След ден размисъл и Петър Стоянов се оттегли

И лидерът на СДС Петър Стоянов подаде оставка заради неуспеха на партията на изборите за Европейския парламент.

Обратно в новината

Коментари - След ден размисъл и Петър Стоянов се оттегли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква е тая разтурия на хорота на политическия мегдан? Петър Стоянов, Филип Димитров... Нещо е подлашило тези две послушни и изпълнителни момчета. Какво ли? Скоро ще се изясни.

Сега оня плужек Кошлуков ще се опита да се намъкне у кюпа да пробута свойте идеи за дясното, за почтеност, и как да се краде по-ефективно, най-вече.

Е,КАТО ГЛЕДАМ КОЛКО ДОВОЛНИ ХОРА ИМА ОТ ТОВА,ЧЕ В СДС ТЕЧЕ,,ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО-СТАВА МИ ЖАЛКО И ТЪЖНО.ЗАЩО СЕ РАДВАТЕ-ПАК БКП,ПАК ОВЧАРОВ,ПАК МАСЛАРОВА-ВСЕ ЕДНИ ХУБАВИ ХОРА...ЗАТОВА ЩЕ СА ВЕЧНИ,ЗАЩОТО НИЕ СЕ ПЛЮЕМ,ТЪРСИМ СИ КУСУРИ,ТЪРСИМ В ДЯСНО САМО АНГЕЛИ...ТОЙ ИДЕ-БОЙКО,ЗА КОЛКО ДНИ ОЧАКВАТЕ ДА НИ ОПРАВИ-800?ЗА ТОЛКОВА-ЦАРЯ СИ ГО ОТКРИ,ОТГЛЕДА,5 ГОДИНИ РЕКЛАМА...УСПЕХ НА ВСИЧКИ В НОВИЯ ПРОЕКТ ,,ГЕРБАТАКА

Хитра е тази адвокатска майничка - бат Петьо, ама понякога тънките му сметчици са много прозрачни! След направеното изявление предния ден:Моята оставка днес и утре няма да помогне на СДС. Ще я подам при една подредена къща., днес изведнъж П. Стоянов подаде оставка. Работата, според мен, е много ясна: Бат Пешо изчака да излязат окончателните резултати от изборите и след като СДС не получи така чакания и лелеят един мандат(точно за бат Петьо!)за Европарламента, той си подаде оставката. Това беше може би краят на всичките му надежди за по-нататъшна успешна политическа кариера, жалко, но това са фактите! Гласувала съм за този човек. Имаше време, когато си мислех, че той е успешен политик, но с времето виждах, че той е само един позьор и намирам, че ако ДСБ и Костов отстъпят и започнат преговори със СДС, това ще е много пагубно за тях! В СДС атмосферата е много болестотворна, нездравословна. Това трябва да се промени, иначе и други партии ще бъдат отровени от тази среда.

Вива БКП, да живей труда и реда . Сините боклуци се провалиха с гръм и трясък и това е супер. Никога повече десни фашистки партии!!! Изловете лидерите им, вземете им парите и имуществото и ги пратете в затвора или в Белене...

КОЙ РАЗРЕШИ ДА ИМА ДПС ??????

nqma 6-5 i vrushtane nazad

Мдааа, поредните фасони на домораслите ни политици. Припомнете си, че СДС е продукт на БКП, както и ДПС и не знам кой още. Всички си имат един корен - управляващата гилдия от преди 10 ноември. А колко добре би било хората да имат възможност реално да управляват страната си - т.е. чрез референдуми. Но тез дето са се накупчили около държавната копаня никога няма да го разрешат, защото за една година всички ще ги забравим и копанката им няма да я има. Но това са само мечтиииииииииии!

Мдааа, поредните фасони на домораслите ни политици. Припомнете си, че СДС е продукт на БКП, както и ДПС и не знам кой още. Всички си имат един корен - управляващата гилдия от преди 10 ноември. А колко добре би било хората да имат възможност реално да управляват страната си - т.е. чрез референдуми. Но тез дето са се накупчили около държавната копаня никога няма да го разрешат, защото за една година всички ще ги забравим и копанката им няма да я има. Но това са само мечтиииииииииии!

Е сега ако изложилия се Стоянов и провалилия се костов излязат заедно да поплачат как ченгетата от бившата държавна сигърност са им провалили изборите фарса им ще е пълен. Само те могат да се изложат така и да продължават да припяват, че те били най добрите ама някой друг им е виновен. яд ме е че излъгаха милиони българи и тъпкаха мечтите им за по-добър живот, като се боричкаха помежду си.

ГАРГАТА ИЗПЯ ЛЕБЕДОВАТА СИ ПЕСЕН

Hej minko ( izvinqvaj , 4e pisha s malka bukva imeto ti , no mi svarshiha golemite..., a pak i te sa za golemi hora...) a tozi PS ne beshe li i prezident ili taka mi se struva?!

Ура, две лица от кофти прехода по-малко :))) Очаквам скоро да изчезнат и останалите :))))))))

niama nezamenimi hora!!! 4ovek ne triabva da stava banalen ,a da se otteglia s dostoinstvo i navreme ! imame mnogo dostoini mladi hora ,koito sa obrazovani i 4estni i koito sam sigyrna,4e 6te imat goliamo ymenie da obnoviat i podobriat vs4ko v BG ! ako se predlojat savsem novi lica , 6te spe4eliat !!! yspeh!!!

До Хамлет: От такива като тоя, дето се оттегля почват войните между братя бе, умник. Не от майките и децата, дето бяха във взривената от американските бомби югославска болница. Нещастни брояч на трупове, един единствен живот на дете може и да струва повече от твоя, наистина. Ама аз не броя така, дори заради такива като теб. Пък като толкоз ти се броят умрели и се правиш, че си чел история - вземи преброй колко българи са загинали от англо-американските бомби в София и другите български градове през втората световна... Хамлет се кръстил. Сигурно и Шекспир си го чел колкото история. Иначе щеше да знаеш повече за трагедиите - и в литературата, и в историята.

Чета и се чудя от каде тая омраза? Някои даже са с диагноза и са за лечение. П.Стоянов ли е проблема? На Вас целия свят ви е крив и повечето със сигорност сте несретници!

Ако сте чели Световната конспирация на Никола Николов сигурно знаете какво представлява Трилатералната комисия. Е, сега вижте кой е сред членовете на тази комисия: http://www.trilatera

Здравейте, Аз съм геофизик и се намирам в момента в Атлантическия океан. Гледам и чета по интернет какво се случва в моята и ваша България и продължавам да се чудя докога. Все ми се струва, че нещата скоро ще се наредят и хората ще започнат да работят по усърдно и да не се интересуват много от полииците, в смисъл такъв, че не е нужно само това да пали българския обществен разум. Желая на всички здраве и успехи, а на Петър Стоянов приятна почивка и повече да забрави да се опитва да прави каквото и да било друго освен да събира разделени семейства!

Приятел, искам да те питам къде е сега българската светиня- История славянобългарска на Паисий и кой я изхвърли от България? Само заради това деяние не бих нарекъл ПС българин!

Минкo, Минко - десните такова харакири си направиха - сега ще гледаме чалга - запаси се с пуканки и кола и зяпай...

Към Оттеглял се, а трябваше друго - а ти що не одиш си живейш при братята ти сърби? Прочети малко история - много повече българи са загинали от братята ти през Балканската война, отколкото сърби по време на америнканските бомбадировки преди няколко години...

Петър Стоянов беше най забавния кандидат президент на второто си явяване за президнетските избори , Бяха му вързани в кърпа, и доказа че доста добър комик и хората решиха дане му пречат на кариерата като комик, лошото е че той постави края н а СДС с глупавото си представяне като кандидат президент. Човека беше супер забавен

Първият откровен предател на България, дето не го досрамя да въведе явния цинизъм в политиката. Спомнет си го, когато даде българското небе да убиват братята ни на крачка от нас. Да взривяват децата им в собствените им къщи. Даде небето на българите, когато повече от 90% от българите не си го даваха. Направи го ВЪПРЕКИ ТОВА. От там се почна. Сега се оттеглял. А кога ще го съдят. (Та колко му беше заплатата на безработен бивш президент - неговата, на секретарката, на шофьора, на чистачката на полагащия му се безплатен офис, дето ние ще му ги плащаме доживот?)

ima nadejda oshte v diasnoto prostranstvo,ako se ottegliat tehnite lideri ,da izlachvat novi litca, da si obediniat vsichki desni partii, ubeden sam che shte pecheliat v sledvashtite izbori. na horata im pisna vse edni i sashti litca da gledat i vse edni i sashti tehni gluposti da slushat. kraino vreme e da zagarbat tehnite raznoglasia i za dobro na balgarite te da se obediniat.

Още малко и ще се разплача.Бат Петьо си отива. На тоя най-после му увря главата, че и за чеп за зеле не става, но нали е по-лаком и от Иван Костов- пак закъсня горкия да се покаже веднъж мъж, какъвто никога не е бил. Отивай си със здраве и ти и Иван и оня хитрец Софиянски дето всички ви ще прекара.

Чао за днес. Утре може да ти дойде и на тебе мисъл , че трябва да се обединявате. Не е приятно така да се излезе от политическата сцена. Какво трябваше да си каже Иван? Какви корупционни схеми е въвеждал ли.

Не мога да разбера какво имате против човека: 1. за разлика от сегашното пернишко кюмбе ПС не награди Доган с орден Стара планина; 2. За разлика от сегашния тиквеник можеше да говори по всяко време без заучени фрази;3. За разлика от сегашния пръч го приемаха навсякъде, а сегашния го приемат само в Русия; 4. За разлика от сегашния малоумник не допусна /заедно с Иван Костов/ над милион бежанци шиптъри, а сегашния продава държавата ни с петролопровода; 5. За разлика от сегашния ПС никога не си позволи да уволни журналист, а сегашния го направи /справка Иво Инджев/; 6. Сегашния президент направи правителството, а ПС не се намесваше в делата на Иван Костов. Спирам да пиша щото няма да ми стигне нета да Ви описвам какво беше единия и какво другия. И Вие плюете такъв човек. Вие сте несретници, които Ви мързи да работят. За това съм десен. Щото леви в БГ /Комунисти, царисти, популисти, атакисти и депесари/ стават само голтаци и мързеливци, дето трябва държавата да им плаща масрафа. Аз имам малка фирма и работя по 16 часа на ден. Случайно живея в близост до циганския квартал Татарли. По цял ден циганите не пипват работа, а вечер - ядене и пиене, през ден сватби и кръщенета, Тина Киркова е пълна с циганьори, обслужват ги с предимство и т.н. и като дойдат избори всички те, дето ги хрантутим отиват и гласуват я за комунягите, я за БСП. Не ви ли прави впечетление, че гласовете на ДПС на тези избори са се увеличили с толкова с колкото са намалели тези на БСП. На това народа му казва Храни куче, за да те лае. Призовавам всички кадърни хора, изкарвайки труда си с работа и които не разчитат на Държавата /нашите данъци/ на другите избори твърдо да гласуват за десни партии. Независимо за кои, но десни

Петър Стоянов винаги си е бил ( и все още )е едно Голямо НИЩО.Изтривалка за СДС,Подлога за ДПС.От където си е дошъл там да си ходи.

до Патриотка ПАК ПАРТИИ!!! КОЙ ВЕЧЕ ВЯРВА НА ПАРТИИ.ТРЯБВА ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО ДА СЕ ИЗГРАДИ В БЪЛГАРИЯ. ВСЕКИ ДА ИМА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ. ДА СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА ПОЛИТИЦИТЕ.ДА СЕ ЧУВА ГЛАСЪТ НИ.ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ ЕДИНСТВЕННО АКО СМЕ МНОГО ! ОТКРИТИ , ЧЕСТНИ И СИЛНИ.дА СПЕЧЕЛИМ МЕДИИТЕ НА СТРАНАТА НА ХОРАТА.ДА НЯМА ПЛАТЕНИ ПУБЛИКАЦИИ.

ДО ИЗНЕРВЕНА СЪГЛАСН СЪМ С ТЕБ! ОТИДОХ ДА ГЛАСУВАМ,САМО ЗАЩОТО ЧУХ ПО НОВИНИТЕ,КАКЪВ Е ПРОЦЕНТА НА ГЛАСУВАЛИТЕ В КЪРДЖАЛИ. ЛОШОТО Е , ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ТЪРСИМ ЧОВЕКА!

ВСИЧКИ ДЕСНИ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНЯТ...НЯМА ДРУГ ШАНС... НО НЕ НОВИ ЛИЦА ..ПОНЕ КАЧЕСТВЕНИТЕ ЛИДЕРИ ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ

Този не знаеше, че има българска дума искам, а винаги му се щеше. След като изигра ролята на тротилова шашка за СДС сега му се ЩЕ да се разкара.

Хора вместо да плачкате тук идете и станете членове на десните партии. Ходете на събрания и заседания. Вземайте участие и налагайте демократичните си разбирания. Образувайте в тях платформи и подгрупи. Само така можете да повлияете да се променят. С гласуване и негласуване може само да ги съсипете или поставите на власт, но не и да ги промените. П.С. Ноооооо, трябва да имате мноооого силен стомах!!!!

Сбогом и бъдете щаСЛИВИ! и КАТО ОТИДЕТЕ ТАМ В НЕБИТИЕТО НА ИСТОРИЯТА, ОСТАВЕТЕ МАЛКО СВОБОДНО МЕСТЕНЦЕ И ЗА БОЙЪКО И ВОЛЕН, ЗАЩОТО И ТЕ ЩЕ СЕ ПОКЕФЯТ ОЩЕ ЕДНА ГОДИНА И СА ДОТАМ, ИДВАТ ПРИ ВАС. Разберете го тъпи политиканчета, че в БГ партии без идеология не виреят дълго. Съхнат като сушени сливи. Амин!

И.К. пак го изпързаля

Ех тея десните ме дразнеха от край време. Костов особено. Но сега ми е жал за тях - всичко им се срина още откакто се разцепиха. Все пак трябва да има нормална опозиция, а не разни атаки и гербове.

Ами Софиянски какво чака!

На Пешо- този приказливко всяка втора дума му беше ясно през целият му мандат.Най-накрая му стана ясно, че трябваше отдавна да се изпари. Той милия се смяташе за незаменим но май най-после го проумя, че не е.

След като беше президент,защо му трябваше да става лидер на партия.Тия наши политици не разбраха ли,че след като не правят нищо за народа по-добре след като си изкарат мандата,да се махат защото хората достатъчно ги мразят,та да ги търпят постоянно на политическата сцена.

да дадем път на млади Ти май не гледаш политиците в Европа и Америка! Все улегнали хора, с положение и авторитет. А ти искаш да влязат в СДС зелени тикви. Припомням: Кошлуков, Надето, Абаджиев и др. (е когато влязоха във властта наистина бяха млади).

Стига с тези червени, сини, жълти, зелени, розови , пембени партии. Мен не ме интерисува от коя партия е този начело, мен ме интерисува да ни управлява Човек, които мисли за доброто на народа, за здравето на болните, за безгрижното детството на децата ни, за по-добър и спокоен живот на всички ни. От партии не се интерисува българския народ , а от крайните резултати. Не го ли проумяхте вече!!! Хората повръщат от вас управляващи и от вас депутати.

Че то сега въобще ще има ли синя партия??? Смешковци,разсипаха една ,по същество ,добра идея!!!!

РАЗРУХАТА ДОЙДЕ ОТ ВАС ПСЕВДОДЕМОКРАТИ .

Костов и Стоянов се оттеглят, а Софиянски вече се готви да яхне вълната...До къде ще стигне наглостта на този човек?

Браво на BigMouth, най-сетне един да направи разликата между лява и дясна партия. Вече започвам да си мисля, че има надежда, ако и други разберат, че всъщност БСП е най-дясната партия, значи имаме шанс????

СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ, ДО ВСИЧКИ КОИТО МИЛЕЯТ ДА СЕ ЗАПАЗИ РОДИНАТА НИ ЦЯЛА, ПРЕДЛАГАМ ДА СЪЗДАДЕМ НОВА ДЯСНА ПАРТИЯ С ИМЕТО ПАРТИЯ БЪЛГАРИЯ, КОЯТО ДА МИСЛИ ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД И СВОИТЕ СЪНАРОДНИЦИ В ЧУЖБИНА. С НОВИ, МЛАДИ, КОМПЕТЕНТНИ И НЕОПЕТНЕНИ ЛИЦА, КОИТО НЕ СА БИЛИ ДОСЕГА В ПОЛИТИКАТА ТАЗИ ПАРТИЯ ЩЕ МОЖЕ ДА ПОИСКА СМЕТКА НА ВСИЧКИ ПРЕЖДЕ И СЕГА УПРАВЛЯВАЩИ, ЩЕ МОЖЕ ДА КОНФИСКУВА ВСИЧКО НАТРУПАНО ПО НЕЧЕСТЕН ПЪТ, ЩЕ ГИ ПРАТИ В ЗАТВОРА. САМО МЛАДИТЕ МОГАТ ДА ПОСТИГНАТ ТОВА, АКО ИСКАТ ДЕЦАТА ИМ ДА ИМАТ БЪДЕЩЕ И ТЕХНИТЕ ВЪЗРАСТНИ РОДИТЕЛИ ДОСТОЕН ЖИВОТ. СТИГА С ТЕЗИ СЪЮЗИ, ПЛАТФОРМИ, ДВИЖЕНИЯ И ТЕМ ПОДОБНИ ЗАБЛУЖДЕНИЯ.

A be prostatzi, podadox si ostavkata, zashtoto zaminavam za Evropa kato evrodeputat i tam shte si jiveia napuk na vas.

Трябва всички провалили се политици от СДС също да напуснат-хубавото Наде и други които само забогатяха,оставиха на произвола медиците в Либия.Да се създаде силна десница противопоставяща се на БСП и ДПС.Трябва ни силен човек който да промени съдебна ,законодателна и изпълнителна системи. Това става само със силна диктатура.Съд и затвор на всички корумрирани политици , бандити и работещи в съдебната система, полиция централна и местна власт.

Най-голямата илюзия е че няма десница и че не е представена в Парламента и в управлението на страната. Има десница и тя се казва БСП. Там са големите Капитали, нищо ще смята че е левица. Затова уж десните партии нямат шанс. Затова опозициата е по-силна в левичарските си искания. Затова истинските леви партии печелят популярност, а псевдо десните изчезват. Сигурно много форумци ще възрязат, но нека да си отговорят по кой показател БСП е ЛЯВА партия.