Затвор за заплахи и нападение над полицаи

1 г. в затвор от закрит тип при първоначален строг режим ще прекара осъждан мъж с начално образование по обвинение в едро хулиганство.

Обратно в новината

Коментари - Затвор за заплахи и нападение над полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога, ама никога не правете генерални изводи от дописки в интернет сайтове. То всъщност, в България няма медия на която да се довериш. От къде сте наясно дали човечеца не е бил подложен на непрестанен тормоз от кметицата ? Дърпал бил крачола на единия полицай ?!?! И хайде в затвора, а ! Защото вероятно е някой полуграмотен несретник, без пари и умения да се защитава. Нали се сещате, че ако бе мутра полицайчетата най вероятно щяха да му направят свирка. Та, въобще не съм наясно със случая, но се дразня на малоумниците, които моментално вземат решения...

Независимо какъв е случая, полицая НЕ СЕ ДОКОСВА!!! Той е олицетворение на закона и властта! Точно заради това неспазване сме на това дередже

Ти сериозно ли го написа това ? Ми да вземем и метани да им правим на полуграмотните и просещи ченгета, а ?! В рамките на закона и правомощията му - ОК, но само милиметър над тях и му троша муцуната за три секунди. После в съда ще уточняваме кой-какво е превишил като права.

Ти прост ли си или си български полицай ? Кога не се докосва ? Докато разстрелва момиче ли ? Или докато я коли /като в Слънчев бряг/ , или докато е надрусат и убива Елеонора в София ! Не бил се докосвал, а ? Истината е, че със с по малко български полицаи, престъпността е значително по ниска. Просто престъпления се правят от цигани и полицаи. А то разлика между тях нямя.

Ми то в такъв случай 99% от циганите трябва да са в затвора ! Има ли смисъл да обяснявам ,че за тях полицията е всичко друго , но не и изразител на закона .

гаранция е от ДПС

Като не умее да се контролира, други ще му сложат намордник. Такъв ако те срещне може да те пребие само защото не си му симпатичен, така че нека да си знае мястото!

Приятелю този е или с деменция или без оросяване на мозъка -поскоро е за мед. помощ Такава е половина България

Каква деменция? Я виж този "смел"мъжага как се е договорил ,след като схванал последиците.Пълно е тъпаци ,които не знаят кога да спрат.