От БСП-Русе първо дали вот за Янаки Стоилов

Изборът на Михаил Миков за лидер на БСП среща одобрението на русенските социалисти. Делегатите от Русе обаче първо гласували за Янаки Стоилов, пише в. "Бряг".

Обратно в новината

Коментари - От БСП-Русе първо дали вот за Янаки Стоилов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Янаки беше точния избор, но БСП се о.ака.

Очевидно от БСП Русе са малоумни! Всъщност както всички членове на тази гнусна партия-клика, която е донесла само злини на България в последните десетилетия...

Без да съм фен на бсп ЯСТоилов е сравнително свестен и интелигентен човек. Хинкова и БЙотов са пълни магарета от номенклатурата и само излагат града.

Изключително демагогски звучи - отначало гласували за друг и биби имали предпочитания за друг, ама после се осъзнали и сега всички изцяло подкрепят новоизбрания председател. А какво стана с този, който подкрепяхте? Кое ви накара повече да не го подкрепяте и да ръкопласкате на новоизбрания? Пълна липса на мнение! Накрая друг прави избора и всички му ръкопляскат - пълна трагедия. А що се отнася до новоизбрания вожд - халал да им е! Заслужават си го! Ха да видим кога този ще изкаже някакво конкретно мнение и ще вземе някакво решение. Бас държа, че това няма да се случи с този даскал начело.

Със стари колове нова ограда не се прави, другари!

Първо се объркали и гласували за Врага, ама после се осъзнали и сега подкрепят единствения истински Председател на ЦК на Партията.. ..вересиите, Господи..!!!

Кого го е еня - на измиране са, хеле, пък с този "избор"...ги чакат светли бъднини, няма що.