Увеличават се кражбите на автомобили

Значително увеличение на кражбите на автомобили е регистрирано в Русенско, отчита областната дирекция на МВР за първите шест месеца на тази година.

Обратно в новината

Коментари - Увеличават се кражбите на автомобили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

sanches1

Ей, смотано пенсионирано ченге, върви до аптеката да си вземеш лекарствата!!!

Ами така, като удължихте срока за съществуването на частните компании за вторични суровини.

Отдана ни е ясно че МВР са регистратори на кражбите! КАТ вече изобщо не се виждат по пътищата!? Нощем улиците на Русе се превърнаха в състезателни писти на мотоциклети и леки коли без някой и друг ауспух! За скоростите да не говорим! Кражбите растат. Защо изобщо са ни те? По хубаво да си организираме народно опълчение и да се оправяме сами! Къде е и Комисията по организация на транспорта към Община Русе?

АЗ СЪМ ЗА

Предлагам да се обединят МВР и НСИ за съвместна информация относно обирите!Ще икономисаме някой лев от заплати.

А тия твойте като стояха като магаре на мост една година и нещо да не би да промениха нещо....така че стига плю другите ми виж твойте какво правят)))

е виновен Бойко Борисов!

Косвено , най-вероятно - да.Като се има предвид, че е бивш(?) член ма мутренското съсловие.Ама там бивши , май няма - или са "активни, или са в затвора, или на небето.

То да са само автомобилните кражби... Ами тези по домовете, ами грабежите посред бял ден, ами телефонните измами, ами..., ами... Това МВР освен да регистрира и отчита НИЩО ДРУГО не може!!! За 1 година обират жилището ми 2 пъти. Освен , да ми цапат вратите със сажди и да давам показания по 3-4 часа- ДРУГО НИЩО!!! Неизвестен им бил извършителят... Какво ли им е известно на тези нещастници?