Над 100 работника строят Спортната зала

Кметът на Русе Пламен Стоилов инспектира строителството на спортната зала. Повече от 100 работника са ангажирани със строителството на сградата.

Обратно в новината

Коментари - Над 100 работника строят Спортната зала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е-е-е-е-й,голям строеж,голямо нещо! За 40 години китайците колко ли от китайската стена са построили?

Всеки ден минавам покрай строежа по няколко пъти - не се виждат никакви хора, не се чува никакъв шум, а строителството е доста шумна работа. Вероятно, за викочайшата кметска визита, са насъбрали тълпа от стотина свободни хора за да . . . . . . .

"Строителството на Спортната зала е започнало през 80-те години на миналия век. Очаква се тя да бъде завършена окончателно през 2015 година." Това няма нужда от коментар.

Коментара е ,че догодина трябва да има местни общински избори. По тази прочута спортна! зала ще изтекат няколко милиона настрани! както някога по възстановяване на т.н. Доходно здание и после частично за събарянето му отидоха в джобовете на кметове,съветници и строителни предприемачи поне 10млн. лева. Тази огромна спортна? зала едва ли ще бъде заселена със спортни прояви и други световни събития - на гол тумбак чифте пищови- то не бяха изпълнения- велопътеки!Черквата Свях Светих е строят вече поне 15г.,сменят плочките и орнаментите по централният площад , а града на 500м от центъра е в окаено състояние.

бойко ще я довърши и лентички ще има той е бог на всичко и плужеците само повтарят неговите простотии

Тая зала като чалга певица отгоре като нова ама на 40 години

Дано не е така!

При такива обекти, при изпълнението се прием най-евтината оферта. Пита се в задачата, доколко е качествена? Термопанелите и тяхната стоманена подконструкция са монтирани от фирма "Данираз', собственост на Йордан Русков, познат и като Данчо циганина. Долколко е заготвена(грундирана) и монтирана правилно. Надявам се Главният технически ръководител Казанджиев, който е доста стриктен, да е проверил работата им, и да не ни паднат фасадите на главите след пет или десет години!

Приеми го, ако можеш, като черен хумор - ...и като падне, от Спортна зала, става Братска могила.

Няма да падне защото Искрен Мацолов Веселинов ще долети веднага като Супермен и ще поеме тежестта на раменете си като един истински Атлас.

Dobromir Dimitrow

Да, черен хумор е, само да не присъстваме и ние там! Имам вяра на Казанджиев, много е стриктен, чак понякога е дразнещ и се надявам монтажа да напълно коректен!!!