Мъж се удави в морето, спасиха дъщеря му

46-годишен мъж се удави в морето край курорта "Камчия". Детето му е настанено в болница. Сигналът за инцидента е подаден в 12.36 часа днес.

Обратно в новината

Коментари - Мъж се удави в морето, спасиха дъщеря му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОЗНАВАМ ГИ.....почивали са семейно с дъщеря си. Живеят от десетки години в България....София, а е чешки гражданин защото майка му преди 50 г се е омъжила за българин и всички си живеят в София......така , че семейството си е българско...жалко за мъжа...момичето е вече извън болницата, но всички са в шок и ужас !!! Бог да го прости !!!

О, толкова много нещастия напоследък. Бог да го прости, толкова млад мъж. И дано детето не пострада психически.

Аз пък не знаех,че Романтика е живнала. Беше чудесно място по мерките на онези времена,но плажът си имаше особености като дънни ями,течения цвят и чистота на водата и т.н. Камчия си е бая река и не може да не оказва влияние. А инак,съболезнования !

Това пък камчия къде сенамира? Изобщо даже не съм го чувал. Незнаех че освен река камчия имало и такова курортно селище с това име?

Много, много е далече бургаски. По-далече е даже и от Меден рудник, и от Айтос даже е по-далече.

Колко още неща има да научиш - земята е кръгла и се върти, сухото вино също тече, и дори в някои кренвирши има месо.... Не се отчайвай ;-)

Като е написано детето,човек има чувството ,че е някъде 6-7 г, а то е 17 г.

А какво е според теб? У нас се ходи на училище до 19-20 години. Счита се, че това са деца. И са такива, особено на 17. Ако си бил бабичка на 17, то това е заболяване, а не и възраст.

не дете, а юноша