Събират се дарения за приюта в Нови хан

Кметството на район "Северен" в Пловдив стартира социална кампания в помощ на Дома за сираци "Свети Николай" при манастир "Света Троица" в село Нови хан.

Обратно в новината

Коментари - Събират се дарения за приюта в Нови хан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен това там живеят трудоспособни хора, които явно са научени цял живот някой да им помага ..До кога ?....да ходят да работят като всички останали...Аз лично не му вярвам на този там какъвто е "благодетел"....Само ми е жал за дечицата, за които не искам да си представям какво детство имат....

И в кой град се събират даренита?

В селото наричат, така наречения приют-"Червения фенер"..а защо ли?Истината все някога ще излезе наяве!

Айде стига с тея злобни коментари,ако няма какво да правите не пишете в форумите глупости.Отец Иван е много свестен човек.

Нели казва абсолютната истина. Ние сме шивашка фирма и също предложихме дрехи произведени за пазара, но той отказа и поиска пари.Не заслужава да му се помага!!!

"много свестен" - друг път!! Взема "болнични", когато трябва да се измъкне от неудобни за него ситуации! Имитира човеколюбие - изобщо търговец, влязал в Божието ложе направо от ДС!! Това е истината, известна за мнозина.

не знам дали ще ви вземе помощите отец Иван, ние също занесохме дрехи дори половината бяха нови и той ги отказа , каза че иска само пари - за това сме решили вече нищо да не му носим , защото се държа и много грубо