2/3 от местата в ПУ вече са запълнени

След първо класиране ПУ „Паисий Хилендарски” запълни 60% от местата за редовно и 63% за задочно обучение.

Обратно в новината

Коментари - 2/3 от местата в ПУ вече са запълнени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Университет е за затваряне от поне 15г.Не виждам смисъл да се залъгват студентите, че ги чака бъдеще а междувременно да им се увеличават непрекъснато таксите. Решение: максимум 10 специалности по 30 човека и то предварително съгласувани с бизнеса. Следва здраво учене и който оцелее наистина ще може да се реализира.

А има Вузове където местата са заети на 100%. Не е майтап, проверете във Варна ......

защото взимат и двойкаджите, само и само да си запълнят бройките, затуй ще да е пълно

А като завършат какво.............

Аз съм завършил визшето си образувание и съм придобил образувателна и квалификационна степен Магистър. Смея да твърдя, че нивото на българските визши учебни заведения е под всякаква критика! Трябва да се вдигнат таксите и да се влиза само след тежък приемен испит!

Правилно - с тези груби правописни грешки които сте допуснали

Ти пък с твойте пунктуационни грешки щото си много убав!

Това няма да стане никога защото нашите университети са машини за печатане на пари. Това си е цяла индустрия заедно с нощните заведения, с алкохолните производители, с чуждите студенти дето не учат но плащат и т.н. Всичко е стиковано от поне 20 години и работи безотказно.

...ох, като гледам колко правописни грешки имаш, "магистре" не е учудващо на западането на виСшето /и не само то/ образОвание. Приемните критерии наистина са много занижени. Но трудно ще се променят нещата за съжаление. Хайде успех на новите студенти!

от тези 2/3 повечето са фесове от Асеновградските села и надолу към Смолян, Кърджали, Ивайловград и т.н. Образованието запада, повечето млади са висшисти а не могат да си вържат обувките сами..