Станишев удължи почивката на Овчаров

Със заповед на премиера Сергей Станишев неплатеният отпуск на министъра на икономиката и енергетиката Румен Овчаров е удължен до 2 юни 2007 г. включително, казаха от правителствената пресслужба.

Обратно в новината

Коментари - Станишев удължи почивката на Овчаров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама разбира се, че Р.Овч ще си остане министър.На този ел.стълб се крепи цялото правителство, а без него току виж се катурнало и какво ше правим тогава ние бедните червени бабички.Няма да имаме пари с които дори да им ходим на свиждане в затвора.

Правителствена криза е невъзможна. Министр имат по 10 заместника

Р.Овч. докато е в неплатен отпуск какво яде, децата и кучето да не гладуват? Кучето може да норъфа някой фен на опозицията и ето ти политическо убийство. Дали С.Стан. да не обяви номер на който червените бабички да изпращат SMS в помощ на Р.Овч.

Като му гледам усмивката,ми иде да му избия зъбаците!

Оня от следствието с многозначителните и АнАл е същия мошеник като тоя,не могат да си разделят награбеното от нас!

Ще взема да избягам на Антарктида-и без това живея на студено и съм гладен.Там поне няма да му гледам ехидната мутра на тоя задник!

Не ви ли омръзна да пишете толкова тъпотии?

Смилете се над Костов ве...колко време чака вече...ма вие като хванете кокала нема пускане вече.

Добре си прави човека с овчо име,прави каквото прави и пак се връща да краде с нови сили като има кои да го търпи що пък не.Ама май ние народа ще излезем най-голрмите овци,защото години на ред търпиме да ни газат разни отрепки които си пълнчт гушите за наша сметка,а ние се чудим дали да яеме или да си платим сметките,които след идването на всяко поредно правителство стават непосилни.Какво още трябва да се случи,та този народ да се надигне срещу тази гавра с него?И крадците като Овчия и много други тарикати да отидат там където им е мястото.

Ех, какви достойни министри имат хората. Малко нещо да стане и си правят сепуко. Но нашите са гьон-сурат. Те си правят не ми пуко. Не знам какво трябва да стане, че да си подадат оставката? Ние не искаме те да се самоубиват. Поне да си признаят, че са сгрешили. Но не би. Вижте докъде е доведена България след близо 63 годишно комунистическо управление. Нацията застарява, а малкото млади и кадърни напускат стремеглаво страната. Около 10 ноември комунистите отчетоха около 13-14 милиарда външен дълг и една глупаво структурирана икономика, разчитаща единствено на руските пазари. Този външен дълг бяха парите, които те скатаха в свои фирми в чужбина, част от които те сега връщат като уж чуждестранни инвестиции. Но разбира се и това им бе малко. По Жан Виденово време откраднаха дългогодишните спестявания на обикновените хора с фалита на много банки и девалвацията на лева. И това им бе малко, затова предизвикаха инфлация, с която доведоха до фалит 90% от държавните предприятия, които после налапаха за жълти стотинки чрез т.нар. масова приватизация, а малко по-късно чрез т.нар. РМД. Всичко това се провеждаше в условията на безконтролен (а може би много добре контролиран) бандитизъм на разни три- и мулти-буквени дружества. В условията на нарастваща тежест на разни етнически и религиозни партии. И това им бе малко, затова се разделиха на уж различни партии, като БСП, ДПС, НДСВ, СДС, ДСБ, ГЕРБ, Атака и много БЗНС-та, като по този начин вече контролираха цялото политическо пространство и можеха да крадат безнаказано, което и правеха. Сега децата на старите комуняги си разиграват някакви игрички и разчитат на овчия мозък на останалите в България пенсионери и будали, но това театро е толкова елементарно, че вече 70% от нацията е толкова отвратена, че даже не ходи да гласува. Представяте ли си колко са отвратени хората от комунягите, че са готови пак да попаднат под турско робство? Е, има ли такава държава като България?

Костов, Божков, Бакърджиев, Софиянски, Антоане, вие ли сте бе?!? Дали са ви забравили хората...

Напълно съм съгласен с clever. Не съм привърженик на БСП, но според мен в така нареченият скандал Овчаров-Александро не Р.Овч. е лошият. Твърдо съм убеден, че Ахмед Доган и неговите подлоги като Ангелчо Александров са много по-опасни за страната от Р. Овч. Интересно защо никой не коментира поведението на шефа на следствието, когото обвиняват че заплашва зам. министри и рекетира шефове на държавни фирми за пари, с който после да си плати на Ахмед,а всички скачат на Р. Овч., за когото не разбрах в какво го обвиняват в случая?

КЪДЕ ГИ ВИДЯХТЕ ТИЯ ЕВРОИЗБОРИ, КЪДЕ??? ПРОМИТИТЕ ВИ МОЗЪЦИ ОТ ПОЛИТОЛОЗИ И ПЛАТЕНИТЕ ПУБЛИКАЦИИ В МЕДИИТЕ ЛИ ИМАТЕ ПРЕДВИД? АЙДЕ ДА НЕ СЕ ЗАЛЪГВАМЕ И АНАЛИЗИ ДА ПРАВИМ! ИЗБОРИ ИМАШЕ, НО ИЗБИРАТЕЛИ НЯМАШЕ! МОЖЕМ ЛИ ДА ГОВОРИМ ЗА УПРАЖНЕН ГРАЖДАНСКИ ВОТ ПО СЪВЕСТ ? КАТЕГОРИЧНО - НЕ !!! МОЖЕ ЛИ ПАРТИЯ ПРЕДСТАВЛЯВАЩА 8 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА ДА Е ВОДЕЩА ПАРТИЯ ПРЕДСТАВЛЯВАЩА ИНТЕРЕСИТЕ НА МАЛЦИНСТВАТА? НЕ, НЕ МОЖЕ! ТОВА НЕ Е ГРАЖДАНСКИ ВОТ ПО СЪВЕСТ В НОРМАЛНА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА! ТОВА Е ТЪРГАШЕСТВО - БИРА И КЕБАПЧЕТА, 20 ЛЕВА НА РЪКА, МАРАТОНКИ ИЛИ ТЕМ ПОДОБНИ ИДИОТЩИНИ, ОСЪЩЕСТВЕНИ ОТ ПАРТИЙНИТЕ ИМ ВОЖДОВЕ. ИЗБОРИ, ВЯТЪР, А ВРЕМЕ ЛИ Е ЗА РЕВОЛЮЦИИ???

Значи не си е починал още човека,изморен е от тежък труд,той да не е мързел като вас,бе!С пот на челото краде неуморно да има за образование в Швейцария на дечицата,за спокойни старини и за кокълче на кученцето му-Шак ли се казваше,Ташак ли-не знам?

ДО НЯМАМ ДУМИ - ДОБРЕ ДОШЪЛ В БЪЛГАРИЯ...КЪДЕТО МИНИСТЪРЪТ КРАДЕ , А ТАКИВА КАТО ТЕБ РЪКОПЛЯСКАТ !!!

Прав си!Всички там НЕИЗВЕСТНИ , КОИТО ХУЛЯТ БЪРГАРСКИ МИНИСТЪР направо в Ловеч, Белене или Скравена! СМЪРТ НА ФАШИЗМА!СВОБОДА ЗА НАРОДА! P.S. Що за малоумие!Тези идиоти от БКП/БСП/ не измряха ли!

гласувам за БСП защото искам да има криза :D и за да има разлика между моя стандарт и стандарта на масите

Отново забравяте Българи! 45-те по-бедни години,Лукановата зима, Виденовата пропаст.ПРОДЪЛЖАВАТЕ да избирате тези,които Ви водят към сполука, а отиваме в пропастта!Най печалното е, че отново забравяте,кой ни извади от пропастта?Правителст на Костов.

Да си правят,каквото искат.Това явно ще им е за последно.Едва ли скоро ще видят власт.Освен за себе си,трябваше да поработят и за избирателите си.Но кой да се сети.Дано добре са си напълнили гушките,това им беше.Да си харчат откраднатото със здраве.И да не забравят,че нищо не е вечно.

сещате ли се какво ще стане сега. Станишев ще каже, че два пъти е удължавал отпуска на Овчаров за да даде възможност на прокуратурата да установи истината и понеже нищо не е намерила ще върне Р.Овч. пак на министерското кресло. Стар номер нали.

Пак ни изманипулираха,,,,Пъ оплюхме Овчаров и то хора дето му нямаме ни образованието ,ни интелекта ,ни поведението. Да дойде Б.ДИМИТРОВ ДОКАЗАН СЪТРУДНИК ДЕТО ДА СЕ СКРИЕ ТОЙ НИ УЧИ НА КОГО ДА ВЯРВАМЕ...

Прав си, аз по радиото чух, че другарите си правят сметка да излезем от валутен борд. Тогава, като се вдигне курса на ЕВРОТО (без валутен борд това е неизбежно), другарите пак ще си изчистят огромните кредити за жълти стотинки (като при Виденов).

Мили, скъпи форумисти ! Сетете се, когато се редеше кабинета, а не само този, кога се е опирало до професионализъм, морал, етика, възможности - умствени и писически . Щом БСП-то спечелиха - то кой друг, ако не Р.Овч.; Ст.Данаилов, Р.Петков, за Масларска да не говорим и пр. За друга алтернатива на иконом.министър никой нищо не каза - прие се като даденост, че РО е богът на икономиката. Същото стана и с повечето т.н.министри .За тези на ДПС - или добро, или нищо! Никой не се замисли - дали на тези хора мястото им е в мин.съвет ; какво, освен да крадат и лъжат, могат . Сега си носим последствията, така че за в бъдеще, преди да назначите някой, първо го преценете какво аджебя става от него/нея.

И нато махнем др.Овчаров кого ще сложим за Министър.Говори се за някакъв Гущеров и някакъв Петър Кънев.Ами те въобще не могат да се опрат на малкия пръст на Р.Овчаров.Имат големи мераци но нямат възможности и опит-а то само с мераци не става.Срам за България ако сложат пак партиец на тази длъжност-трябват технократи.

Така е Българи!!!Когато забравяме 45-те по-бедни години ,Лукановата зима и Виденовата пропаст.Продължаваме да избираме тия,които ни водят от сполука към провал.Отново забравяме ,кой ни извади от тази пропаст-правителство на Костов!

Нас искат да ни залъжат ли с отпуската. Нужно е да го освободят др. Овчаров за винаги от министерския стол. Нека си помисли Станишев хубаво, че да не остане и той самия навън от кабинета

А че да караме без министри. Така ще немалее и корупцията.

ДО НЯМЯМ ДУМИ -ДАВАШ ЛИ СИ СМЕТКА, ЧЕ ИМЕННО ТЕЗИ НЕИЗВЕСТНИ СА ГО КАЧИЛИ НА ТОЯ ПОСТ И ИМЕННО ТЕ МОГАТ ДА МУ ДЪРЖАТ СМЕТКА И АКО ИМАТ КУРАЖ МОГАТ И ДА ГО СВАЛЯТ АМА НЯМАТ КУРАЖ ЗАТОВА САМО ПИШАТ/ВКЛЮЧВАМ И СЕБЕ СИ/. НЕКА СЪС СПОСОБНОСТИТЕ СИ ОТИДЕ В РУСИЯ ТАМ ДА ГИ РЕАЛИЗИРА /ПЪК МОЖЕ ДА СТАНЕ КАТО АБРАМОВИЧ/.

Спомнете си виденовата зима, банковата криза и др. работи. Въпреки валутния борд, ЕС и др. нещата могат много бърза да се влошат. Да не се събудим някой ден с нова инфлация, с нови цени и с ново обедняване. Тези кредити, дето се раздават масово, може да се окажат мнооого лоши кредити и тогава стабилната банкова система да глътне въздух. Знае ли човек... Май пак ще възкръсне Бурканбанк. Имаше нещо в Аржентина пак при валутен борд... Абе я да дръпна малко парици от банката за всеки случай... Българското правителство в момента е политически рисково. Аз му понижавам кредитния рейтинг. А вие?

Овчаров трябва да си подаде оставката. Той е всичко друго, но не и политик-държавник. С думи и дела настройва много хора и институции против себе си и против бсп. На него му липсват такт, уважение към противника и изобщо му липсват първите 7 години. Такива е по-добре да не се месят в държавните дела.

ВИЖТЕ САМОДОВОЛНАТА МУ УСМИВКА И ПОДИГРАВАТЕЛНАТА ИРОНИЯ ОТПРАВЕНА КЪМ ВСИЧКИ НАС! ЩО ЗА ИНДЕВИД Е ТОЗИ Р.Овч.!?!? ЗА ТОВА ЛИ ЛЕВСКИ И БОТЕВ СИ ЖЕРТВАХА ЖИВОТА, ТА ТАКИВА /ОБИДНО МИ Е ДА НАЗОВА КВАЛИФИКАЦИЯ ЗА ТОЗИ/ КАТО НЕГО, ДА СЕ ГАВРЯТ С НАРОДА СИ! СЕГА СЕ СМЕЕТЕ Г-Н.ОВЧ., НО В УТРЕШНИЯТ ДЕН КОГАТО ВИ СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ, ЩЕ ПЛАЧИТЕ. ПРОКУРОР

Леле тоя е страшно отблъскваща физиомутра нинъм куя е женка му и кък съ гушши ду ниегу леле малеллелеелл

Анна Янева ще го замества! Ами тя отговаря за Булгартабак като ресорен зам. министър. Направете си сами извод.

Ama toi Ov4arov dobre 4e ne se e pomislil za Ygo 4aves 4e togava 6te si ebe maikata a ako niakoi ne e razbral 4e istinskiia ministur predsedatel e ov4arov to zna4i e ygasno tup i ako 4aka stani6ev da go izgoni 6te my durpa y6ite ov4arov samo da si go pomisli

Защо допускате в коментарите да се гаврят неизвестни лица с МИНИСТЪРА НА ИКОНОМИКАТА И ЕНЕРГЕНИКАТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ , ЧЕ И ПУБЛИКУВАТЕ НЕЧИИ МНЕНИЯ ,НА ХОРА НЕИЗВЕСТНИ ВАМ???????????????

А бе, Vivke,каква чест и какво достоинство търсиш ти у тоя потомствен престъпник и нагъл крадец?Петнял бил идеите на стогодишната червена ,долна пачавротина,че нали идеята е само една и тя е да крадат колкото може повече и да ни мачкат,бе !До кога ще спим,бе братя?Кога ще ги изметем тия изроди?

Можем да се гордеем с Овчаров. Не се притеснявайте той няма да бъде освободен, защото и другите са като него и той И бил им помогнал и те да го последват в затвора. Нещастен български народ. До кога ще търпи. За тях е замо затвор

БЕЗСИЛИЕНО НА ЕДИН НАРОД!!!!!!!! ЯЛИ, ПИЛИ И СЕ ВЕСЕЛИЛИ!? БЛЪСКАЙ НАРОДЕ, ТА ТЕЗ УПРАВНИЦИ ДА СИ ПОЖИВУРКАТ МАЛКО. ТАЗИ ДЪРЖАВА Е РАЗДЕЛЕНА НА ДВЕ: -ЕДНИТЕ СА ГЛУПАЦИ СИРЕЧ НАРОДА - ВИЗИРАМ И СЕБЕ СИ, А ДРУГИТЕ СА ВИП БОГОПОМАЗАНИ ПЕРСОНИ - МЕРЗАВЦИ, КОИТО ПО ДАЛЕКО ОТ НОСА СИ НЕ ВИЖДАТ!!! ДОКОГА ЩЕ СМЪРДИ ТАЗИ ТРОЙНА ВОНЯ? ЩО ЗА НАГЛОСТ И ЛИЦЕМЕРИЕ!?

Sami sme si vinovni ce tarpim takiva gadove! Toi i imeto mu e podhodiasto - diadoto karal ovce, vnukat sasto! Jalkoto e ce ovcete sme nie....

Ако не го е срам нека да се върне,ако има достоинство сам ще си подаде оставка та дори и затова ,че опетни идеите на Столетницата.

Ако не го е срам нека да се върне,ако има достоинство сам ще си подаде оставка та дори и затова ,че опетни идеите на Столетницата.

Умния Овчар стриже вълната, не дере кожата ...

Както се е върнал,така ще си отиде.Как тези Овчеглавци не усещат,че времената се променят твърде бързо.И,че утре оттеглянето им ще е много по-тежко,защото народа е на границата да помете всичко от ,което е патил до сега.А то не е малко.Бих казала,несправедливо и натиск отвсякъде.

Каква радост всенародна!

Абе чудя се как може да има хора които да гласуват за БСП!!!??? Май българския народ по моя преценка около 70% са пълни кретени.Има едни 30% които страдат заради останалите тъпанари.Те затова турците са ни владяли 500 год..Прочетете малко история и ще се смаете от простотия.Когато монголите разбиват османската империя и пленяват султана и се гаврят с него като с маймуна...защо тогава не сме направили опит да се освободим? Когато турците не са имали армия???! Защото генетично сме си заспал и прост народ,затова.Е сега същата работа,те ни го забиват яко ние спиме! Това е!Гена си е ген.Нищо не ме учудва вече.Дано тоя капитализъм ни събуди малко.

БРАВО,РУМЕНЕ! БЕЗ ТЕБ БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ! ДА ЖИВЕЕ БСП,ДПС И НДСВ!ЗАБРАВИХ-И ШОФЬОИТЕ ОТ ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ!

Някога (когато в тази, отдавна вече изпепелена страна) на такива са им рязали ръцете за много по-макли кражби... Горко на България и на онези които живеят там. Тези паразити изпиха кръвта на България. Само с тяхната кръв България може да се измие и да покаже дали все още има право да съществува.

Гарван гарвану око не вади!! Тои и Овч. държи в ръцете си останалите съратници, та нали ако го махнат него и той ще повлече останалите т.е. ,които са го махнали.Така сега всички са чисти.

Попълнихте ли запасите с вазелин. Още дълго ще ни клатят ако не се събудим...