Майка на убито дете води битка в съда

Майката на 7-годишната Пламена, която бе пребита до смърт от родния си баща на Великден, се опитва да получи родителските права върху по-малката си дъщеря.

Обратно в новината

Коментари - Майка на убито дете води битка в съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо държавата не даде парите, които дава на приемното семейство на биологичната майка на детето?!?!? Ако тя действително има желание да си гледа детето и има работа и жилище. Така или иначе се дават парични помощи - нека да съберат майката с детето и.

Именно, защото родителите, като си раждат децата, се предполага, че си правят някаква сметка за издръжката им. Те имат право на социални помощи по друг ред, когато изпадат в състояние на безработица и т.н.

За това деяние и отнемането на човешки живот по насилствен начин или при ПТП по вина на извършителя - трябва да се въведе смъртна присъда ! Отдавна трябваше да я има в България ! Моите съболезнования на майката!

това със сигурност ще върне детето ! простата истина е че цялото общество е отговорно и преди да ми противоречите се огледаите !

Горкото дете, съдът не присъжда без причина децата на бащата. Предвид какъв е бащата, каква ли ще да е майката?!!

бедна! мотивите доколкото разбрах от новините са липсата на собствено жилище и добри доходи.

Бедна, но колко да е бедна, че да остави децата си на системно пребиване от нечитав мъж и то докато едното не бъде убито. На тази жена деца не и се полагат, защото не мисли.

Детето не е при бащата, а в приемно семейство. Ама няма кой да чете!