В Столипиново по-шумно от натоварено летище

Жалбите за висок шум от Столипиново продължават, съобщи за Радио Пловдив директорът на Пловдивския общински инспекторат Владо Илиев.

Обратно в новината

Коментари - В Столипиново по-шумно от натоварено летище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е най важния електорат на всички партии и правителства.Не напразно циганите са по-богати от българите.Карат си скъпите коли,не работят,въртят незаконна търговия,не плащат данъци. Не напразно районното управление на МВР в Столипиново го наричат ШЕСТО ЧАСТНО.Никой полицай не иска да се маха от там.Защо,бе г-да полицаи.Защото сте на хранлика на циганите. Дават ви рушвети и вие си затваряте очите.Нима не знаете,че по ул.Ландос във всички магазинчета , пред всяка къща се продават цигари без бандерол,а по някога и наркотици? Нима не виждате къде се продава крадено гориво-аз ще ви кажа на ъгъла на ландос и крайна ,преди частвата автомивка , на улицата постоянно стои бяла 20литрова туба.Ще се сизира ли някоя институция?Или не сте видели ,че срещу същата частна автомивка в момента незаконно се строят 4 двуетажни къщи?Събодете се!Заслужете си парите,или си вървете!

Спонсорирам футболни фенове, скинари и други борещи се с циганската пасмина.

Не вярвам да са събрали и лев от тези глоби.Циганин да плаща-да бе....

Менлета празнува шекер байрам, ама инъче са роми.

Е какво прави общинската власт ? Каквото направи в София с воя от джамията.

Да идва бат Рамбо и на месо!

Из цялата страна е така. Там дето има циганско поселище е лудница. Истинска лудница. И най-неприятното е че за това нещо са виновни БСП, ДПС, СДС, НДСВ, ГЕРБ май се опитаха нещо да направят. А уж има общински наредби за опазване на обществения ред. Всичко е парлама, политиците трябва да бъдат бити редовно и ще заработят добре.

Какво се опитаха да направят ГРОБ? Щото циганята започнаха да надигат глава след 2001 г. Преди това не можеше да се види циганин по центъра, страх ги беше. А познай кой беше шеф на МВР през 2001 г?

Сега остава и да кажеш, че през изминалата година управление на бсп циганите са станали хора и си плащат всичко. Данъци, вода, ток. Даа и платените му говеда!!!!

Туй нашто народ се венчава съ събраниету, туй народното, щото сичкото помощи да дават армаган, а ний - никй ша фърляме гьобек докът баламите ни ранят

А колко от тези наложени глоби са събрани?

То си пише в самата статия.

Пише за старите.