Спряха опасна турска тоалетна вода

Русенската здравна инспекция през август е издала две заповеди за спиране от продажба на парфюмни води, внос от Турция, поради опасност при ползването им.

Обратно в новината

Коментари - Спряха опасна турска тоалетна вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако трябва да се спрат всички гадни стоки, то България ще заприлича на Северна Корея. Няма да има нищо.

Спрели- ала бала,сигурно из провинцията и селските магазинчета е пълно с подобни парфюмерия и козметика! Ами кога ще спрат турските сериали по БТв и др.тв?

Обеци с високи нива на нетален никел- явно полезните обеци са с неметален никел

Тези тоалетни глупости са пълни с гадости.На времето майка ми успешно се отърваваше от хлебарки и мравки като ги пръскаше с един дезодорант купен от пазара.Купила го за баща ми подарък и взела ,че го пръснала с него и добре ,че той скочил и хукнал към банята да се мие защото щяла да му изгори кожата.Ако бяха по млади баща ми със сигурност е щял да си помисли ,че майка ми се опитва да се отърве от него по особено мъчителен начин. .На времето четох за един случай в щатите където една бабичка привела в безпомощно състояния някакъв нападнал я келеш като го напръскала със спрея против бълхи за кучето си.

внос от сенегал и конго-да се смееш ли,да плачеш ли...

те тия лосиони за изсветляване на кожата от сенегал и конго,първо на тях да бяха помогнали пък после на нашите циганки...те много обичат да се изсветляват..

Cенагал, Kонго!!!! Bие луди ли сте да внасяте това в страната??? Oстава и ебола да внесете...

Конго, Бонго, Монго, Сенегал... Всеки мъкне всякакви боклуци на "белите мишки" от България.