Ректорът на РУ заминава за Виетнам

Предстои във Виетнам подписването договори за съвместна работа между Русенския университет и няколко виетнамски висши училища и научни институции

Обратно в новината

Коментари - Ректорът на РУ заминава за Виетнам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тарикат ,ама ректор ректор ,ама селски тарикат; тарикат ,ама баща му беше голям комунист,така че с комунизъм към тарикатлък; който го може ,може,ние които не сме тарикати ,не сме и комунисти,не сме и селяндури,така че да си мируваме

селски тарикат от Павликени...айде да ходи и да не се връща...или поне да прелети над Украйна

Когато съм "нерегистриран"(разбирай - анонимен) мога да си позволя да храча и да плюя колкото помия мога да генерирам ... Виж, ако се наложи да изляза с името си и сериозно да изложа позиция ... тогава ... а бе тогава не ме търсете.

пак пуснаха лудите от лудницата.....

Какви хора само? Спусне ли ми се "парашута" да отида до двата Виетнама служебно, трябва да не съм в ред, за да не отида. Пък, ако съм и организатор, съвсем няма да съм в ред.

Никога не сме имали толкова ПРОЗ ректор..па и червена крадлива кратуна ! На другия комунист човек..на другаря НУНЕВ !

ЕЙ МИНАХА ТОЛКОВА ГОДИНИ И НЕ ИЗМРЯ ДС

sanches1

Тоз е голям помийник ве!!! Хората се стремят към Европа, той дърпа към Азия-Виетнам, Монголия, КНДР и прочее свински държави!

До кога ще избирате този комунист-механизатор и фалшив ДТН за ректор? Къде ви е достойнството на граждани от най-европейския град, в който преди 09.09.1944 г не е имало комунистическа партия и шумкари?

Този не е русенец. В Павликени е пълно с комунисти, а той е тамушно отроче. Комунистче - от рождение лъже и краде.

... ше се връща ли? Какво направиха със скенера за размер на дрехи - ше има ли и шивашки специалности?

Има напредък в мисленето си- свършиха ли турчетата които завършват с дипломи без да научат български. Само че виетнамчетата- умните с пари, отдавна следват в уса където са добре дошли поради американските угризения от 15г. война, а наборите на т.н. ректор вече са забравили българският иначе още имаме доста улични песове.

Не завиждай, тикво!

Там да остане!

"В края на тази година предстоят и официалните защити на дисертациите им в Русенския университет. " Това е прекрасен пример за продажба на дипломи. Голяма хвалба ще падне после.

голям майтап - във Виетнам! Ама така е, като е супер ниско нивото, ще се кооперират с виетнамски университети. То и нашият ректор Фархи (на ТУ-Варна) подписва договори със страни от третия свят.... При пълната порнография на университета....това е драги сънародници!!!

То само договорите да са на Фархи, ами кражбите от университета, далаверата с фалшивите дипломи на турските студенти, та чак от Турското правителство искаха да се разследва.... и още ред мръсотии на евреина, но явно има гръб този, нито прокуратура, нито никой не подметна и разследва....

Случайно ли се стреми този... към девета глуха? Да заминава и да не се връща!

браво !само така в бг има много качествени хора! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стар кадър.