Само трима се събраха на протест за КТБ

Само трима вложители на КТБ протестираха пред сградата на БНБ в Пловдив тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - Само трима се събраха на протест за КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЩЕ Е ДА ПОКРИЯТ ЗАГУБИТЕ НА ВНОСИТЕЛИТЕ НА СВОБОДНИ ПАРИ В БАНКАТА. В МОМЕНТ , В КОЙТО МЕДИИТЕ ГЪРМЯТ, ЧЕ НЯМА ПАРИ ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ЗА ОБРАЗОВАТЕЛНА СИСТЕМА, ЗА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА БЕДСТВАЩИТЕ ОТ СЪМНИТЕЛНО ПРЕДИЗВИКАНИ НАВОДНЕНИЯ, ДА СЕ ВРЪЩАТ МИЛИОННИТЕ ТОЧНО НА ТЕЗИ, КОИТО НАЙ-МНОГО ИМАТ И НАЙ-ЛАКОМО СА СЕ ЗАВРЯЛИ ПРИ ВИСОКИТЕ ЛИХВИ, ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТОВА Е НЕЧУВАНО! ЗА ТОВА ЛИ СА ГИ ИЗКАРАЛИ ТЕЗИ ТРИМАТА, ЗА ДА СЕ СЪЗДАДЕ УСЕЩАНЕТО ЗА ПРОТЕСТ ТА ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА СГАН ДА СИ ГЛАСУВА ДА СИ ВЗЕМЕ ОБРАТНО МИЛИОНКИТЕ, КОИТО ОДРАХА ОТ НАС???????????

На работа съм, не мога да си позволя да ме уволни чорбаджията. Така е с наемните работници, няма начин.

Няма нищо, че ви откраднаха парите, вие пак си гласувайте за БСП, та да може и гащите да ви свалят тоа път !

През 1997-ма се случи, по времето на управлението на БСП, Сега пак се случи, пак при управлението на БСП, обаче според празните червени кратуни Бойко е виновен :) Нещастници :) Пак някой друг им наакал червените гащи :)

Най-силна беше КТБ по гербово време. Даже Цв.В. го награди Цв.Цв. Хайде да не си кривим душата...............

ами да, сега вече не е модерно да се протестира, нали Тиквата додрапа пак на власт. Сега ги няма протестни мрежи, ранобудни пияни студенти и поръчкови медии от сутрин до вечер да заливат ефира с едно и също. Няма ги и задокеанските им спонсори да наливат милиони долари за протестъри уж за развитие на демокрацията. Ето демокрацията нали победи, какво искате? Какви пари, стойте си в къщи и викойте "ура", "да живее бойко" и т.н.

Не знам как изглеждаш , ама интелекта ти е наистина като на Урко ( маймунски персонаж от стар филм ) !

Миналата година като протестирахме срещу Орешарски цяло лято къде бяхте ? Подкрепихте ли ни ? или си седяхте в къщи и си викахте "глей па тия лумпени колко са прости да висят в жегата да протестират..." Сега и аз няма да ви подкрепя ! Няма защото сами сте си виновни !!! Другия път пак изберете БСП и пак си вкарайте всички пари в тяхната банка !

Вие не протестирахте срещу Орешарски, а за връщането на Боко, който между другото наля най-много пари в тази банка (не собствени, разбира се).

При ГЕРБ имаше стабилност, сега НЯМА ! Вложителите в КТБ най-вероятно ше водят дела в следващите 15 години и накрая ше пият една студена вода ! И знаеш ли защо ? ЗАЩОТО СТЕ СОЦИАЛИСТИ ! ЗА ВАС ВСИЧКО Е ОБЩО, ПАРИТЕ НА ДРУГИТЕ И ТЯХ ГИ ИМАТЕ ЗА ОБЩИ И ЗА ТВА КРАДЕТЕ КАТО ДЪРТИ ЦИГАНИ !

Пак на София се разчита, по провинцията тишина и гушене само. Да ви изкраднат и домовете следващия път Комуниситите

Тия пък комунисити кои са? На Пеевски и Доган хората ли?

Пеевски,Василев... но кой е третият? 36 защо 36......

Какво реват до 100000 са гарантирани и ще си ги вземат... Който има повече, да си ги търси от оная свиня Пеевски

абе гарантирани,ама до момента никой нищо не им е дал-и като гледам няма и да даде....