43 дни след потопа във Варна

България иска помощ от ЕК заради щетите от наводнението във Варна. В "Аспарухово" са обезверени, все още не могат да се възстановят.

Обратно в новината

Коментари - 43 дни след потопа във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде, стига сте искали от държавата. Да сте си застраховали къщите миналата година. Само знаете да се вайкате.

Моля, активно изисквайте информация за щетите , но -разделено по групи. В частност, интересува ме (предполагам и не само мен) каква е съпоставката и кои от обезпечените са с незаконни постройки, тези, които предизвикаха бедствието. И от друга - жертвите им. Забележете - до тук не съм говорил за етнос. Ако сте си помислили нещо такова - може и да имате право, но ВИЕ сте си го помислили.

Държавата взе 5 млрд. заем, къде са тези пари и за какво се ползват, май за личните нужди на шибаните политици :(

Не знам какво точно е почистено, но дано не вали пак - защото отводнителният канал е пълен до горе с кал - все едно не съществува!

a kakvo stana s obeshtanieto na prezidenta plevneliev i kmeta portnix che sobstvenicite na kolite koito biaha otvlecheni - okolo 500 shte badat pone malko obeshteteni ot obshtinskia ili darjavnia biudjet nezavisimo ot tova che niamat kasko.moje bi shte triabva da sadim darjavata v strazburg

ако имахте застраховки сега щяхте да бъдете добре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Каква помощ? Сталинка като беше във Варна - Аспарухово ясно каза - НЕ НИ СЕ ПОЛАГА ПОМОЩ НА НАС...

Нали изпращахме СМС и и бяха събрани стотици хилядилевове. Каде са те ? Защо не се помага на пострадалите ? кой ще даде отчет ? Къде е БТВ, които ни призоваваха за помощи? Отчет -КОЙ, КОЙ, КОЙ ще го даде? И кога ?

Спокойно, парите влязоха в касата на БСП, не си ги дал на вятъра. Сега като им видиш новата предизборна кампания, ще нагъваш кебапчета платени от твоя джоб ;-)

Отчет: ---------------- Има събрани 5.36 лв от дарения. Сега отива наш човек с колело да ги занесе на нуждаещите се. 1.20 е дал Варненец, другите са от Каспичан и Долна Студена.

живея на моряшка.в момента тя е гробница.срамувам се че живея вав варна.сега неописуеми прахоляци а какви калища ще бадат като завали бедна ми е фантазята *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И аз се срамувам, че живееш при мангалите. Ама това е положението. Сега циганин ще излезе и ще почисти пред дома си.

Напълно те подкрепям. Крайно време е циганите да се изнесат на Запад, където примират за техните човешки права. За циганин понятие РОДИНА не съществува, така, че няма значение къде ще се намира.

Мангалите пак са зинали... Да стават и да заминават за Брюксел!