Маркировка бави кръговото до Водната палата

Новото кръгово кръстовище до Водната палата в Пловдив няма да бъде пуснато в експлоатация, преди да бъде положена маркировка по него.

Обратно в новината

Коментари - Маркировка бави кръговото до Водната палата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Маркировката бавела, ами бави ами като няма как да я нарисуват понеже никък не се връзва как няма да бави хахах с тая недомислица и маркировката не пасва :)

определено най-лошото решение взимано някога в пловдив. и то защото двама хубави хора от висшето ръководство на общината живеят отзад семинарията и им е по-удобно да излизат на булеварда откъм бул. марица.

заради двама души и семействата им ще страда целия град, а и гостите от други градове

а по време на панаира не ми се мисли какво ще става

Предлагам във фонтана дето ше го правят в кръговото да сложим едно човече, като в Брюксел, само че за по-интересно нашето да не е пикаещо, а акащо и да е момиченце вместо момченце. Сигурен съм че ще бъде голяма атракция за туристите.

тая картинка са я извадили от някоя листовка за изпит за шофьорска книжка :))))))

На това кръстовище завивайки на дясно към моста два пъти ме удрят отзад, а и ден през ден съм свидетел на катастрофи точно там. Е сега благодарение на инженерната мисъл очаквам удари и от ляво, опашки до светофара на Чефте баня и от кръговото на панаира та до новото кръгово. Къде и кой дава дипломи на тези инженери?!

Ако колелото в кръговото е колкоте зеления кръг, ще е много добре. Не може да влизат три ленти в кръговото, а вътре да е само едно. Ще трябва да се избием, кой да влезне първи. Не само разширение, а стеснение на колелото трябва да се направи г-да ИнДженери

а не е ли по-добре да се премахне кръговото и да се възстанови стария вариант докато съберем парички за пробив под булеварда?

ПЛОВДИВСКИЯ КМЕТ БИЛ СТРОИТЕЛЕН ИНЖЕНЕР, лошо за майните.

Най голямата простотия която предстои да се пусне. Явно нито в КАТ нито в Общината няма компетентни хора за да разберат че това е поредната глупост от която някой ще лапне много парички

а, не! най-голямата простотия беше кръгово насред автомагистрала тракия при стара загора. след няколко години го махнаха и направиха пътен възел на две нива. да видим тук колко години ще ни мъчат...

Ааа, чукундури общински! Сетихте се, че е тясно кръгчето, а? За нищо не ставате, калпазани такива!

Предлагам "умниците" на това решение в едно с кмета и подкрепилите това решение общински съветници да се редуват като регулировчици и всички щети- материални и нематериални да бъдат за тяхна сметка! Хвала на тез мъдри "майни"!!!

Ами и преди кръговото движението беше в тези посоки. Дали ще излезе някой от Общината и да си признае как усвоиха едни 150 000 лв. за най-голямата глупост в историята на Пловдив?

Сложи още една нула това е истинската цена 1 500 000 левчета на бедните майни.

Вместо да сложат един светофар, те правят конфликтни зони и стесняване на платната. Картинката е доста по различна от реалнистта в момента...

Светофар след мост? Стига бе! Мноого умно!

Във Виена има поне 10/десет/ светофара след мост!!! Проблема не е в светофара и неговото място а в "чипа' и неговото място. На властимащите в Пловдив чипа им е сбъркан и се намира в стомаха!!! Всичко достойно в Пловдив е или от природата или от траките или от римляните!!! p.s.пловдивчанин съм

Кръгово с две посоки на движение. Това е просто гениална простота! Вместо да се избягват конфликтните зони се създават предпоставки за катастрофи!