Пловдив изпревари Банско и Смолян по туристи

С 33% са увеличени приходите от туристическите нощувки в Пловдив за пъвото полугодие на годината в сравнение със същия период на 2013 г.

Обратно в новината

Коментари - Пловдив изпревари Банско и Смолян по туристи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извините, в пловдив целогодишно ли е скръб и защо и зимата местни субекти често се срещат пак по-морето?

Въъъ, ама ти како мисляш, чи ф Пловдив няями морски гастролъори приз зимата ли? Въъъ, ти напау ма убиъ!

С ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН ГРАДЪТ НИ СТАВА ВСЕ ПО-КРАСИВ.ЗА ДА УСЕТИМ АТМОСФЕРАТА ТРЯБВА ДА ИМА ПО-МАЛКО КОЛИ ОКОЛО ГЛАВНАТА И КАПАНА.ПО ОТНОШЕНИЕ НА ТУРИЗМА ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА ГРАДА НИ НЕ-ПОВЕЧЕ ОТ 10% ОТ ПОТЕНЦИАЛА

става по красив трънки Виж по красиви пъпки са се появили. Можели на главна улица където се правят тържества да сложиш плочки тип рустик селскиде да преведем. Грапави и неудобни да се ходи по тях. Фугите биват пъленин с кварцов пясък който като задуха вятър се вдига във въздуха и става все дено сте в карирера. Смотан град е Пловдив отдавна.

Браво Кмете! По-работлив кмет досега в Пловдив не е имало от времето на кмета Парикян.

Ако няма синя зона няма изобщо да има къде да се паркира, а що се отнася до местата за паркиране те не трябва да са по улиците и няма да са безплатни. В центъра на градовете няма никъде безплатно паркиране. Трябва и такса център да се въведе.

че като минават по грозните плочки докарани от Турция да пълним гушата на общинарите. Те за това и вдигнаха таксите за детските градини.

Kvo da pravish v adskata jega i zaduha v plovdiv, prez lqtoto. , pak inache mesntie sa vse po varna, iade marsh .Pak kato se razhodish izPlovdiv dosta rqdko se vijdat chujdi koli za razlika ot morskite gradove i tova e celogodishno.

Варненци също и те са добре - нали си имат Черно море(ФК)! Лятото, курорта легнали по гръб, зимата обаче си е пълна скръб! By the way - в Пловдив пишем на Кирилица!

БРАВО КМЕТЕ! ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ И ПОВЕЧЕ КМЕТОВЕ КАТО ТЕБ И НИКОЛОВ В БУРГАС!

питай що качи таксите за детските градини. Питай и колко заеми са взети. Кат оти дигнат таксата смет, данъците ще има да църкаш по друг начин.

Кмета е рядко прозз! Явно майка му не е тъкава!

Наистина напоследък не може да се разминеш от туристи а колкото до кмета то си личи на бялото да викаш черно не върви направи доста неща и продължава само ме претеснява нещата с тази сина зона трябва повече места за паркиране без такса Иначе Браво

Комуноидните шизофреници сега да наскачат да плюят колко е лош кмета Тотев!!

Краката му да мият - водата му да пият комундетата :))

Майна таун ще заприлича кат Маймун таун.

водата от ибрика на ДПС ще пие