И в Русе се поливат с кофи ледена вода

Международната кампания "ALS ice bucket challenge", добила популярност като „Ледена кофа“, не подмина и Русе.

Обратно в новината

Коментари - И в Русе се поливат с кофи ледена вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като се поливат пари за болестта дават ли?

обливането с кофа ледена вода от кладенеца е познато на мнозина по тези географски ширини от незапомнени времена.при това без каквито и да било преденции за "оригинлна работа" и след определено предхождащо действие !жалко за подражателите-без родова памет.те едва ли могат да помогнат на когото и да било за каквото и да било по принцип.само ги тестват колко са лесни да си самопричинят внезапен харт атак шок !

Не харт атак шок, а сърдечен удар,

И аз се заливам на село но не със студена вода а топла слънчева вода. Иначе нашите политици ни заливат с ледена вода вече 20+ години и след това ходят въвъ Флорида и на Карибите да се плицкат на топло.

Нали това заливане с вода се прави от известни хора ? Простете , но имената на тези хорица чувам за първи път в живота си.

Капка креативност няма. Селянина така се е заливал с вода преди 100 години, така продължава и сега. Доброто е, че "чесъните" поне за кратко се обливат с вода в горещото лято. Впрочем, казват ли си "честита баня" ?

Видяла Жабата че подковават коня и си вдигнала крака и тя :)

И в ла*на да се потопят - все тая. Явно масовката не схваща, че идеята не е да се направи сеир пред камерата, а да се финансира благотворителност. Пък и трябва някой да те предизвика, за да се включиш в "поредицата". А нашенци се вкарват в нЕкаква слава ей така. То че няма да е за болестта на Шаро е ясно, ама поне за някаква наша благородна кауза да е!

Оффффф, отегчена съм...

Ми намери някой да те разфърля. :D