Стока за милиони блокирана в русенски мол

Стока за милиони е блокирана в русенски мол. За това алармираха собствениците на магазини, които са ползвали под наем площи в търговския център.

Обратно в новината

Коментари - Стока за милиони блокирана в русенски мол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, че благодатна тема, няколкото редовни драскачи да олигавят баналната тема за "бедните русенци" и евентуално за "обезлюдяващия се град"

Русенци са най-богати и платежоспособни и по тази причина в града никнат мол след мол! Русе просперира и е избран единодушно за най-доброто място за живеене! Хората са усмихнати и приветливи и като се срещнат задължително поздравяват дори и непознати!По централните улици на града не може да се намери свободен магазин и търговци наддават до невиждани цени за да наемат търговска площ! Сградата на бившата полиция на Александровска е ремонтирана за 2 месеца,а не за 20 години,както пророкуваха някой черногледци,доходното здание също и още и още...!ЕЕЕХ Русе! Е това не е лигаво,НО НЕ Е РЕАЛНОСТ МОЛЧО!

Е само 8 реда ли, дайте по-сериозно и песимистично! Нещо за обезлюдяващия се град, хора изселващи се към по-богати градове като Силистра, Попово, Търговище...айде няма аз да ви ги мисля :-))

ЧИСТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! РЕКЕТ! ЛИХВАРСТВО! НЯКОЙ НЕЩА НЕ МОГАТ ДА СЕ ВЗЕМАТ ОБРАТНО.......... ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ ГЛЕДА НА КОЙ СЕ ДАВАТ И ТО ЧУЖДИ ПАРИ!!!

Не знам как видяхте спам или някакъв вид реклама видяхте за да ми блокирате поста. Каква реклама може да бъде едно оплюване на мега магазини,... или май и вие не сте наясно как и на кое му се вика реклама. За мен реклама на нещо е когато го възхваляваш по някакъв начин а не като го ораш.

Че Русе бил градът с най-много молове в страната...Тъпите ни управници това успяха да направят за града - да разрешат мегаломански молове в умиращия град, които ще останат да напомнят за великата им глупост и продажност...

С този синдик- игралка :-)), в буквален смисъл, нищо чудно

Таз госпожа - синдик много палава излезе:)))

Е :-)

Тя-синдикът си е още палава и вършее нагоре-надолу

Синдик от години е мръсна дума. От друга страна сте на 70 км от един пазар с над 2 млн.души!

Този МоУ е неуспешен и поради тъпото си местоположение - срещу болница! Освен това е и в страни на пътникопотока и няма нищо атрактивно вътре! Другия Моу е още по-смешен. Както споменаха заприличал е на капалъ чарши! Помещенията стоят празни, а има сгъчкани сергии в коридора!

Така е, голяма смешка е. Идваха ми на гости едни приятели от чужбина, и искаха да си заведа в Мола. Като ги заведох, представите им за МОЛ се промениха доста. Голям смях падна. И като видяха "световно известните" марки, да не ги споменавам, паднаха от коня. Китайски боклуци с италиански имена.

Явно още не сме се развили дотолкова, че да имаме молове. Като за нашия ориенталски манталитет най-подхождат халите и капълъ чарши форматът. Под един покрив сергии, бараки, където да продават гащи, очила, наливни парфюми, наливен алкохол, чехли естествено от известните марки Абибас, Спайк, Гума, Буго Хос и др.

това очаква и доста молове в соця и страната. предлагането е по голямо оттърсенето

Там да си стоят докато се отмиришат!

Дребни душички като Дудеви и други местни " бизнесмени" които не са изкарали един лев с честен бизнес нямаше как с това непокрито самочувствие да направят нещо за града и за - самите тях...

Аз мисля че Мега мола има/ше потенциал . Там покрай болницата и Нап има доста хора през деня .Вечер обичах да играя боулинг а по обяд на кафенце в барчето над дунава . Жалко че го затвориха ,а и паркинга е удобен и безплатен . Жалко ,дано го отворят пак .

всъщност най ме кефеше именно подземния паркинг и кафето над Дунава. С добро планиране и управление можеше и да потръгне Мегата. Определено като сграда е по- добър от другия

Моля да не наричате това недоразумение на строителството МОЛ. А той фалира по няколко прости причини, които обаче са твърде сложни за собствениците му. 1. Построен на най-неподходящото място за това. 2. Под "вещото" ръководство на Николай Дудев, хората просто намразиха това място, както и евентуалните наематели, с които той се държеше сякаш има МОЛ на 5-то авеню. 3. Преди да го построят, трябваше да се поразходят по света, поне да видят как трябва да изглежда един такъв обект. 4. Като видяха, че не могат да го напълнят, най-лесно е да го "шитнат" на банката, и тя да му мисли. Сега страдат и малкото неразумни наематели, които не могат да си вземат имуществото оттам. А че в Русе няма място за молове, е видно като черно на бяло. Другият МОЛ ще е със същата съдба, но по-късно. То и без това само името му е МОЛ. Като изключим 3-4 магазина, другото си е чист битак на китайски и турски стоки, а коридора е заприличал на "Капаллъ чарши". Но мястото му в Здравец-изток е добре, тъй като там живеят доста пенсионери, и го ползват за място за разходка, и зимата да стоят на топло.

Само с едно няма да се съглася с вас относно биташката китайска и турска стока! Търговеца предлага на потребителя това,което може евентуално да му продаде и да му е по джоба! Ако тоя мол затваря и предричате същата участ и на другия такъв то проблема не е в друго,а в празния джоб на русенеца! Имаше един по форумите дето все пишеше колко добре се живеело в Русе и сподели че живее с 5000 лв на месец!Е ако всички русенци разполагаха с толкова за харчене предполагам,че и непостроените щяха да цъфтят!Просто сме с празни портфейли!Поздрав!

Да, прав си, точно затова казвам, че не знаят значението на думата МОЛ. В търг. център може да си продаваш каквото искаш. МОЛ-а трябва да е място, където да можеш да си купиш МАРКОВИ стоки, да има МакДоналдс, КФС (въпреки че е junk-food), а не да се пордават китайски и турски боклуци на високи цени.