Село се жалва от трафика на главен път

Жителите на русенското село Червена вода се жалват от трафика по главната улица, която се явява част от републиканския път Русе-Кубрат.

Обратно в новината

Коментари - Село се жалва от трафика на главен път | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да има нужда от околовръстен път! А колкото до кръгово до Джъмбо, ще е поредният провал в Бг експеримента за организация на движението с кръгови кръстовища! Същитя не се изграждат както е в цяла Европа, с буферна част от павета, та ако някой не може да вземе завоя да не се качва на тревата и да руши бордюра. Нека пътните ни инженери приемат този челен опит, в противен случай имаме два варианта - или те секат в кръговото, щото са некадърни, да вземат завоя, или се качват по бордюрите и тревната площ, щото пак са некадърни. Кръстовището е Ок, просто трябва да се подобри влизането и излизането със ускорително забавителни ленти и добра маркировка. И товарите на ЖП, не на камиони, това ще спети и от парите за ремонти на пътища, които да се пренасочат в обществено полезни дейности!

Клаудийке аз съм Русенец откакто съм се родил! Такива са и моите родители! Анадънму?

бе не знам ама говориш като пълен селтак

Магистралите може и да не се ядат, ама спасяват човешки животи. Почти всички катастрофи стават на двупосочни пътища.

А,нали селяните едно време искаха главния път да минава през центъра на селата? И беше престижно да живееш на централния път? Защо сега реват на умряло? Ами постройте си обиколен път. Спомнете си за бригадирското движение и със собствени средства и сили действате! А не да хленчите. То ако държавата почне у всички села да прави обиколни пътища де ще му излезе края!

Марио, ти от покрайнините на кое село си ?

Вие правите ли разлика между това да минава път през село и да минава шосе от републиканската мрежа през село? Сякаш не е едно и също да минават коли на някакви там интервали и да летят тежки влекачи един след друг... да не говорим че когато мрежата е правена товарите пътуваха с влакове в страната а не с камиони... и изобщо доводите ви са тотално изсмукани от пръстите. Хубаво е човек преди да изказва мнение все пак да се позамисли!