Опасни тигрови комари са открити в Бургас

В Бургас са открити тигрови комари, съобщиха от Регионална здравна инспекция в града. Счита се, че видът е изключително опасен за човек.

Обратно в новината

Коментари - Опасни тигрови комари са открити в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо откритие направихте, също като топлата вода. Тези комари са навсякъде из целия град и то не от вчера. И общината да бяха напръскали преди месец, а не края на август, че живи ни изядоха!

И казват,че рискът да се заразим в България с Ебола бил малък...Колко малък?!? Влизат,какви ли не от къде ли не,ето и тигрови комари внесоха,какво пречи и Ебола да внесе някой болен бежанец...

при тия безхаберни управляващи 25 г. се въдят какви ли не щуротии и простастини,разложиха всичко нормално и няма никаква грижа за хората,засега виждам само Сидеров да говори истините и да мисли за бъдещето ни.Другите са само подлоги на гнилия Запад,който ни ограбва.

humfry

Допълнение към болестите: Жълта треска, Дирофилариоза /разгледайте инфо за тази паразитна болест!/ и много други паразитни и хеморагични заболявания /Ебола е хеморагична треска/. Не е тайна за запознатите, че този вид от години го има вече в България, ама всички се правят на луди както винаги, докато не "падне" поредния асансьор. Доскоро обясняваха как го имало само във съседните държави, но поради някаква магическа причина пропускал България. Разбира се, това се оказа, че далеч не е така...

Това е от разни алжирци, сирийци, и афгфанистанци. Ако не ги връщат обратно, в Азия и Африка, може да пренесат и още по- страшни болестни.

Орешарски отлетя, тигров комар долетя...