Столична болница оказва помощ с хеликоптер

Университетска болница "Лозенец" представи най-новата си медицинска услуга - оказване на спешна медицинска помощ с хеликоптер.

Обратно в новината

Коментари - Столична болница оказва помощ с хеликоптер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нямат партийна принадлежност. В запдния 'РАЙ", не се ли краде??? И там избухват всекидневни скандали за курупция. Само при другаря Сталин нямаше корупция и всеки си вършеше работата. Де този късмет да се роди нов Сталин и да сложи ред.

Тоя хеликоптер ще транспортира само тия, дето имат собствени хеликоптери. Ама за наша сметка.

Няма да се оправи положението докато си мислите, че едните комунисти са ви виновни за мизерията. И забравяте за Командира, Фил Кенеди, Мишо Ми, Тиквата, Цвъцко, Усмихнатото Лице на Корупцията, Сокола, Свинята Пеефски, и хилядите знайни и незнайни лица на Прехода ви към Демокрация.

сега ще трябва селските мегдани да се разширят за да може да каца линейката. :-) като се знае ,че до някои села се стига само с магаре или кон този върчоплан ще да е само за баба Пена и дедо Гошо. да им е честита придобивката !!! пп. да ама не :-)

Наистина много хубава новина, само че едва ли ще е за простосмъртни.

интересно колко ще струва-пак само гръмки заглавия-едва ли някой от нас ще може да си позволи,да го използва...

да и в болницата ти искат хиляди лева за стендове и др. подобни и ти ги нямаш и те оставят да умреш и това заради алчността на шепа комунистически крадци и убийци

Това няма да е за простосмъртни, докато съществува т.н. Правителствена болница. Нека стане обикновена районна болница, а всички от властта да се лекуват по райони. Тогава мога да повярвам. Иначе всичко е лъжа.

никога няма да стане докато има посткомунизъм , комунистите са свикнали да са с привилегии , те имаха специални магазини мръсни развратни тъпи синове от отряда чавдар

БКИ транспортира по този начин, със същата фирма, спешни пациенти от провинцията към болници в София от няколко месеца...

Да не се налага, но дано и "простосмъртни" да могат да се възползват!