Коментари - Гергов сложи нов директор на Панаира | dnes.dir.bg
назад

Гергов сложи нов директор на Панаира

Пловдивският панаир е с нов изпълнителен директор от вчера. Секретарят на бизнес-обединението “Сдружение за Пловдив“ Иван Соколов поема оперативното ръководство на националния изложбен център.

Обратно в новината

Коментари - Гергов сложи нов директор на Панаира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Семейство Радеви му подари панаира и той им се отблагодари достойно. Сега е вече време да се смени партията, защото НДСВ на следващите избори въобще няма да се класира, колкото и цигански гласове да купува.

ТОЯ ДЖИП НЕ КАРА ЛИ ДЖИП?

ами то е достатъчно само да видиш на снимката селската му физиономия, и ти става ясно как се управлява това дружество. едва ли др. Гергов знае и един чужд език, нещо, без което панаирът няма как да се управлява!

О ужас!!!Един път чух речта на свинара, пардон,бизнесмена от бсп, гергов - е тъпотията си му пролича веднага!!!!Ех, български бизнесмени.......... комунисти!!!!!!

На мен само еднонещо не ми е ясно: защо след като смесеното дружество между свинаря Гергов и другаря Чомаков притежава около 33% от Пловдивския панаир, този човек се разпорежда както иска с панаира??? Защо държавата нищо не прави, защо тя не си назначи директор, след като държи повече от половината акции на панаира? Може би защото др. Гергов е пръв приятел на др. Първанов, или нещо друго?

Тоя селски говедар ще се задави скоро от лакомия .На път е да ограби де щото може с подкрепата на покровителите си от БСП , ПЕС , МЕС и т.н.

След като налапа панаира с помоща на семейство Радеви и им се разплати подобаващо, време е да назначи нужни хора от други партии, тъй като НДСВ вече бере душа и на следващите избори ще е под 4 процентната бариера, колкото и да купува цигански гласове.