Съдът остави в ареста млад мъж за блудство

Районният съд във Варна наложи мярка за неотклонение “задържане под стража” на 24-годишен младеж, обвиняем за блудствени действия, съобщиха от съда.

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави в ареста млад мъж за блудство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди много години две мои приятелки бяха накарали един подобен на този изрод да плачи и да се моли да го пуснат. Той спрял асансьора между етажите, с цел да си осигури време да... извърши действия с цел възбуждане на полово желание. Едната беше свалила обувката си с тънко метално токче (мода, трака като кон по асфалт, но пък става за самоотбрана) и беше започнала да го налака по кратуната с нея. Другата била с ниски обувки, но пък го "зачесала" с чантата си.

Chefo77

Те да не са били в асансьор за носилки, къде в жилищна кооперация можеш да се развихриш така???

Такива като този изрод, както и изнасилвачите, трябва да ги скопяват публично - за назидание на други такива като него.

"Извършил действия с цел възбуждане на полово желание, чрез употреба на сила" - типичен милиционерски изказ. Нашето не е полиция, а милиция.

не е милиционерски, а юридическо тълкувание на действията. Или според вас трябва да го напишат -си извадил уя и ги барал за ненките докато лъскал бастуна и грухтял- ?! Очевидно сте неграмотен и незапознат, не се изказвайте така неподготвен...

Едва ли е неграмотен човека - но за хората, встрани от правната материя, това определение може би звучи странно.

Чл.149, ал.1 от Наказателния кодекс: "Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода от една до шест години."

и какво ли могат да му направят,освен близките на жертвата да го набият ,друго не виждам

"извършил действия с цел възбуждане на полово желание, чрез употреба на сила" - е'ати жестокия тъпизъм! Възможно ли е наистина образовани хора, с всичкия си, да генерират с умовете си такъв абсурден израз?!

Доколкото мога да си направя извод - опипвал ги е

Може - това е легалната дефиниция на случилото се по Наказателния кодекс.

много добре, те момчетата в следставения ще го посрешнат с отворени обиатиа и ще му направят даже и сватбено патешествие по килиите..... обикновенно много им се радват на такива "муже"

От къде си толкова сигурен че така се действа в следствения, да не си го изпитал лично ? Може пък той да ги опердаши и тея вътре щом е толкова напорист.