Рекорден брой круизни кораби на порт Варна

Рекорден брой круизни кораби ще посрещне това лято варненското пристанище. До края на годината посещенията на Морска гара ще са три пъти повече от миналата.

Обратно в новината

Коментари - Рекорден брой круизни кораби на порт Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям смях!!!2-3 кораба на месец им се виждат много? Едно време всеки ден имаше кораб Одеса-Варна-Истамбул! Корабчета до Каварна, зл Пясъци, Галата, Бургас, Приморско постоянно през лятото

"През Морска гара Варна са преминали 11 500 пътници от акостирали круизни кораби Сн.: EPA/БГНЕС" Бъдете малко по-големи професионалисти. Как може да слагате снимка на Quantum, току що излязъл от корабостроителницата в Папенбург (Германия) за ходови изпитания с текст отнасящ се за порт Варна!? Този кораб най-вероятно никога няма да дойде в България, поради позиционирането му в САЩ и далечния изток и съответно капацитета на нашите пристанища. П.С. Винаги когато прочета някоя новина и поглена снимката към нея много ви се смея.

Ей, ма как го позна по извивката на ухото.

Ами който може да чете, вижда името на кораба. Поне да бяха се разходили до морска гара една снимка да направят, ама Джурналистите обичат мегаломански снимки с гръмки заглавия, после да се чудиш дали заглавието се отнася за статията :))))

пак Ви питам, До кога круизите ще са новина

Ако се чака на това,

Аман от песимистични коментари и балканско мислене. Не мога да разбера защо всички в нашата държавица си мислят, че когато нещо не е работело с години и случайно по стечение на обстоятелствата ни се е усмихнал късмета и слънцето е огряло и нашия лан гз, вместо да се стегнем и да използваме момента когато са дошли малко повече кораби, и да им покажем, че има смисъл да идват при нас не само по принуда, и дори и след кризата в Украйна, корабите да продължат да идват и така с бачкане да стават все повече кораби в нашето пристанище, който ще носят, 'щото едно пристанище без кораби не е пристанище. Иначе така ще си стоим, и все по-зле ще ставаме, и само ще си спомняме как докато е имало криза в Украйна сме имали кораби, а след кризата, те явно са по добре след като пасажерите пак са избрали тях. За да работи нещо и да има, трябва да се бачка, не само да се пише как нищо не ставало, и да си мислиш, че за едно лято 20 кораба повече са нищо. Айде със здраве.