Коментари - Сменят Овчаров, Масларова, Етем и Гайдарски? | dnes.dir.bg
назад

Сменят Овчаров, Масларова, Етем и Гайдарски?

Евентуалните промени в кабинета ще станат официално ясни най-рано през следващата седмица.

Обратно в новината

Коментари - Сменят Овчаров, Масларова, Етем и Гайдарски? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За смяна са Румен Петков, Масларова, Румен Овчаров, Джевдет Чакъров.Петканов си даде оставката и Вълчев може да остане, но да се откаже от въвеждането на униформи.

България е един политически труп над който кръжат като лешояди корумпираните ни управници.Те съсипаха цялата икономика и принудиха младите и способните да напуснат Родината си.Колко българи живеещи в Турция са седнали в минестерски кресла? Тези,които са ни яздили и клали 500 год. сега пак правят същото с благословията на алчните за власт.Цялата тройна коалиция вън!!На власт трябва да дойдат нови и непокварени хора!! Стига вече!! Да се изгонят собственика на държавата Овчаров,дъртата кокона Масларова,Гайдарски, Етем !

Отвратена съм от Етем. Единственото което я интересува е да е до Доган, да го гледа влюбено в очите и да смуче бонбони за отслабване. .

Аз предлагам да си отиде Румен Овчаров, Нихат Кабил, Даниел Вълчев,Николай Василев, Гагаузов, Емел Етем, Сергей Станишев,Емилия Масларова, Орешарски, Джевдет Чакъров и ако съм пропуснала някой да ме прости, ама се разбира всички

ИВАН КОСТОВ ЩЕ ДА ГИ Е НАТОПИЛ НАШИТЕ ДРУГАРИ!!!! И ЗА ДЪЖДОВЕТЕ ТОЙ Е ВИНОВЕН, И ЗА СУШАТА ПРЕДИ ТОВА!!!!!!!

Да си ходят всички,ама не без да си платят за всичко,което направиха на народа.Р.Овч.-че е овчар да ,ама добре си води стадото,а и млякото му много,а Етемчето с тези маанета дето ги люшка трябва така да я люшнат,че да забрави не само турския,ами и българския и в дън земя да се дява.Всички са великолепни артисти и много добре умеят да плачат.Отсвирете ги и си помислете до кога ще мълчим и ще търпим.

ПЪРВО ДА ИМ СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ,ДА СИ ПОНЕСАТ НАКАЗАНИЕТО ЗА ТОЯ ХАЛ,ЗА ДА ИМАТ СТРАХ СЛЕДВАЩИТЕ

ПЪРВО ДА ИМ СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ,ДА СИ ПОНЕСАТ НАКАЗАНИЕТО ЗА ТОЯ ХАЛ,ЗА ДА ИМАТ СТРАХ СЛЕДВАЩИТЕ

Да върнат откраднатите пари, и то този начин ще има за всички КАКА. Може ли заплатите на едни да са по 5000-10 000 х.лв. а на други да са 200-300лв. всички ядем единия хляб и на всички е с пари. А ти си сигурно от тези крадливите.....

А ПАРИ ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ ОТКЪДЕ, БЕ КАКО? ИЛИ ДА ПУСНАТ ПЕЧАТНИЦАТА ЗА ПАРИ КАТО ПРИ ЖАНЧО? ВИДЯХМЕ ДОКЪДЕ СЕ СТИГНА ТОГАВА...

Какви надежди Ви тресат бе неразумни юроде. Ще крадат до дупка всичките кукловоди от БСП,НДСВ и най-вече от ДПС. А бати Ви Бойко си е царедворец, а къде е Симеон.

Към кака: Една голяма част от нас няма образованието и възпитанието на господа министрите,но кажете ми :ДА КРАДЕШ И ДА ЛЪЖЕШ И ДА СЕ НАДСМИВАШ НАД ТЕЗИ,КОИТО СА ТИ ГЛАСУВАЛИ ДОВЕРИЕ КАКВО Е?ДОБРО ВЪЗПИТАНИЕ И ПРЕСТИЖНО ОБРАЗОВАНИЕ ЛИ Е? НАЛИ ЗНАЕТЕ ,ЧЕ 500 МИЛИОНА ГОДИНИ СА БИЛИ НУЖНИ НА ЖИВОТНОТО ДА СТАНЕ ЧОВЕК,А ПЪК САМО 5 ГОДИНИ СА НЕОБХОДИМИ НА ЧОВЕКА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЖИВОТНО! ТАКА ,ЧЕ НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ОТ ТОВА ДА ПАДНЕ В КАЛТА. ВЪПРОСЪТ Е ,ДАЛИ МОЖЕ ДА Я ИЗМИЕ СЛЕД ТОВА ?

В момента за смена са само Орешарски и Масларова, те трябва да оправят заплатите и пенсиите на всички хора, може ли нашите деца да ходят на работа цял месец и да получават 220 лв. как да живеят /ама те не знаят защото това съм и джобните пари/ също и нашите родители цял един живот работили и сега пенсия 120 лв. та за лекарства ли за ток ли за вода ли за храна ли, ха помислете малко трезво бе хора. Знаете, че хляба на всички се продава за пари, да ама едни имат само за сухия хляб и за нищо друга, не е ли крайно време да се помисли. Доколкото да здравния министър Р. Гайдарски - един умен и възпитан човек който иска да оправи нещата Вие ескате да го махнете май на някои е неизгоден. Ами така ще е в нашана държава кадърните хора навън.

Е МОЖЕ ЛИ ТАКОВА НЕЩО! Смяната на министрите е проблем на политическата сила, която ги е изпратила. Как си представяте Доган - Сава да си оттегли златната кокошка Кабил? Или да махне нежната спойка между БСП и ДПС Емелка - на Рум Петков сладката зелка? Или Царот да махне полу- ръста, заслужилия хобит Ник Василев, от Администрацията само за единия неуспешен опит да разклати още лодката точно преди изборите с Доклада за докладване на недокладваните доклади? Неее, драги смехурковци и недоскив - наблюдатели! Само тея министри, които прогониха и партизаните, и ятаците, и другите категории активни борци със золумите си - само те ще получат заслуженото: Овчаров - заблеяло стадо вакли овчици, Гайдарски - спукана гайда с 3 пискуна, Масларова - препечена филийка за отслабване, Петканов - самотен остров да си лекува нервите. Така всичко ще си застане на мястото, пък ако е рекъл Господ , след време ще потърсим и Принцесата- Жаба, за др. Гущеров...Радвайте се, мили хора, другарки и другари и ти, неосъзнато население - иде време Ибрикчиев да подмие не само Дупница, но и последната българска паланка, щото голеееем Кур Бибишков се е задал, заедно с дебелите братя Ташкови...

То цяла Европа е зависима от нефт и газ та ние ли, с потребление по-малко отколкото на един по-голям град на Запад. С такава икономика, енергетиката е повече за битови нужди. И кое е по-първо - икономиката ли, енергетиката ли, или количеството на народонаселението и качеството му на живот. Като ги сменЯт тези министри каква промяна се очаква да се случи? Да възродят АЕЦ Козлодуй ли?

ГОСПОД Е ВИСОКО НО ГЛЕДА НИСКО.дано да дойде време и те да страдат как страда бедният БЪЛГАРСКИ НАРОД.ЗА БОГА БРАТЯ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ.дано даде господ да си броят стотинките както ние.

Много големи смешници сте бе!При пълен конфорт на управление вие ще си бутнете сами кабинета, трагикомици такива! При никаква опозиция и при напълно управляем софийски кмет вие сами ше се изедете! Е това ако не е майтап, то кое е!Не заслужавате не да управлявате, а да стоите на по-малко от 100 светлинни години от власта, щото като я вземете се самоизяждате, а не работите за хората!Малее, смех !А това ви е и за втори път - трети не ке има,щото сте един Голяа-а-а-м цирк.И Жан Валжан дойде на власт при пълен избирателен конфорт и беззъба опозиция и той се усра! Сега па вие!Ще махате половината кабинет?!? Ми както ги махнете така си заминавайте всички! Да не мислите че тогава некой ще гласува за вас на местните избори?!? Тръгвайте си всички още сега! Не губете времето на народа! Ква партия сте бе! Живи си изяждате децата!

Отвратена съм от БСП и никога няма да гласувам вече за тях.Народеца жив да го оплачеш,а те се сдушват с турците да крадат ,кой по вече....

АЗ МИСЛЯ,ЧЕ АКО СМЕНЯТ САМО ОРЕШАРСКИ И СИ ИЗПЪЛНЯТ ОБЕЩАНИЯТА ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ВСИЧКИ ЗАПЛАТИ,ПЕНСИИ НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ! ВЪПРОСА Е ДА ГО ПОИСКАТ ВСИЧКИ И СТИГА ВЕЧЕ СА МИСЛИЛИ САМО ЗА СЕБЕ СИ ВРЕМЕ Е ДА ПОМИСЛЯТ И ЗА НАРОДА СИ! А ИМА ТАКИВА ХОРА И В БСП И В НДСВ И В ДПС! БЪЛГАРИТЕ ВИНАГИ СЛАГАМЕ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ И ТОВА НИ Е ГРЕШКАТА! ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА НЕ СМЕ КОМПЕТЕНТНИ ДА КАЗВАМЕ КОЙ МИНИСТЪР ДА СИ ХОДИ И ДОБРЕ,ЧЕ НЕ НИ СЛУШАТ НАС ИНАЧЕ НИЕ МОЖЕМ И БЕЗ МИНИСТРИ И ,,,,,,НАЙ СИЛЕН ЩЕ Е ТОЗИ ПОЛИТИК,КОЙТО ОТКРИТО НИ КАЖЕ,ЧЕ СМЕ СИ ГОЛА ВОДА,АМА СМЕЕ ЛИ НЯКОЙ ДА НИ ГО КАЖЕ В ОЧИТЕ!ТЕ НИ ЛАСКАЯТ,НИЕ ГИ ПЛЮЕМ КАКВИТО СМЕ СИ НИЕ ТАКИВА СА НИ И ПОЛИТИЦИТЕ!ЗАЩО НЕ СЕ ВИДИМ ПЪРВО НАС СИ!НЯКОИ ОТ НАС НИТО ОБРАЗОВАНИЕТО ,НИТО ВЪЗПИТАНИЕТО ИМАТ НА ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ ,А ГИ ПЛЮЯТ С КАКВО ПРАВО! ПОЛИТИЦИТЕ НИ ВИНОВНИ,ТУРЦИТЕ НИ ВИНОВНИ - САМО НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ:СТРАХЛИВИ,МЪ КЪМ СЕБЕ СИ И КРИТИЧНИ КЪМ ВСЕКИ ДРУГ. СИГУРНА СЪМ ,ЧЕ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ СТО БЪРБОРКОВЦИ,КОИТО ЩЕ МИ КАЖАТ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО ТОВА! ТОЧНО ЗА ПО ТОВА СЕ РАЗЛИЧАВАМЕ НЕ САМО ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ, И НЕ САМО ОТ ТЯХ,,,

Оставете това с японския министър, нашите нрави са различни. Но ето това заслужава внимание: В Китай осъдиха чиновник на смърт за корупция Бившият шеф на Държавното управление на Китай по хранителните и лекарствените продукти Чен Ксяою е осъден на смърт за корупция, съобщи РИА Новости. Присъдата е произнесена от пекинския градски съд тази сутрин. Чен е осъден за получаване на подкупи в големи размери и злоупотреба със служебно положение. По данни на съда за няколко години, през които служителят е бил на поста си, е взел подкупи за над 6 милиона юана (около 800 хиляди долара). Чен Ксяою е получавал рушвети за даване на лицензи за производство на лекарства, които не са преминали клинични изпитания.

За да се махнат тия гласувайте за БатБойко на другите избори. Много ги е страх от него комунистите. Те така махнаха Ив.Костов като доведоха НДСВ. После като опря до парите от ЕвроСъюза бързо му свиха сърмите и се качиха пак отгоре. Забележка: 1. Син съм но не Костовист или Стояновист. 2. Да се поучим от миналото. 3. Стига толкова сме наблягали на РУСКИТЕ интереси, или на АМЕРИКАНСКИ такива, а нека мислим за БЪЛГАРИЯ! АМИН

Ако прочетете историята ще видите че Османската империя е заселвала българските територии с всякакви племена от изтока изповядващи ислям,така че сред турците в България според мен има много малко чиста турска кръв.Както и ние така и те са някаква смесица от етноси.Чисти турци и чисти българи има много малко....говорим чисто и просто за гена.

На Гущер Добри да му се отреже опашката, вземат паричките и прекъснат връзките, дадени му от БКП/БСП преди и след 10 ноември, когато още се подвизаваше като общинско комсомолче и профсъюзно лидерче в Красно село - София. За него, Янаки, Р. Овч., Етемки, Станишки и всякаква друга политическа гад, управлявала през последните 18 години - и от ляво, и от дясно, и от центъра, да се осигури бърз и дългогодишен отпуск в затвора. Задължително в компанията на всички следователи, прокурори и магистрати, които се опитат да ги оневинят. Конфискация на имуществото и затвор! Ако не стигнат затворте - да им построим!

Да прихванем от японците? Та японците са на светлинни години пред нас във всяко отношение. От тях ние купуваме само боклука/справка ,1969г.Изчислителнат машина Факом,че и патента купихме за много пари/...,а тя беше безвъзвратно остаряла... Най-доб сред хората е този,който е най-полезен!Кой е най-полезният от Парламент и Правителство?Ами ,че всеки е отишъл там да си натовари кемерчето... Българ е силен само на думи,хули се по форуми,но когато никой не го гледа,защото страха го владее отвсякъде... Изпр в Парламента,в Общинските управи само корумпирани личности и тайно се надява и той да намаже...,после като го подминат и му покажат червен картон,започва да лае по форуми,но нали знаете,че Кервана си върви,въпреки всичко....

много сте зле всички Вие разберете че Овчаров настъпи интересите на някой които искат да сме зависими по отношение на нефт газ и те да пълнят гушите.Те не са само в България основно са навън и те диктуват скандалите

Da opredeleno platenata mediina kampaniq protiv Ov4arov e postignala uspeh. i neshtata koito e pravil sa neshto novo?! toi ot kolko vreme e v kabineta!? no dopredi vlizaneto ni v EU si mul4eshe i iskashe spirane na AEC Kozlodui i stoeja na AEC belene ne go mahnaha. i vednaga shtom zapo4na da gi zashtitava vijte kvo stana... vse dno i togava ne e pravil syshtoto( ako izobshto neshto e pravil tyi kato NQMA nikakvi dokazatelstva 4e e osven govorenoto v NOVINITE....) OVCE!!!!

Имайте предвид че и турците са ни менте.Това не са истински турци в България.Това са турски цигани и помохамеданчени българи.Те затова са такива боклуци.Поне да бяха истински турци.Истинските турци са много точни и принципни в делата си.

Какво мислят да правят тези от Правителството. Нужно е незабавно да отстранят Р. Овч. Всички си спомняме времете, когато беше в екипа на Жан Виденов. Колко добрини ни донесе. Сега отново с руските договори и скандалите около него. Че не само той и тази г-жа Етем, нека си пълне е , нека си гледа Доган, тя така е спечелила, но да мисли за хората,, които бедстват, не само да се казва че е министър на бендствията. Нямат срам тези хора. Гайдарски ли, че той оправи здравната система. Г-н Станишев вижте какви са хората около Вас. Не тормозете и без друго изстрадалия, беден и болен народ, който не може да си купи лекарства и храна с тези ниски доходи и пенсии. Помислете за тях. Тези, който ще дойдат след днешните управляващи, положително няма да са по-добри, защото и Гущеров се знае как е спечелил парите. Не позволявайте такива и като него да управляват. Народът не може да търпи до безкрайност.

Всичките вън! Копелета крадливи.

Пичове, я прочетете това. Като се има предвид колко народ вече ходи до Япония, поне това да бяха прихванали... малко почтеност и лична гордост. Но не би! Един от бившите ръководители на организация, свързана с финансовия скандал, на фона на който вчера се самоуби министърът на земеделието на Япония Тошикацу Мацуока, днес е бил открит мъртъв под прозорците на дома си в Йокохама. По информация на главното полицейско управление на Япония, тялото на 76-годишния Шинити Ямадзаки е било открито на паркинга пред дома му. Предполага се, че той е скочил от жилището си, който се намира на шестия етаж. Ямадзаки фигурираше в делото за неправомерно разпределение на частни компании на поръчки на Организацията за усвояване на горските ресурси при Министерството на земеделието на Япония. Тя беше предшественик на сега действащата Организация на зелените ресурси, към която се предявяват същите претенции, с които беше свързан Мацуока. Преди време Ямадзаки беше пряк началник на задържания неотдавна по това дело настоящ изпълнителен директор на тази организация. Вчера Ямадзаки е дал показания пред следствието по делото. Земеделск министър Мацуока, който се обеси вчера в служебния си апартамент, е трябвало същия ден да се яви пред парламентарната комисия по финансите, за да отговори на въпроси за получени от него пари за политически нужди от няколко компании в замяна за дадени им поръчки от Организацията на зелените ресурси. Това не е единственият скандал, в който министърът беше замесен, за което той беше подлаган на остра критика от опозицията. Ако и в България се самоубиват така, то няма да остане не министър, ами кметски наместник няма да остане жив. Да не говорим за оня дебелия зам. министър - касичка дето на 23 години станал шеф на пристанището във Варна и лобирал за фирми да изпълняват поръчки на Булгартабак. И колко други щяха да дадат фираллл Мечтииии, мечтииии ....

Господа управляващи, с тези смени ще си навлечете само беля. Англичаните казват: Не сменяйте конете по средата на потока! (Do not change horses in the mead stream!). Едно на хиляда е добре да възприемем от тях-все пак са голяма и успешна нация! Не е лесно да се изтърпяват критиките и отвътре и от вън, но Който го е страх от мечки, да не ходи в гората! Това вече е казал българският народ, преди да оглупее съвсем...

много сте зле всички Вие разберете че Овчаров настъпи интересите на някой които искат да сме зависими по отношение на нефт газ и те да пълнят гушите.Те не са само в България основно са навън и те диктуват скандалите

ПРЕДЛАГАМ ДА НАПРАВИМ КЛАСАЦИЯ: ЕМЕЛ ЕТЕМ;НИХАТ КАБИЛ;РУМЕН ПЕТКОВ;Е,МАСЛАРОВА И ЗА ВКУС Р.ОВЧАРОВ

Абе чакайте и аз да дам една свежа идея по въпросът : когато човек изпадне в голяма нужда, обикновенно отива в 00, сяда на цокалото и се облекчава, тука случая е подобен, но проблемът е че има чуждо тяло в ануса което пречи на изхождането, тоест - я да си извадим първо главите от задниците пък после да серем!

Наистина прах в очите. Крайно време е за промяна в правителството, но никакви Р. Овч. никакъв Гущеров. Наистина преминил се Илия, погледнал се пак в тия. Какво да кажем за Масларова - дамата с големите обещания. А да не забравяме и Етем - е че напълня напълня, че отиде на тържеството за избора на евродепутатите, а навън потоп, та какво е това бедствие. Нали тя си има хубаво възнаграждение, Доган я подкрепя, пък хората нека газят във води и мръсотии. Всичките са едни каквато и дума да кажа ще бъде много мека. Да освобождават тези хубави и меки кресла, пък дано тези които ще седнат след тях да имат едно само едно наум мислете за бедния и изстрадал български народ, а не е лошо да си сложат зад гърба и Дамоклиевия меч, та от време на време да си удрят главата в него и нещо, разбира се ако има там да им светва. Опомнете се Вие Господа от управляващата класа. Не мъчете народа. Не го заблуждавайте само и само с голи обещания

Какъвто ни е народа, такива са ни и управниците! Корупц ...? Добре, ама колко от вас първо спазват закона като шофират по правилата и с разрешената скорост и колко от вас дават кеш на полицаите! Няма кво са да се сърдите всички ние си избираме управниците, дори и като не гласуваме. Те също са като вас или от едната или от другата страна на корупцията! На българските монети от началото на 20в пише: Боже, пази България! Мога само да добавя, както сме тръгнали, дано и Аллах да я пази!

Какъвто ни е народа, такива са ни и управниците! Корупц ...? Добре, ама колко от вас първо спазват закона като шофират по правилата и с разрешената скорост и колко от вас дават кеш на полицаите! Няма кво са да се сърдите всички ние си избираме управниците, дори и като не гласуваме. Те също са като вас или от едната или от другата страна на корупцията! На българските монети от началото на 20в пише: Боже, пази България! Мога само да добавя, както сме тръгнали, дано и Аллах да я пази!

Vie ne chetete li che govoriat za ,,EVENTUALNI'' PROMENI,,,NAI MNOGO 2/MA DA MAHNAT

До колкото си спомням Румен Овчаров съвсем неотдавна заяви че политиката е колективно нещо -разбирай краденетол

да бе да,тоя филм вече сме го гледали..докато не видя не вервам.Вервайте ми най-много Р.Овч.да си отиде,тая мазна гад Етем така се е окопала,че скоро няма да си ходи.

Японски министър си прави харакири заради корупция Извинява се в предсмъртно писмо на премиера и народа Токио. Японският земеделски министър Тошикацу Мацуока си направи харакири, след като беше обвинен в корупция, съобщи АП. Той бе открит от секретаря си. Мацуока се обесил в служебния си апартамент в жилищен комплекс за депутати край парламента в центъра на Токио. Той е оставил предсмъртно писмо, адресирано до премиера Шиндзо Абе и до народа. В посланието министърът се извинява за стореното от него. Това е първият случай в Япония след Втората световна война, когато министър се самоубива. Мацуока се е обесил само няколко часа преди да се яви на разпит пред комисия за случаите на злоупотреба.

Не мога да разбера защо нещата като не вървят и айде да махаме някой.Ами нали ще дойде някой по гладен от предшественика си и нещата само ще се влошат докато и той се наяде.Не бива тъй-пък и някой задавал ли си е въпроса колко се пречупва една информация преди да стигне до даден министър........мисл че средните етажи малко трабва да се разчистят не най отгоре............

абе да не би Господ да ги е направил министри тия боклуци? Я помислете кой трябва да си отиде също (в затвора доживот)

Ако някой чете това и има познати във вишите среди на БСП, нека им предаде това: Масларова и партията на излъгаха, че ще можем да се пенсинираме с намален процент, ако си направиме точките и ние гласувахме за тях. Но край. Оставиха ни на по 57-58 години жени да се влачиме на работа, за смях на младите. Никога вече родените 1949 и 1950 г. няма да гласуваме за тях.

мирише,мирише и пак така - сапунка за отказалия се вече от живот българин... една пенсия на един резервоар бензин!!! та със смяна или не - все същото ...много, много жалко !!! НЯМА ИЗХОД ДРУГАРИ ЧЕРВЕНИ. вие здраво сте хлопнали всички ПОРТИ !!!!!!!!!!!!!

Прочетете Мечът на групировката от Ал.Томов. Там човекът е разказал всичко ; махнете малко худ.измислица и истината е ясно и точно показана. Има си и руска мафия, има си и Турчина и пр.задкулисни образи, за които можем само за гадаем. Прочетете я!

А къде забравяте министъра на финансите,некъдърнос е толкова престъпна колкото и корупцията,а и него все още никои не го закача.Не считате ли,че е една основна фигура в сянка и без неговото знание нищо не е ставало???

Отвратена съм от Етем. Дигнаха си заплатите цялото министерство, не я видях на нито едно бедстващо място в България. Единственото което я интересува е да е до Доган, да го гледа влюбено в очите и да смуче бонбони за отслабване. Между другото откакто стана министърка на бедствията е заприличала на охранено прасе.