Коментари - Тежко болен и Пламен Тимев-Ганди излиза от ареста | dnes.dir.bg
назад

Тежко болен и Пламен Тимев-Ганди излиза от ареста

Софийският градски съд пусна Пламен Тимев-Ганди от ареста и му наложи мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 2000 лева, които той трябва да внесе до 10 дни.

Обратно в новината

Коментари - Тежко болен и Пламен Тимев-Ганди излиза от ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като ви чета всичките, те мога да разбера, защо сте толкова злобни? 1. Ганди е наистина болен. 2. Дикташ е по-хитър от Хитър Петър. 3. Познавам ги и двамата и тяхна разправия по-добре от всичките, като я знам отвътре и готов съм да го докажа публично, обаче никой не ме е потърсил до сега от органите на реда!

Аз си мисля че ГАНДИ има тежка бременност!? Я вижте какъв търбух има, ще му се плиснат водите, ЗА ТОВА НЕ СЕ КОРКАЙТЕ - ТРЯБВА И МИРОСЪРДИЕ!? Нали трябва да се нароят и други изродчета като него БРЕМЕННИ И БОЛНИ!!!!!!!!!!!ХАаа

КАК ТАКА СТАВА, ЧЕ ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА ТЕЖКО БОЛНИ!? БЕ МАМКА МУ, КОГАТО ПРАВЯТ ЗОЛУМИ И ИЗМАМИ ЗА МИЛИОНИ ЛЕВА, НЕ СА ЛИ БОЛНИ, Аааааааааааааааааааа Е ДЪРЖАВА НА БОЛНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И психо БОЛНИТЕ УПРАВНИЦИиииииии!?!?

be te tija zatvori sa kto libiiska bolniza bre!:)Vlesnat sdravi-izleznat bolni.Ja da se opravi tasi vatre6nozatvorna infekzija 4e bandiugite 6a zemat da osadjat balgarija v strasburg.Za vsjka gad-PO EDIN KUR6UM S ANTIBIOTIK MEZDU O4ITE.DEISTVA BESOTKASNO

ГАНДИ БРАТКО ОТ СЪРЦЕ УМИРГАМ ЕЛА В БОЛНИЦАТА БЕ ХАЙМАНА.ДА ТИ Е ПРОСТЕНО НЕ СИ ЗАВЛЯКЪЛ БРАТ БЪЛГАРИН А НЯКАВ ДОЛЕН ФЕС САМО ТАКА.

Аз имах други закони едно време!!!!За кражба - да му отрежат дясната ръка,за голяма кражба - и двете ръце!Много захар е натрупал тоя и много мръвка пък сега ще иска!Ама и много мас ще капне от него!Ама завлякъл рязана карабина - простено да му е наполовина!КАЗАХ!

ба си мафиотите. всички болни. а като правят далавери са здрави. ега ти съдиите и те май са болни.

Ганди малце болен.Погребението - утре.

Rezdai si pravosadie sam. Kakto go pusnaha, taka ste go i opravdajat!

bojee -ujassss -koga 6te ima naistina spravedlivosttttt v BALGARIQ?????

Не се притеснявайте -като зачезнат нашите бандюги ,ще ни внесат европейски ,от глобалната общност с сертефикат закачество. Щастиет е близко -най-много на 100 години от нас

kvo ot tva 4e sa bolni,tva ne zna4i 4e ne sa PRESTUPNICI,skapan zakoni...kvo e tva bolen sum, ako az beh sudia,znaesh kolko me interesuva 4e sa bolni mafiotite,si4ki v zatvora,she im sloja edin lekar da im jaska sprincovki kolko da ne umrat i tolko

Болен здрав носи в BG!!!

Добре че от време на време утрепат някой, иначе правосъдие нанайси...

А им обърна гръб, а са те мамулирали! Требе да ги гледаш внимателно...

Мили люде, що ли си губим времето да се занимаваме с боклуци. На власт и не на власт, но на власт. Всички ще си доопекат играта. Тя, играта е за нас. Да ни избудалкат пак. Очевидно всички олигарси, всички народни грабители и силовите изпълнители на тяхната воля, са болни от тежки болести. Съд следователно, по същество няма да ги хване. Дайте да им обърнем гръб, на тях и на тези, които ги разследват и на тези, които ги пускат по болест и да си разказваме вицове и интересни историйки. По-полезно ще бъде за нас самите. На онези м...... им.

njama smisal da pita6 za6to se razboljavat. 6toto ni e pederaska darjavata.tva e bate

Вярно е, че и те са хора, но защо, като са навън всички са здрави и прави, гуляят по барове и кръчми, а като влязат в кафеза започват да се оплакват от болести. Няма да се учудя, ако вземат да ги пускат когато им се доебе или тях да наебат.

То да ги ожалиш милите. Болни ли са или са затлъстяли не разбрах???

Нефелни и бандитите, бре.Ми сега,на къде?

Всички излязоха с леки болести, но понякога като се стрелят помежду си (някои остават инвалиди за цял живот).Има такъв случай в България (в София)........

Болни са тия дето е завлекъл. Че не са му махнали кухата кратуна.

BOLNİ SA ZA HUY,STEGO POLUCHAT SKORO TE İ TEZİ KOİTO Gİ PUSKAT.DAVİD KOGA STE PUKNAT OT İADENE NA RUSHVETİ

следователите да си вземат поука: търсете вече престъпниците из болниците. Стане ли престъпление, бегом към болниците - лесно ще ги намерите, гледате картоните кой кога е постъпил на лечение...

Значи за измама от 500 000 лева - гаранцията е 1000 лева. Никак не е лошо тогава да опита човек.

Когато са навън - дуят мускули, задници и дебели вратове. Като ги приберат - всички болни.

Направо ми се къса сърцето като чета такива статии. Горките хора...Предлагам да открием една сметка за дарения за лечението им в чужбина че да се лекуват нормално хората а може и гаранциите да си плащат от там.....

Направо ми се къса сърцето като чета такива статии. Горките хора...Предлагам да открием една сметка за дарения за лечението им в чужбина че да се лекуват нормално хората а може и гаранциите да си плащат от там.....

xaxaaxa. Zavlqkal 500 000, a mu iskat garanziq 2000, a za koko6karite- nqma takiva pravila, a pak ako 6te i bolni da sa.

Шопарите на горната снимка изглеждат яко болни!

фсички дето ни хванат сме болни ама много болни и след като ни пускат значи и държавата е болна а като държавата е болна знъчи можем да си правим квот си искаме ха ха ха

Абе Митьо Очите нещо се бави с болничния!Предлагам за да се запази принципа за заболяваемост на бизнесмени след арест и освобождаване от прокуратурата на база средностатистически данни взити от случаите с Маргините,Барона,Топ и др. предварително да му изчисли необходимото време за престой в ареста, вида на заболяването както и паричната гаранция за освобождаването му, за да не се сдържат в невидиние читателите пък и да не се дразни потърпевшия.Дори на базата на професионален опит чрез прокуратурата може да се разпространи и алгоритъм за приложение,чрез който всеки да може сам да изчислява въпросните категории като по този начин му се даде възможност да избира по свое желание престоя си на топло и сумата за освобождаване с оглед да не се пречи на бизнеса му!При добра организация и разбиране от страна на наородните представители схемата може да се и гласува в Народното събрание като закон!

Боже, боже и престъпниците ни не струват... Болни, сакати, нещастни... А хората какви си имат! В тая нашата държава всичко е менте.

добре,че съм здрава!То като гледам-само болни арестуват!Ма кво да крадна?То нищо не остана за крадене!Пак закъснях!

само диабет....може би и пърхут,мазоли и дюстабан.......така вече МОЖЕ ГАДОВЕ ТАКИВА!!!!!!!!

Колко жалко, че няма вече смъртни присъд. Не че съм привърженик, но представяте ли си майтапа: Днес съдята пусна осъдения на смърт поради влошеното му здравословно състояние. Прокуратурата се въздържа от коментари !!!

То полицията, следствието и прокуратурата нямда ли да намерят един здрав човек да арестуват? Нямаме ли МВР болница, нямаме ли лечебници в арестите и затворите? Болни - хубаво да си се лекуват на топло :)

kyde da se prevedat pari za da otide na sanatorium zaedno s tezi koito sa mu pomognali da se izmykne.............

Ох, мъка и мъка. Все болни. влязат ли в затвора и се разболяват. Абе как не са болни, когато крадат... В пандиза няма ли лекари бе, че ги пускат.

mi to tova e na4ina da se izmaknat. drugia e da se napraviat na ludi i da gi zatvoriat v ludnica , ama i tam e sku4no.

Tiq nashite neshtactnici zatvorite li izprazvat?!!!

Всеки втори българин - потенциален престъпник. Толкова са болните българи.Ама тази държава защо не лекува народа, ами става така, че всеки болен става престъпник!?

АБЕ ТАЯ ПРОКУРАТУРА ЩО НЕ ВЗЕМЕ ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА ПОТЪРСИ КОИ ДОКТОРИ С ЛЕКА РЪКА ОСВИДЕТЕЛСТВАТ ВСИЧКИ БАНДЮГИ КАТО ТЕЖКО БОЛНИ.МОЖЕ ДА БЪДЕ РЕАЛИЗИРАНА СЪВМЕСТНА ИНИЦИАТИВА НА ПРАВОСЪДНОТО,ЗДРАВНО ,А ЗАЩО НЕ И НА СОЦИАЛНОТО МИНИСТЕРСТВО ДА БЪДАТ ИЗГРАДЕНИ МОДЕРНИ СГРАДИ-С ДВОЙНИ ФУНКЦИИ ХЕМ ЗАТВОР ,ХЕМ БОЛНИТЕ ДА БЪДАТ ЛЕКУВАНИ ПОД КОНТРОЛА НА ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАНИ ЛЕКАРИ И ЕДИН-ДВАМА ЯКИ НАДЗИРАТЕЛИ КОИТО ДА СЛЕДЯТ ЗА РЕДОВНОТО ВЗЕМАНЕ НА ПРЕДПИСАНИТЕ ЛЕКАРСТВА.ТОВА МОЖЕ ДА Е ПРОЕКТ ПО ПРОГРАМА ФАР ИЛИДРУГА НЯКОЯ С МНОГОЗНАЧИТЕЛНОТО ИМЕ 2 В 1 ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО.ТАКА ПОЛЗАТА ЩЕ Е В КЪРПА ВЪРЗАНА-АКО СА ВИНОВНИ-ЩЕ ЛЕЖАТ,АКО СА НЕВИННИ ЩЕ ГИ ЛЕКУВАТ.

Абе в тази България не остана здрав престъпник и мафиот .

този път властите показаха високият си хуманизъм.Хвала на управниците ни!

Май вече всички са на свобода, но много болни.

ами те повечето бандити (Барона, Ганди, Маргините и др.),всички са болни.....