Варна изхарчи парите за столица на културата

Отпуснатите от бюджета на Варна 500 000 лв. за кандидатурата на града за Европейска столица на културата през 2019 г. са похарчени и надхвърлени с над 3000 лв.

Обратно в новината

Коментари - Варна изхарчи парите за столица на културата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия двама олигофрени тука всеки с по десетина ника, обладани от зъл дух и патологична злоба и завист към Варна, просто умора нямат!Това тяхното продължава вече с години, както забелязвам!Идиотите смятат,че така създават масовка, включително и от недоволни "варненци"! И като си четат от сутрин до вечер и от вечер до сутрин собствените си изповръщания тия двамата онанисти сами си вярват на измислиците и изпитват върховното си удоволствие, от което иначе природата ги е лишила!Освен тях обаче се явява и някакъв търновски цървул,който смята,че селото му с Асенова махала има някакво значение някъде извън Шереметя и Горна Оряховица!Абе капути, да не си мислите,че варненци изобщо ви четат, че изобщо ви забелязват в тоя смотан антибългарски и антиварненски сайт с неграмотни редактори,в който TIR-аджиите са станали DIR-аджии и чиято явно съкровена цел е вечно да сблъсква лумпените на Бургас срещу Варна!Тука ставаше дума за Столица на Културата и град,който има НАЙ-СТАРИЯТ и НАЙ-ГОЛЕМИЯТ утвърден балетен конкурс В СВЕТА "Варненско лято" е съвсем нормално да получи тази чест! А не е само този конкурс културата във Варна! Затова хубаво ви е казал тука Chefo77 - да го лапат всички,които не харесват Варна! И така - до амина!

столица на престъпна групировка - ето за това може да кандидатства!

Тези, които са поели инициативата как си представят състоянието на комисията, когато отправи поглед към фасадите на сградите в пешеходната централна зона? А върхът е порутената сграда на моряците, на ъгъла на двата най-големи булеварда, Владислав и Мария-Луиза! Как няма да потънат от срам инициаторите сред тази разруха и грозна картина! Жалко за Варна- вече не расте, но за сметка на това погрознява катастрофално! Аз задочно се срамувам за моя град пред предстоящата комисия за оценка! Не ни карайте да се червим като някакви мизерници. Просто откажете кандидатурата засега. Това е най-достойното отстъпление!

Ухаххахаа няма пари да посрещнат 6 души на гарата, да ги разходят с бусче, някой да им говори на английски и да им купят един обяд и няколко кафета. ХАХАХА браво Варна, къртите! Всъщност този град може директно да го затварят, Бургас ви отвя отдавна, Пловдив винаги е бил пред вас. За какво въобще се пъните.

Винаги е движел света на пред, ето за това се пънем. Бяхме спрели за известно време и за това ни задминаха. Сега е ред да си върнем позиците

Селяци. Столица на свинщината, боклуците, разбитите улици и преливащите с лайна канали, за това може да кандидатства Варна... А и също за столица на вечно управляващите крадци, комуноиди и цигани, които я докараха дотам!!!

Много си зле!!! Свинщината ти е заложена дълбоко в тебе,явно по наследство! И явно още не си изпълзял от землянката,в която баща ти те е правил!

"Управниците"/крадците съсипаха хубавия град! Портних, за смях стана с тези плочки по центъра...Какъв кмет си, каква столица на културата, като с едни плочки не можете да се справите! Да не се бяхте хващали въобще! Кмете, и един въпрос: Ако опериращият хирург си остави ръцете като ти прави операция, пак ли при него ще отидеш да оправи грешката?! Е, същото е и с плочките. Делегацията наистина няма да повярва, че сме кандидатствали за културна столица...ще им свалите бъбреците по тези дупки...не дай си Боже да вали- може и да не се доберат до летището. И къде са тези 500 000, защото аз никъде в града не ги видях или те първа ще плащате с тях пиршествата за "добре" свършената работа?!

Качеството на работата е отвратително. Вълнообразно като възрожденски калдъръм, а ръбовете на блокчетата толкова стърчат, че чак можеш да се спъваш в тях. Тази работа не стръва и една трета от парите, които са похарчили. Крадливи общинари!

500000 за цял град култура.... МДАМ по-добре да не идват тука. Господа, ако искате да съберем по 10 лева на калпак (цената на една кино прожекция) и ще съберем 5-6 пъти повече.

Каква столица на културата, господа? Столица на мизерията и боклука - да.

Най -разумно бе да не се гласува да сме кандидати.Никой ли не прецени ,че дупетата ни са на* ни?? Който е гласувал този бюджет е направил ГРЯХ.а в тази община ГРЕШНИЦИ да искаш!!!

мафиотски град пълен с комунисти повече от люпилнята морско училище и строителни войски

комисията от Европа да бъде разходена из площада пред Операта, после по двете перпендикулярни, но главни улици "Заменхов" и "Цар Симеон" - "прекрасно!!! Там ще ахнат!"

Потника им е обещал да ги води в 4as pik да се докоснат до възвишеността на българската култура, да се нагледат на батки и каки - представители на ентелегенцията, да се поразходят малко по ухаещата на морски бриз и цветя крайбрежна като едновременно с това да се удивят на великолепната архитектура на увеселителните заведения, съчетаваща в себе си футурология и античност!!!

Тези европейски членове на комисията в момента на пристигането си във Варна ще се ужасят от вида на града, претендиращ за Културна Столица. Варна е изоставен, мръсен, хаотичен, цигански град, където нищо не е останало от старата слава на Морска Столица. Жалко, но това е реалността и трябва да сме искрени да я признаем. И за да бъде все пак България най-добре представена в този конкурс, е редно и логично всички българи да застанем зад В.Търново - това е българската гордост, история, култура, традиции, атмосферла, излъчване, дух.

Доста е пооправен последните 5-6месеца градът. Вечер има разкошно осветление, центърът най-после има приличен вид. Търново е красив град, но я се придвижете с автомобил или намерете място за паркиране! А мисля още, че фактът че във Варна вече е свръх-населено - два пъти повече от др път с туристи, доказва притегателната му сила! Стара слава или нови атракции - фактите са си факти!

Тоест варненските общинари окрадоха парите.

не-е-е-е "УСВОИХА" ги

Е, поне имаше малко "пачанга, меренге, ча-ча-ча..." спонсорирани с парите за "европейска столица на културата".