18-годишен руски скинхед призна: Очистих 37 души

18-годишен скинхед призна, че е убил 37 души в Москва. Скандалното дело за престъпления, извършени поради национална омраза, разследва прокуратурата на югозападния окръг на руската столица.

Обратно в новината

Коментари - 18-годишен руски скинхед призна: Очистих 37 души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей това са скиновете-пълни боклуци.Мразя ги много,но слушам техния стил музика-oi.Не е много парадоксално....май.

mn qsno istrepaite gi skapanite nigi.trebvalo e 370 a samo 37.a vie tapaci takiva koito priemate tiq 4ernilki za hora go duhaite.SMART ZA VSI4KI MALCINSTVA.6TOM E 4EREN E VINOVEN.

Браво на момчетата от Москва!!! Трябва и в България да се появат такива като тях!!!

до улу турк ей рязания като живееш там през 360 дни в годината кво ще ми гласуваш в България и ще ми определяш кой да меуправлява бе простак!нямате право просто.

До ULU TURK - кой ти говори за Турция бе, нещастник? Ай ходи си там кат щеш. За кво огледало ше ми говориш бе? Аз нито съм живял нито съм видял кво било преди няколко века. И кво? Пак сте го яли, тъй че си дръж пастта затворена. И не забравяй, ние вече сме в ЕС, малко или много имаме сигурност, особено при мераците на Турция за членство. Ако пък нямате, толкоз по-добре... Абе хора, ако дефиницията ми за омраза към мангалите е Расист, такъв да съм. Много ми е любопитна средната възраст на изказващите се тинейджърки, ама да ми говори наизуст за добрини няква 16-19 годишна пикла при типичното и повърхностно мислене, моля ви се. Нито са вкусили, нито мислят реално, нито предлагат реални решения. Историята е доказала, че когато някой народ е бил потискан по някакъв начин и държавата не е измислила смислен контрол, то това винаги е водело до драстични мерки. Винаги! Ся ние българите явно сме друг чешит животно... щото ако си мислите, че за държавата мангите не са проблем... може би на фона на всичката останала свинщина, тва нещо не ви прави впечатление? Циганчето се раждало в лошо условия, не знам си кво... така е, и заради това дай аз да му плащам животеца? То си има родители, който да го поддържат до зрял индивид. Ако не го правят, не съм аз виновен. И те не го правят, и после циганчето става като тях и веригата се затваря. И краде, бие и ни зимат данъци за тях. Разберете - циганин да работи и да стане пълноправен гражданин със задължвния - НИКОГА! Айде ся кажете кво да ги правим, ама реални решения да видим... Не съм казал, че трябва да ги изколим, не е реално, но трябва да има баланс в едно общество. Където има -, трябва да има и някакъв + за опозиция. Мангите мародерстват, и скинарите да го правят. Кат не става по-друг начин...

Докато има коментари има мир. Всеки вменяем човек е с права и задължения в общността и на планетата като цяло. Никому не е отредено да отнема права или да си вменява задължения по негова преценка, защото това вече е крими. Ромите и турците са си наши и България има интерес всички да работят в синхрон за татковината. Най-добре е да обучим и дадем инструменти и на циганите, и на турците, и на българите /те много емигрират/. Слабата жизненост се изражда в силна омраза. Това е вид болест. Съединението прави силата.

v nikakuv slu4ai ne moje da bude tolerirano ubiistvoto,no sled kato se povdiga vuprosa za raz4istvaneto,mislq, ima i po demokrati4ni formi na deistvie.

Ужас!Наистина излишни са коментарите.И това,че убийствата са под предлог разчистваме нацията,не оправдава и милионна част от вината им!Всеки човек заслужава да живее и никой няма правомощията да отнема чужд живот.

За момчето:Снимките много често лъжат - веднаж не познах Кайли Миног - приличаше на Japan.А фамилията Рино вероятно има финландска връзка.Има и такава американска програма(Rhyno) подобна на Google Sketchup.

Нама такова понятие етническа българка! По-вероятно да си индийска циганка!

Уважаема българко - будистке,тук в момента не коментираме Болен Лидеров и Вие използвате темата за да насочите вниманието в друга посока.Освен това безобразията на ДПС и циганския терор не са следствие на появата на Атака.Точно обратното - Атака се появи впоследствие като защитна реакция срещу това.И не срещу цялата общност,а срещу една определена върхушка.Защото нито едно правителство не го направи,откакто ДПС съществува.Няма кой да защити правата на Българите.В този смисъл чрез коментара,който правите Вие впрягате коня зад каруцата,а не както си му е реда.Все пак аз се надявам Вашият коментар да не е тенденциозен,а да е плод на Вашата заблуда и злеразбрано чувство за демокрация.Благодаря

НЕ СА ВИНОВНИ ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ А НАШАТА УПРАВА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТАНЦИИ СЕ УПРАВЛЯВАТ ИЛИ ОТ НЕ КОМПЕТЕНТНИ ИЛИ КОРУМПИРАНИ КАК ДА ОЦЕЛЕЕ ТАЭИ НАЦИЯ ИЗЯДЕНА И ОГЛОЗГАНА ДО КОКАЛ НЕ И ОСТАВА ДРУГ ИЗБО ОСВЕН ДА СЕ САМОИЗЯЖДА

Прежде чем осуждать на этом форуме этого парня,Вы должны понять какая сейчас жизнь в Москве.Кавказцы захватили очень много самых доходных сфер деятельности, например автосервисы, игровой бизнес, мелкий опт, продают наркотики, создали мощные национальные групировки. Ведут себя вызывающе и по хамски.Если они купили чиновников, что остается делать простым людям?В Москве в этом отношении очень сложная ситуация.В принципе удивляет что болгары допускают на своей земле, 3 протуретских депутата в Европарламенте это опасная тенденция.

Убиеца дори не е руснак.За какъв скин хедс говорите.Тези публикации са чисти лъжи.Не ми се вярва убийството да е на расова основа.Просто детето е психично болно

Ти ако си мислиш,че в Европа са много по-здрави... То изродщината и простотията не подбират по държави :Р

Ти ако си мислиш,че в Европа са много по-здрави... То изродщината и простотията не подбират по държави :Р

струва ми се, че т.н. чист руснак има доста азиатски черти:). за мен това са болни мозъци и са много опасни за всяко едно общество. хора, трябва да сме по-разумни,да проявяваме повече търпимост и да не гледаме на по-различния от нас с омраза.

Цяла България може да ти благодари за това признание.Добре е да го кажеш на оня германски(еврейски) професор,че Батак било лъжа и измислица.Е това ти харесвам ,че си честен.

струва ми се, че т.н. чист руснак има доста азиатски черти:). за мен това са болни мозъци и са много опасни за всяко едно общество. хора, трябва да сме по-разумни,да проявяваме повече търпимост и да не гледаме на по-различния от нас с омраза.

Това,което се е случило в Русия,само показва колко ефективно действат подобни скинарски и расистки организации,които получават и финансиране,за да 'прочистват пейзажа'...Не мога да си представя каква може да е насладата от това да убиеш 30 човека и да легнеш да спиш на чиста възглавница и не само това-със самосъзнанието,че си извършил добро дело.На тези,които твърдят лоши неща за турци и цигани,мога само да им кажа,че съм живяла в Родопите и не съм виждала по-работливи и простодушни хора от турците,ако те си поискат автонимията един ден,ще имат пълно право,защото няма един българин,които да се е навел над тютюна в жегите и така да работи за оцеляването си.Нека да ви видя хората с промитите мозъци как ще издържите на подобно нещо и един ден.Що се отнася до циганите,това са хора,които нямат никакви права и шанс;едно дете,родено в табуна със ежедневни зверства и мизерия не може да не е с увредена и съсипана психика и липса на адекватни междуличностни ценности..Тази държава трябва да поеме европейски курс на политика и да се започне най-вече решаването на етническите проблеми.Такива като Волен Сидеров са за Сибир,защото вдигат от гроба изроди като Хитлер!!!!!!! Демок пародийно-миниатюрно моделче на управление в България може да приеме такова име,започва от равни права и отговорности,делегир на всеки един гражданин на страната.Заради такива повредени мозъци,се получават етническите конфликти на верска и расова основа.Но проблемът е в това,че вече и циганите и турците имат eквивалентни фугури на Сидеров,когото се опитват,чрез mind control techniques,да представят като единствения модел ( късогледа и откровено популистко-елементар бълвоч)на българска политика.В бъдеще на хора от тези етноси ще се внушават все повече такива идеи и няма как това са не трансформира във война..Най-тежката последица от това е вече започналото негодувание сред турци и роми,защото все повече и повече,заради такива дискриминационни лозунги,тези хора престават да се чувстват част от тази нация.Не е страшно да се казваш Хасан или Айше и да си мюсюлманин или дервиш,страшното е да не се чувстваш Българин.Тези хора СА РОДЕНИ ТУК и следователно са българи.. Всеки има право на собствена религия. Аз съм етническа българка и будист по вероизпоедание..

до мария.Съгласен съм напълно с твойто мнение,добре че има такива като тебе.Само се чудя как с тия болни глави ще се интегрираме с Европа.

Присъединявам се към мнението на Татко Песталоци...

Артур Рино не ми звучи като руско име, ама го отнасят руснаците. В Америка пък застрелват цели класове, просто за кеф, без етническа мотивация. И в двата случая трагедията си е трагедия... пита се кой има полза от това, защото няма нищо случйно на този свят.

ами така става когато държавата не защитава народа си ами постяно се ухажват разните малцинства заради изборни гласове и т.н. Не са виновни децата за това , те просто най-лесно се подават на провокации - етническата омраза я насаждат други. Вие знаете кои.

stiga ste trepili i ubivali i stiga ste gledali horata kvi sa po etnos za6toto ne razli4nite nacii a razli4nite HORA sa vinovni za ujasite koito ni se slu4vat vsi4ko zavisi ot 4oveka tova 4e nqkoi sa pobarkani ne vi dava pravoto da se darjite taka i da govorite gluposti ve4e mi omrazna nqma li da nau4ite da razsajdavate s glavata si

Показно за една болна нация като руската! А коментарите тук са показно за една тепърва заболяваща нация като нашата... Успех с коментари и мислене като вашето. Болни хора! Расизмът не се базира на прочитането на Моята Война и знаенето на името на Хитлер. Малки хорица, които не ценят човешкия живот. Такива трябва да се проследяват по IP и да минават на превъзпитание, защото вашето направо си звучи като заплаха за масови кланета на БГ територия. Със здраве и по-полека с крайните мисли!

Abe hora po spokoino be, kak shte izbiite 80 miliona Turciq..Gledaite malko ogledaloto, i se spomnete koi ste ot kade idvate..i kakvo se sluchvalo predi samo nqkolko veka..Breh breh idioti..

мен пак ме е срам от такива лигави либерали като вас - отидете в някое село и вижте циганите как изнасилват, бият и обират бабите и НЯМА КОЙ ДА ГИ СПРЕ

българино, ти си идиот и говедо. заслужаваш да работиш по 20 часа и за мангалите, а като ти оберат къщата в това време да си доволен, че не си бил вътре. Молоумници!

колко българи са убити от българи-мен ми е все едно дали циганин или болгарски селяк ще ме убие

Аз мисля че когато държавата не взема справедливи и адекватни мерки да защити собствените си и коренни граждани,ВИНАГИ ще се включват такива защитни ИМУННИ СИСТЕМИ.Това може да се случи и се е случвало и в Германия и във Франция и т.н. и много по-рано.Щом това се случва значи нещо не е наред и хората започват да се бунтуват.

абе ВЪЗМУТЕН, заради овчи души като теб сме на това дередже.

До Животновъд, Геле и бесния Изобщо не защитавам нито циганите, нито турците! Но ако смятате, че като почнем да ги избиваме положението в България ще се оправи не мисля, че сте на прав път!

Това само там може да се случи. Русия е дива и дивашка държава.

много защитници на мангалите се извъдиха пак, много 4удо.... явно българският народ най му е хубаво като го колят, бият и изнасилват. Аз пък съм РАСИСТ и хи4 и не искам да се извинявам, за тва 4е искам българия за българите, 4е искам да не храня с мойте данъци 15-те циган4ета на 30 годишна Минка с мъж изнасилва4 на българки. Писна ми да сме по ниски от тревата, да не скършим хатъра на някой вмирисан мангал, докато той ни бърка в 4антите и джобовете. Да ни обвиняват 4е не сме им давали право да у4ат, 4е не живеели добре, щото помощите са им малко. Да твърдят 4е искат еднакви условия като с българите - да ама аз ако не работя 6 месеца пари никой няма да ми дава. Аман от циганите и техните желания. А мойте желания не са ли важни???Да живея в свят в който един безработен неук циганин няма пове4е права и превилегии от мен, в свят в който един убиец няма да ходи на свобода само защото е мангал и защото е малцинство а то трябва да се пази. Кво сте се заобиждали на Расисти и Националисти, не е обидно да се защитаваш като те ма4кат защото не си малцинство.

Драги, простотията не ходи по гората: иконописът като изкуство няма много общо с религията. Обаждай се само по теми, по които си компетентен. И не иконописът му е проблема на това русначе с неруското име. Проблемът му е както на всички, които живеят в изкуствени общества от различни етноси -Русия като част от СССР, държавите от бивша Югославия, та дори и у нас. Просто не могат да търпят, заслужено или незаслужено, хора от друг етнос. Но както се вижда от форума, всеки има свое решение на въпроса.

Да те питам нещо? Като те гледам какъв си страхливец ако ти тропнат с крак и си се попикал.И понеже не ти се иска те циганетата да се надигат в ТВОЯТА собствена родина си готов сам да вдигнеш полите на женаси,дъщеря си и на майка си дори само и само да не те поотупат малко.КОЙТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА ЗА ГЪБИ. Сега надявам се си се открехнал какво искам да ти намекна.

руснаците трепят и без да имат Атака.Ами ако почнат да атакуват...

чекам го сегичка...оня From Germany ...да се обади и да викне сиииииилно...Атака е виновна.Те са го измислИли тва...

Kakuv ASAN be , te sa s bulgarski imena i samosuznanie...moje bi iskash da kazesh ASEN

МНОГО СИ МИСЛЯ ЧЕ ТОЯ РУСНАК НЯМАШЕ ДА ИМ ПОСЕГНЕ АКО БЯХА ГЕРМАНЦИ ИЛИ ШВЕДИ, НЕ МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ СЪМ ПРАВ...КЪДЕ Е ОТГОВОРА НА ГАТАНКАТА ( АКО Е ГАТАНКА ТОВА ).

не прави на друг това ,което не искаш да направят на теб.луд винаги може да си намери причина да убие друг човек.не е необходимо да бъде на расова основа;давам идеи-сакати,стари,гр и т.н.,но това едва ли е повод да поздравяваме убийците освен ако и ние не сме луди.

Възмутен (28.05.2007 г. 13:48ч.),,,ти правиш ли разлика или изобщо не.Забележи че руснака си е в неговата държава,българите са в собствената си държава и не отиват в Африка да трепат цигани.А който не е от тука или откъдето и да е ...да си оди у дома - освен ако не са го викали СПЕЦИАЛНО.За тва Господ е направил държавите.За да има ред и всяко нещо да е на мястото си.Същото се отнася и за тея българи кои се натискат за Германия и т.н. без да са ги канили.Ми да ядат бой тогава.

хора к'ви са тия простотии от вас .расизма ли връщаме,хитлер ли връщаме не ви разбирам.има божии закон според който всеки има правото да живее и никой няма силата да му го отнема.разсизма не причина за масово избиване на всички хора с различен цвят на кожата .затова;МАЙНАТА ВИ на всички разсисти,нацисти,фаш и всички с дескриминациони възгледи.

Абе,възмутения!Като трепят старците по селата,като им крадат реколтата и мизерните пенсии,като ни преджобват по автобусите тия т.нар. роми,като убиха професор Калоянов, ти колко беше възмутен,бе?Когато турската мафия ограбва земеделците,сече горите на поразия и се гаври с пострадалите от природните бедствия,тебе колко точно те заболя?Не искам да ме обичат,по никакъв начин тия,но не искам и да ме грабят!Особено след като цял живот съм работил,а не съм окрал или пребил никого!Писна ми от всичко и от всички ,особено от такива овчи души като теб!Ще полудея,ще грабна и аз една пушка и ще почна наред!

бахти руснака, бате, ела тук, има работа за вършене, до към 240 ше се справиш ли?

Хора, опомнете се! Как можете да защитавате човек, който убива? Добре де - не обичаме циганите, не обичаме турците - с една дума не обичаме различните... А замисляли ли сме се някога над въпроса дали те ни обичат? И можем ли да си представим какво би станало ако (както е по физическите закони) се получи и обратното? Ето я хипотетичната ситуация: Българчета-скинари с промити мозъци започнат да избиват представители на друг етнос... Е, питам аз, няма ли тези цигани, турци и т. н. да се обединят и на свой ред да започнат да избиват българи? Направо е ужасяващо само като си го представиш! Ето защо НЕ трябва да има расова омраза и нетърпимост!