Мнима кандидат-булка осъдена за укрити данъци

Варненският апелативен съд осъди 29-годишната Севда Шакир Хасан от разградското село Ясеновец да заплати в полза на държавата 26 950 лева за укрити данъци.

Обратно в новината

Коментари - Мнима кандидат-булка осъдена за укрити данъци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо не е тамън. Ако баба ми на Нова година ми даде 100 лева излиза че трябва да ги декларирам! Чудеса!

Браво на нашите съдилища! Голямо постижение - да оскубят нещастната патица. А клиентите на КТБ си чакат ли чакат...дано им дойде редът да получат някакво правосъдие за мискинлиците, на които бяха подложени. И само те ли?!

Баси туркинята лъже-маже и ония ти ми цигани/турци само това чакат...не знам да плачеш ли или да се смееш на подобно нещо?! Да си платиш, за да сключиш брак,еххх мюслюмани и вие сте едни овце...

Това си е чиста далавера.Вместо да те осъдят за измама за цялата получена сума,те съдят абсурдно за данък върху доход придобит от престъпление.В такъв случаи да съдят всички присвоили и откраднали пари за неплатени данъци.

Получените пари са минали през данъчно облагане зад граница. Превода няма добавена стойност. Аналогично трябва да облагат всеки превод от работещ зад граница. Това са абсолютно некомпетентни ....

Излиза, че ако проекто-мъжо работи в чужбина и праща парички, аз тук трябва да плащам данъци върху тия пари - баси държавата, очаквам сега всички хора, които получават преводи от чужбина, да бъдат съдени за укриване на данъци. Това да си измамник и да те осъдят, че не си платил данъци за пари, които са ти подарили, е кощунство - законът точно казва върху какви пари се дължат данъци, и подарените пари не влизат в тази категория. Това не е държава, след като няма съдебна система на място - това е бананова република.

тая е за награда, находчива жената... нито проституира нито със сводничество се занимава..., лови балъци в нета и това е ... тия дето ни работят с бързи крдити и разни подобни са от същия сой ...

Тази игричка не е нова - отдавна е изобретена, даже познавам мъже (не българи), попадали на нея ;-)

Значи е осъдена за неплатени данъци получени чрез измама, а не за измама???!!! Еее, народеее и аз съм булка дай по некой лев.

Ами, едва ли някой се е оплакал, че е бил измамен, та да могат да я осъдят за измама.

Нека да позная - мърсианка от Ромляне?