Придошлата Искър отцепи цяла махала на Кокаляне

Жителите на 10 къщи от махалата „Старата Юзина” над столичния квартал Кокаляне останаха изолирани от придошлата река Искър днес.

Обратно в новината

Коментари - Придошлата Искър отцепи цяла махала на Кокаляне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, все някой ни е виновен. Стига сте се заяждали я с кмета, я с някой друг! Проблемът не е никъде другаде, а в мързела на софийските селяни, дето вместо да скочат и да почистят коритата и деретата покрай къщите си, продължават да изхвърлят какви ли не боклуци и смрад! Това не се случва по останалите български села, в района на къщите. Хората се грижат за себе си! Мързеливите селяни в София нека ги залива!

Господ ни наказва за простотията ни. Нека гласуват за комунистите и ще ни удави

Бат Бойко извози боклука,оправи улиците,почисти речните корита абе направо супер стар.Той е най големия балон който се е появявал в Българската политика и пукането му че е много болезнено.

Всяка година едно и също ! Падне малко дъжд и всичко се наводнява ,отнася 100 къщи , наводнява съоражения на електорозахранването пътища и какво ли още не ? И всяка година се събират помощи. Не е ли по-лесно просто да се почистят каналите и реките,ако трябва да се изградят още отводнителни системи,има си начини за всичко,това е смешно и никъде другаде го няма освен при нас. После на изборите ще ми дават как Бойко бил голям герой,защото по време на броенето на гласовете той отишъл на наводнените места,еми ако имаше малко организация и бяха помислили какво ще се случи,то нямаше да има за какво да ходи,какво като отиде ? Ще спре водата и ще оправи къщите и пътищата на хората....

Брей този шеф на столичната дирекция Гражданска защита голям артис бе

То държавата е за почистване-парламент

а кой ги хвърля тия боклуци, държавата ли, мърлявите българи ги хвърлят

Рөчнитө корита са пәлни с боклуҹи,как ниама да прөливат.x дыржава прилича на смөтиштө и нико ништо нө прави.

Защо селяните да са виновнир, те си хвърлят боклуците защото кмета не предприема никакви мерки, пред тях нали е чисто, направи беседка, взе люлките от парка за да ги сложи пред тях, занимава се все с неща които неса негова работа, вместо да си върши неговите задължения.Да оправи улиците-които са свлечени, при 2 пожара в местността ,,Терасите и ул. ,,Могилата пожарните неможаха да стигнат до пожара-изгоря всичко до основи.При коментар на жители на селото... синът на кмета каза; ,,кмета не живее на тази улица за да я оправи...-от кого ли го е чул за да го каже?