Земна маса затрупа работник в кв. ”Коматево”

Работник на 58 години загина при изкопни работи в кв. "Коматево" в Пловдив, съобщи началникът на Областната инспекция по труда Атанас Чернаев.

Обратно в новината

Коментари - Земна маса затрупа работник в кв. ”Коматево” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КЪДЕ Е РДНСК ПЛОВДИВ ДА СЕ ВИДИ ДАЛИ ФИРМАТА ИМА ДОГОВОР ЗА РАБОТА

,,вина за инцидента носи ръководството на фирмата работодател на загиналия, тъй като не е обезопасило изкопа и е допуснало вътре в него да работят хора."Как могат да твърдят такива работи след като съда недвусмислено ще докаже ,че загиналия сам е предизвикал срутването и дори се е завирал там без законно да е имал право на това.Колкото до името на фирмата както и на съдията който ще раздаде правосъдие с горното заключение -това е строго поверителна информация опазвана с цел да не се увреждат интересите и доброто им име .

за съжаление напоследък зачести тези нещастни случаи , но работодатели и строителен надзор наказани или в затвора няма. Жалко за пострадалите. Крайно време е да се вземат мерки, а не само да се гони голямата печалба. Човешкият живот няма цена.

Военна тайна ли е името на фирмата, пишете я, поне да я знаем!Сега да не се окаже, че този човек е бил без трудов договор, или куп други нередности.Мой близък също беше затрупан, за щастие оживя и нямаше никакви последици за фирмата, близка до общинарите и над 15 години смуче от Общината, демек от нас.