Парното в Русе с 4 млн. лв. несъбираем дълг

На близо 4 млн. лева възлизат задълженията на несъществуващи вече русенски предприятия към "Топлофикация-Русе".

Обратно в новината

Коментари - Парното в Русе с 4 млн. лв. несъбираем дълг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

интересното е че обявиха , че тазта пада с около 2 % , а в Русе парното се вдига с 10% , за тези които не знаят - ТЕЦ Русе е на газ, в двора има една камара с въглища просто изостанала, за справка - вагони с въглища не влизат от години. Така нагло лъжат и вдигат цената на топлото, защото русенци нехаят.Разбира се рано или късно ке хлопнат кепенците.

Тази статия е пълна с лъжи... Топлофикация - Русе, не предлага каквито и да е споразумения. Даже не си прави и усилията да Ви информира че имате стари задължения, които не се виждат от тяхната система. Тяхния юрист консулт станчев, чиято заплата и бонуси е пряко зависима от заведените дела срещу длъжниците даже не си прави труда да Ви информира за закъснелите плащания а направо търчи към съда да заведе дело срещу вас за да вземе 300 лв. юридически хонурар. Повръща ми се от такива хора и лъжци.

Повечето хора не си дават сметка колко скъпо е парното всъщност. Топля се на климатици ... максималната ми сметка е 90 лева ... а плащам 80 лева загуби по парно,без да го имам въобще !

Докога тази рекетьорска фирма ще опожарява живота на хората ! Човек си е махнал радиаторите, просто не иска да има нищо общо с Топлофикация, но те му дерат кожата с измислена такса "сградна инсталация". А тази лъжа, за разсроченото плащане ?! Съдят те без дори да си уведомен и Частен съдебен изпълнител ти вади черния дроб.

Аз имам начислени 550 единици "служебно"?!?!? цяла зима не бях в града и казах на инкасаторката и тя ми подава нулеви данни а във фактурата всеки месец по 50-100 единици и винаги на един и същ радиатор. При запитване в Топлофикация ми обясниха , че били служебно начислени от София и ще ми ги приспаднат от изравнителната сметка. В края на сезона уредите показаха само 1 единица изразходвана топлоенергия.

Абе вие сте още като маймуните в Зимбабве с това мислене. Какво като си изключил радиатора, бе Пенчо? Да не живееш само ти в тоя блок? Освободени от плащане към топлофикация са само кооперации които не са свързани към топлопреносната мрежа или подали молби за прекъсване на ЦЕЛИЯ ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС, а не само на една отделна маймуна в него.

Само Искрен Веселинов може да спаси Топлофикация Русе.

и бойко тиквата

и Мата Космата