Колко струва един плажен ден във Варна

Варненските плажове отесняха в жегата, съобщава в. "Черно море". Чадър, шезлонг и шалте струват 11 лева. С напитка и храна престоят на плажа стига 20 лв.

Обратно в новината

Коментари - Колко струва един плажен ден във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От горната статия до някъде верни са само цените! Плажната ивица не е широка, останала е част колкото една домашна изтривалка и по чистота и съперничи, а за чистотата на водата да не говорим. Та нали преди две седмици затвориха офицерския заради замърсяване на водата. Да не си мислите, че тази мръсотия се е ограничила само до района на офицерския и нищо не е отишло към централния, който е на хвърлей място?

В Гърция 2 шезлонга+чадър + масичка+ стол =3 евро. Отдавна не ходя на бълг. плаж заради такива искащи да забогатеят за дни.

Айде в Гърция или в Испания.

в аланя чдар 2броя +2бр душек+2шезлонга=10 турски лири!!!

"Градският плаж на Варна е един от най-предпочитаните. Ивицата е широка, водата е чиста и много хора идват тук."''''''''' Тези даже си повярваха!

"Градският плаж на Варна е един от най-предпочитаните. Ивицата е широка, водата е чиста и много хора идват тук." А колко струва тази платена, нескопосна и заблуждаваща информация???

Ето това е обяснение - да ти го обясни някой дето не знае какво е това. На 3-та буна съм го виждал - от обяснението нищо не се разбира. Представям си пък какво става на 1-ва буна - скачат на някакви дюшеци, ама къде, защо и каква е тази височина.

варна: море кенеф,плаж пепелник *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз съм от Варна и толкова мръсна вода на варненските плажове не бях виждал. Вчера бяхме на южния плаж, пред Куба (шатрата) и водата беше ужасно мръсна и с пяна по повърхността. Видях дори един руснак как изходи внучката си на плажа. Просто ужас! Този, който е писал статията да се извини, да си посипе главата с пясък и да пие една вода от морето.

Не знам кой е писал статията, но във Варна има всичко друго, но не и чиста морска вода. През живота си не бях виждал по-мръсна вода. Пясъкът също не е чист. Пълен е с фасове, хранителни остатъци, пластмаса и т.н.

Можеш да си ходиш на плаж без пари, а може и 100 лв на ден да не стигнат, всеки се разпростира според чергата си!

"Друго класическо забавление край градския плаж са водните колела - за час въртене на педали е 10 лв., 30 мин. - 5 лева." Та се сещам една песен.."пляс пляс педлите" И каво е това 5 лева за да мога да си разпъна шезлонга/личния/ на пясъка. И то един пясък..оле майко..