Жена се натъкна на крадец вкъщи

Жена от Ветово изненада крадец вкъщи. Тя се прибирала у дома малко след 22 часа, когато видяла обирджията с чанта пред гаража.

Обратно в новината

Коментари - Жена се натъкна на крадец вкъщи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо утре ша мина да си ги зема. Ти у вас ли си?

Добре че не е попаднала на опитен крадец, а бил пишман апаш. Ако беше някой с опит можеше да я мушне в корема с вилата и спокойно да си ходи. А ако беше и някой по-смелчага при стреса пак можеше да я намушка - като цяло - късмет. Най-опасно е да завариш крадец вкащи и той да се паникьоса!!!

Няма ли полиция, няма ли нещо което да изкорени битовите крадци от България, имам чувство, че станаха повече от нормалното население. Има ли някои дето да не е пострадал. От къде идват тези диваци и варвари, ужким имаме отрицателен прираст, а растем само на крадци..

няма полиция.на границата е.

човека окраде и фалира цяла банка с помощта на правителството и никой не се развика за да се разбере кой е виновника а ми пишат тук за някви гаечни ключове и простотии

8901

Повечко сапунец трябва да се произвежда у нас. Суровината постоянно се увеличава.

Изумен съм от откраднатото. Този човек крадец бере неща, за да започне да работи (гаечни ключове, вили). Или просто толкова му се краде, че не може да се сдържи - взима всичко, каквото може да носи.

Ще ми е чудно ако тази жена не я подведат под съдебна отговорност. Патил съм от такива апаши много пъти и от полицията винаги ме предупреждават да не го бия, ако го сгащя, защото щял да ме съди. А пък един полицай ми каза, че трябва по някакъв начин да си изкарва прехраната. Да, ама на мой гръб. Затова съм решил следващия път никаква полиция. Скапана държава сме, това е! От Америка взехме най-лошото-например така наречените гейбракове, но защитата на дома не!

Срещаш го в имота, питаш какво носиш и до като го пусне и не ти отговори ,преди да хукнал ,вадиш законния патлак и го гръмва. Обаждаш се на 112 да дойдат и да се го приберат за учебно помагало в някой медицински вуз. Така е в САЩ ,само ,че при нас кандидат докторите , ще придобиват ценни знания от такива трупове на нагли крадци.

Общо взето съм съгласен, но последното ти изречение е ювелирно, ше се вика египтолог - нема как :)))

Веднага на жената да и бъде повдигнато обвинение, че нейното появяване е причинило стрес на намиращият се в жилището, който най-вероятно е представител на един изключително дискриминиран етнос.

ev57tim@

Щом е започнало досъдебно....Случаят е започнал, забравете!!