Пребиха началник в ”Енерго Про”

28-годишен шеф на сектор "Управление на договорите" в Енерго Про е бил пребит пред дома си във варненския квартал "Трошево” снощи.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха началник в ”Енерго Про” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Набитият снощи директор на "Управление на договорите" в местното подразделение на Енерго Про във Варна Светлозар Гавазов е поръчан от интернет доставчик. Нападението е свързано с работата му в енергоразпределителното дружество. Разследващите работят по версия, в която поръчител на нападението е телекомуникационна фирма, чието име засега няма да публикуваме. Според източници на Varnautre . bg интернет фирмата има неуредени документи, свързани с доставката на електроенергия. Гавазов на няколко пъти е отказвал да разпише документите, заради нередности в тях. В следствие на това директорът на "Управление на договорите" започнал да получава заплахи. Както Varnautre . bg първи писа снощи около 19 часа 27-годишният Светлозар Гавазов бе нападнат от две неизвестни лица в дома му в кв. "Трошево". От ударите пострадалият получи разкъсно-контузни рани. Днес през деня Светлозар Гавазов е бил приет в Неврохирургията, вероятно заради влошаване на състоянието му след нанесения побой.

не е трябвало да го бият.като е нагазил лука да го стрелят в десятката.и политиците трябва да си направят извод от това нещо!!!!!!!!!!!!!

БРАВО,САМО ТАКА КАТО НЯМА ДЬРЖАВА,НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМЕМ В ПЬЦЕ .ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЬРПИМ

Довечера някой като пребие тебе да не се оплакваш?

следващия моля.....желаещи има ли? Фирмата умишлено се кара, към банкрут, продажба и последствията са ясни. Търсите работа- не разбирате от енергетика, но разбирате от мляко, кафе и цигари -ЗАПОВЯДАЙТЕ. предпочитате да работите под стрес, без пари и в психиатрия - Това е вашата фирма.

Тия са купили и синдикалните лидери за много пари и проблемите са много големи, но няма кой да ги раздуха!

Нищо общи нямат с ТИМ. Тези са някакви чешки мафиоти, дето са пратили грузински мутри да всяват ужас сред работещите там. Отделно, че са замразили всичко ново, дето чака разрешение за изграждане. Чудя се как досега не се е раздухал проблема.

Бият ги, защото ТИМАДЖИИТЕ които притежават енергото са наплашили работниците в цялата фирма,2 лева за кабели не дават и са оставили техниците да обират негативните последици от тяхното нехайство, но знайте, че това ще е докато свърши сезона на отпуските и след това ще се случи сценария от Гърция.

По-вероятно е лашкал жената на някой играч! Евала на момчето.

ПотрОшили са го в Трошево.. лол

Намирисва ми, че е поставено лице, явно си е повярвал и е решил, че нещата зависят от него. Просто, са му направили един опреснителен урок, кой е шефа.

Еее, ари уе! Откъде това 28 годишно леке стана шеф.

Но, защо да не стане? Обществена тайна е, че Про-то е на бивши от ОК на БКП Варна, отдел стопански...

А ти само дядовци ли искаш да са шефове?

Младия човек не е особено отговорен и това е съвсем естествено. Не случайно в цял свят когато се избират хора за обществено отговорна работа има минимален праг на възрастта.

Явно не е толкова добър в "управлението" на договорите !!!

Заради това, че плащаме крадения цигански ток, малко им е да ги бият.

ГАВАЗА ДА Е БЛАГОДАРЕН,ЧЕ НЕ СА ГО УБИЛИ!!!НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ МИЛИ ХОРА В КОЯ ДЪРЖАВА ЖИВЕЕТЕ!!! БОГ ДА ВИЕ НА ПОМОЩ! АМИН!!!

Бият ги - ВЕЧЕ!

Господи... какво фамилно име има битият?!?!? :D

ТОКУ-ВИЖ ЗАПОЧНАЛИ И ДА ГИ УБИВАТ....НАТАМ ВЪРВИ ВСИЧКО...