Откраднаха булчински рокли за 12 000 лева

Булчински рокли за 12 000 лева бяха откраднати от магазин в Асеновград, съобщават от Областната дирекция на МВР-Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Откраднаха булчински рокли за 12 000 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

12 000 делено на 30 /20 булчински+10 официални= 30 рокли/ , или 400 лв за рокля.

много странно за какво да ги крадат ...

за 400 за свадба можеш само някой парцал или прекроена завеса да си купиш. Роклите които горедолу стават започват от два пъти по толкова.

А, извинявай, но роклята на приятелката ми беше 350 и беше страхотна, а моята като кума беше 120, а беше великолепна. Всичко зависи от това кой ти я шие, и колко човека са там. Бутика има разходи за няколко души персонал, за проби ... А една шивачка на частно има разходи само за себе си. Не бих си купила готова рокля от никой бутик, излишни пари само, а не са по-хубави.

Е ако една рокля не струва 2000 и не са made in China няма какво да се коментира :) Явно си говорите наизуст нито сте ходили нито сте купували само да се плюе

Търсете ги по циганските сватби!

Ти като не си помак защо не почнеш ти да ги шиеш по хубави и по здрави а плюеш труда на хората някой да те кара да ги купуваш на сила

Разбирам, но за некачествения труд, лошо ушити рокли, от некачествени платове,занимават читателите буквално с глупости. По-скоро роклите не се купуват и става ясно,че е най- обикновена измама. А иначе, помаците са много тънкообидни, тяхното е най-хубаво. Само дето не признават кражбите на Бокови.

Малиии .. Да не би да има скоро панаир за цигански булки ??

Ех, че хубава реклама на булчинските магазини в Асеновград!

От обредните домове в страната очакват бум на сватбите в следващите месеци.

То пък едни рокли, помашките бутици в Асеновград, който шият булчински рокли и официални такива са с много лошо качество, разшиват се след обличане, но като се има предвид ,че средна цена на рокля е около 500 лв ,то не може и друг да се очаква.

500 лв.?! И това ти се вижда евтино?

А според теб колко трябва да струва една булченска рокля - 99.50?

Те тия рокли по презумпция са за еднократна употреба :)

..пак и това че се разшиват след обличане е само положителна черта...наи добре e ако направо падат след подаден звуков сигнал :)

Глупако, не знам откъде си ама и ти ще си намериш майстора, който е тръгнал срещу тоя град бял ден не е видял, всички злини на едно място ще ти се струпат!

само не разбрах тя рокли кога се разчиват сами- на таржеството или издарят до парвата брачна ночт. много чте е забавно ако се разпадне роклята по време на подписването очте. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Зависи къде ги шиеш... Има различни бутици. Щом са успели с годините да се утвърдят, не са чак толкова лоши.