Общинари отиват на футболен турнир в Унгария

Делегация от Община Русе ще отпътува за Будапеща по покана на на кмета на побратимения с Русе ХІ район Уйбуда на унгарската столица.

Обратно в новината

Коментари - Общинари отиват на футболен турнир в Унгария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ето,че пак пуснаха лудите от лудницата....Боже, опази ни!!!!!!!!!

Всяко стадо заслужава овчаря си! Кой е виновен на овцата че е овца и не може да еволюира. На всички тролове голямо "Здрасти" Живейте си в АДА който сами си правите! Не се интересувам от политика вече 10 години, живея навсякъде при всички добре. Дай Боже здраве и сили аз зная как да се оправя. За своя живот и бъдещще отгаварям АЗ, и ми е все тая общинарите ще отидат до Унгария или до Черодейка!

Ще се разходят с нашите пари. А ние не можем да вървим по разкъртените тротоари.

какъв футбол,каква игра, нашите общинари трябва да отидат на среща с с пенсионерски клуб, или с клуб на хора с физически проблеми, тази тяхна разходка колко ще ни излезе на нас - данъкоплатците не се споменава, егати наглите и безочливи псевдообщинари,е, хайде приятна екскурзия драги наглеци....

Измекяриии

Ефтини, бедни, неграмотни, жалки, злобни тролове. Една новина няма дето да Ви хареса. Дай Ви да плюете и сополи да хвърляте. Пръжки с лук и циганска музика това е живота за Вас. А всички които не живеят така са за оплюване!

То пък голям праз да съберат по 50-70 лв за бензин и да отидат до Унгария. Така им завиждате и оплювате като че ли, от тотото са спечелили с фалшив билет! Ей българското племе няма управия. Дай му лайна да бърка и да распръсква!

хей ти, платеният драскач, ти като искаш плащай им, аз обаче не искам и не се прави на ларж, защото и ти си със скъсани гащи, посерко....

Глупако, кое да ми хареса в новината ? Че за моя сметка меркантилна и тотално некадърна сбирщина ще си прави разходки ли ?!

Вие познавате ли ги тези хора? Защо ги обиждате по този начин? Те пътуват по покана на кмета на града-домакин и престоят им се поема от него. Пътуват с бусче, чиито бензин не е чак толкова много.

Дайте анонс за състава . Интересно би било да знаем и постовете .

Плахо да попитам, за моя сметка ли ще е и този воаяж ?

Той унгарският кмет само кани, не плаща