Бургаският окръжен съд няма пари за консумативи

От общо 3 500 675 лв. бюджет за тази година на Бургаския окръжен съд, той е изчерпан в частта за консумативи.

Обратно в новината

Коментари - Бургаският окръжен съд няма пари за консумативи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тъпанарска работа. вземат по една купчина пари за заплати и премии а реват за 4000 лв задължения. че то само един съдия за месец ги взима тези пари. безсрамници такива. пренасочете част от парите си които давате денонощно за уиски, маркови цигари, проститутки и какви ли не пороци. Един месец не пийте, не ебе.е и не пушете и ще съберете пари за цяла година напред и за канцеларски материали ще има и за неканцеларски материали.

"Искам да съм министър на мореплаването в Швейцария". Как - там няма море ? Е и в Бг също няма правосъдие, но си имаме министър."

Да от сега трябва да се подсигурите за 13,14,15заплата.ГАДОВЕ!

Спрете да крадете химикалките и листата бе кокошкари долни! Еба*ти крадливото, долно племе!

Ами закрийте го тогава!

Шефовете от ВСС, СГС и СРС си раздадоха пари, а сега нямало за не знам си какво... Ми да няма, те нали взеха!

то съд няма,те консумативи искат...

деер

Има ...имаааа....на заплати го има, ама за решенията няма да спорим.

еми да си отделят от заплатищата и ще се опрай работата

тези са най-корумпираните съдии вцелият свят,не ги жалете пари лично за себе си трабят достатъчнолще намерят и за съдътл

мишоци,лъжци,крадци!

Интересно е да се знае, че ако се съберат таксите на нотариусите, съдебната система може и да се самоиздържа. Те точно затова бяха извадени от съдебната система. Заедно с всички други дейности, носещи приходи на системата. След това сложиха ВСС "постояннодействащи"на заплата в София, отделиха ги от системата и нейните проблеми, а си ги и назначават от правителството... Независимата съдебна система беше такава, макар и ненапълно! А сега-от нея нищо не зависи...

Добре е преди да се отпуснат ое пари да се направи анализ на разходите - така би постъпил всеки бизнесмен. Може и да се изялат няокй интересни факти за нецелесъобразни разходи.