Рисуват велики спортисти на стена във Варна

Неправителствената организация "Възрожденци - Варна" търси дарения за изобразяване на велики спортисти на стена с бележити българи при Аспаруховия мост.

Обратно в новината

Коментари - Рисуват велики спортисти на стена във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като го гледам тоя на кобилата- спотист отвсякъде :-))))))

Ханку Брад спортис лии бил?

Мноу вилик!

Велик спортист - това не е ли оксиморон? Не е ли по-добре велики писатели, откриватели...

Кого предлагаш? Аз лично не харесвам Вазов, защото пише за големи български ентусиасти, които така и не са постигнали успех и не са били подкрепени от народа си в своето време. Докато това е примерът изучаван в училище, това ще ни е и бъдещето.

Надявам се, че ще започнат с Дан Колов! ...и, дано към великите спортисти, да се включват и великите треньори, като Иван Абаджиев, които иначе не са стигали върхове в личната си кариера в съответния спорт.

Според мен Дан Колов е бил велик спортист, но това което е постигнала Йорданка Донкова е че 24 год. не е подобряван нейният рекорд Стефка Костадинова все още е еталон по които се мерят останлите скачачи.

Molia daite mi koordinati na Luboslav (e-mail,telefon) iskam da daria za kauzata no ne moga da napravia prevod ot Avstria bez oshte danni za bankovata smetka. Az sum varnenec i obicham grada si mnogo i shte daria s udovolstvie za takava kauza! Moia e-mail e:link Blagodaria predvaritelno

ОТ АВСТРИЯ И АЗ МНОГО ЩЕ ОБИЧАМ ГРАДА СИ.КАТО ГО ОБИЧАШ ТОЛКОВА ЩО НЕ ДОЙДЕШ ТУКА-ДА СИ ГО ОБИЧАШ ОТБЛИЗО???????????А????

щото "лубимите" ни политици ни изгониха от собствената ни дурява прятелю-аз сум един от 2-та милиона булгари,които са принудени да заминат ако искат да живеят и техните семеиства един нормален живот които се полага на всеки един нормален човек вклучително и тебе,макар че ти стоиш по цял ден пред компутара си и гледаш по кого да плуеш вув форумите....заминах именно защото такива като теб прятелю не носят нищо позитивно у себе си освен завист и омраза и вместо и ти да се замислиш как би помогнал на тези момчета да осуществят идеята си без да вземат кредити,си плуеш наляво и дясно и честно казано си обществено безполезен!!! аз може да жиевя извун булгаря но сурцето ми е тук и на всеки 2-3 месеца си идвам и дарявам пари на болни и хора в нужда и не ми се иска да ти обяснявам колко ми е тежко че не живея в булгаря а по принуда в друга дурява щото сум сигурен че няма как да ме разбереш.... буди жив и здрав и се усмихваи повече-така щети буде по лек живота :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.