Частна болница в Пловдив става университетска

Пловдивската МБАЛ "Каспела" вече е университетска болница.

Обратно в новината

Коментари - Частна болница в Пловдив става университетска | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

толкова болни лекуват , а няма паркинг и една пеика пред болницата.нямат никакав двор кам болницата, които е задалзителен по закон.горко им на зителите около смукачите!

а мне все равно!

Те не могат да си попълнят приема на студенти , а ще откриват нови университетски болници.

В кръговете на реалните собственици , ще се наливат още пари , чрез средствата за обучение.Това е хилядна част от начините за завъртане на влияние, средства и власт в сфера на здравеопазване, обществени средства към кръговете и обрачите , изисква го социал-икономическата система, тя просто така работи, за добро или за лошо, разбира се , лошото е много повече.

Болницата си е болница, но сега завършилите лекари ще имат още едно място, на което да взимат специалности и на карат практики!

Честито на пловдивчани,дерзайте за още частни лечителки в града!След .каспела.може и хаспела да напрайти и сбирайте пачки,щото за 1 лв.потребителска такса никой и добър ден няма да ви каже!!!

Честито на пловдичани,дерзайте за още частни лечители!След .каспела.може и хаспела да рестрирате,сбирайте пачки че там за 1 лв.потребителска такса не преглеждат!

Продължавай да фиркаш......., и не забрааяй кока...та