Отпушват трафика в София за първия учебен ден

Няколко изцяло ремонтирани ключови булеварда ще отпушат значително трафика в София за първия учебен ден.

Обратно в новината

Коментари - Отпушват трафика в София за първия учебен ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Столицата наистина придобива европейски вид. Не се дразня на задръстванията, знам че е за добро! Допреди Борисов и Фандъкова нищо не се правеше за града! Подкрепям ги!

Похвално, но да помислят малко и за дребните неуредици! През подлеза на х-л Плиска майките с колички не могат да преминават, само защото едната от двете поставени релси е много тясна! Подмяната и може би ще струва 100 лв, или по-малко!!!

За подлеза на Плиска има идея да се направят асансьори, но и там е една мафия! Не знам кой ще спечели търгът и кой ще го монтира, но бая ще се озори с изискванията на проекта и това, което е предложено по чертежи.

Браво на ГЕРБ и кметицата !!! Помня едни времена, в който един очилат плъх спъваше София заради мафиотите, които переха пари по околовръстното с бензиностанции, сервизи и т.н.

Браво, че по 3 пъти правят ремонт на едни и същи улици и кръстовища - едно и също нещо... КРАДАТ И С ГЪЗА СИ ГРОБАРИТЕ!!!! Изобщо не ми ги хвали, освен, ако и ти не в някоя от схемите им!

Всички крадат! Това е пределно ясно! Въпроса е какво оставяш на хората - щото преди ГЕРБ само се крадеше без да се направи и едно ново кръстовище.

МРЪН, МРЪЪЪННН, МРЪНННННН...

Т'ва царигратското....като се тръгне от орлов мост, изриване и преасфалтиране и чак след Ст. Загора трябва да се спре.

drishko

Цар Борис и всички улици с павета са ужас за преминаване.

Да, вкл. и бул.Прага - в тролея ти изпадат пломбите, сигурно защото наблизо е стоматологичният факултет..

Пазете паветата!Ще съжалявате после. А,че трябва да има обучени и можещи майстори павьори,това си е ясно. Не може навсякъде да се кара с 80-100км/час.Така се кара към родното село ...например.

За кое точно ще съжалявам? Че минавайки няма аз, колата и всичко останало да се тресем в ритъма на павето?! Ще съжалявам, че се придвижвам гладко и лесно по нов асфалт, чувайки какво говорят хората в радиото и без да се притеснявам, че от колата ще изпадне някой болт? Да съжалявам, че асфалтирайки например Борис, то булевардът ще стане по-използван и ще "глътне" част от трафика, който сега минава по България?

А кретените от нещо дето се нарича "градска мобилност" не знаят още как да уведомят гражданите къде има спирка между Централна и Сточна гара на рейсовете дето минават там. Хаосът е повече от идиотски.

нека българинът почне да плюе сега

Чудно ми е на кой ли общински тъпанар му хрумна в празната глава да превърне едната лента за движение на Раковска,накръстовището с Графа, в тротоар. Ама що пък не, нали по Раковсака минават по една две коли дневно.......... . А Цар Борис кога ще го отремонтират, а? Толкова ли беше наложително да се харчат няколко милиона за Цариградско шосе, след като в сравнение с цар Борис си беше направо германски аутобан? Ами кирливия ремонт на половината Витошка, с който затвориха всичко пресичащи я улички? Поне да бяха обособили Солунска(едиствената отворена) като улица, там където се пресича с Витоша, а не пешеходците да си джапат между колите и да си мислят, че си ходят в парка.

За разлика от "германския аутобан", от Цар борис не падат парчета бетон върху минаващите отдолу коли ;)

И къде по-точно се случва това? А по Цар Борис превозните средства само за пет километра се амортизират колкото за пет хиляди пъти преминаването на цялата дължина на Цариградско!

"Преди два дни падна тапата по едно от най-натоварените трасета в столицата - моста на 4-ти километър на бул. Цариградско шосе"." ------------- Нормални ли сте или не сте от София?

Моста на 4-ти километър на Цариградско шосе наистина го отвориха преди няколко дни. Всеки ден минавам оттам на връщане от работа и виждам. Движението го отбиха обаче след Окръжна болница - от Александър Малинов към разклона за летището. Бъркаш се нещо.

Присмял се хърбел на щърбел. Хайде оправи си изречението, като правиш забележки.

А дали ще пуснат нормални автобуси по линия 204

По "Малинов" в отсечката между макдоналдс и Хит отдавна нищо не се работи.

нoрмално, работи се между лидл и хит.

Не , не е нормално. Нормално е като се приключи една отсечка тя да бъде отворена , защото сега има ебати тапата заради малоумието на фирмите и държавата. Ако се отпуши точно малинов при макдоналдс ще стане в пъти по-добре ситуацията.