Промени в движението по Цариградско шосе

От днес е забрано влизането на МПС по северното платно на Цариградско шосе - между спирка „УМБАЛ "Св. Анна” (Окръжна болница) и надлеза при 4-ти километър.

Обратно в новината

Коментари - Промени в движението по Цариградско шосе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора как е възможно да мрънкате за едно и също в продължение на месеци вече. Знае се, че има ремонт, знае се, че е за добро и пак мрънкате колко време отнема да се мине по Цариградско. Да, можеше да се направи малко по-умно, но явно толкова им е акъла...

Лиле! Какъв точно и къде? Каква е връзката м/у еталбонда и безопасността на движението? И въобще!Каква вълнуваща дума!Звучи почти като инжектипляктор, само дето има фирмено позициониране в нея.

днес, като минах през отремонтирания очастък от бул Брюксел по посока Орлов Мост, веднага след положения нов асвалт имаше разлика със старият асфалт от поне 4-5 сантиметра - което се усети като голяма дупка от колата. аз не мога да разбера как така са направили ремонта и не са свързали плавно старото с новото. Това е безумие в тая държава. за кво да стискаме зъби? И силно се надявам това да се отрази от медиите и някои от общината да направи нещо.

Да бяха организирали минаването на две коли в посока, а не по една.

Организацията иска мозък и мисъл. Вчера минах,уви,през новата тапа....27 мин.В 10.45.Представям си,какво ще е в 18.30.

Шосето е непроходимо до 20.08.2014

Улица "Ген. Йордан Венедиков" е изцяло откъсната от Цариградско освен ако не нарушаваш временната организация...

Цариградско пак се превърна в двупосочна тапа. Но все пак един модифициран финт от заучените преди 2 месеца тази сутрин работеше идеално.

Живея в района и знам какво е, но съм с надежда за по-добра проходимост и по-бърза връзка с центъра след ремонта. А, дано....