Коментари - ДПС активист пасе крави, за да гласува говедарка | dnes.dir.bg
назад

ДПС активист пасе крави, за да гласува говедарка

Активист на ДПС е пасъл крави, за да успее говедарка да гласува на евроизборите, разказа депутатът от движението Хасан Адемов, цитиран от Дарик радио.

Обратно в новината

Коментари - ДПС активист пасе крави, за да гласува говедарка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стават за моабед и бъзикня ханъм !

TE FESOVETE OSVEN DA PASAT KRAVI ZA DRUGO NE STAVAT.

Те са стадо и може би не кравите, а самите те пасат.

tova koeto e napisano napilno e lija napraveno e ot bilgirite ot gnyav

Към ? Не си ме разбрал правилно!!! Виж какво пише под снимката:В ДПС не се срамуват да пасат крави... Ако нашите политици така се бяха захванали да си гонят задачите ,то нямаше да треперим дали ще има поне един българин в Европарламента!!!

ZDRAVEYTE NARODE VIZROJDENTSİ. TRUDNO Vİ E DA Sİ PRİZNAYETE İSTİNATA. OBAÇE NA SKORO VREME ŞTE SE OSIZNAYETE. POTKREPYAM DPS. USPEHİ.

Към ? Драги ?, Не им ща нито меда ,нито жилото !! Нито на едните нито на другите !А парите им още по-малко! Но увлечени във вътрешни борби изпуснаха питомното! това и Чичо го казва по-долу. Всички помним еуфорията от началото на 90-те години! И аз като много други съжалявам,че не можахме да си оправимкъщатаа сега мишките танцуват край спящата котка!! Не ги ли е срам? Цялото си доверие им дадохме!!! Скарали се двама братя кой да води бащина дружина и старчат им днес главите -за да плаче кой как мине! Не съм го казал аз!!

След това двамата си пасат на воля, а говедото ги управлява...

От къде се вземат тези пари за раздаване . Да се приеме със закон ,който дава пари за гласуване да се анулират бюлетините.Докога народа ще мизерства.Господата се сещат за него когато трябва да гласуват за тях , за да им осигурят тлъсти заплати и след това забравят за тнях.

Язък, че се пишем за най-интелигентната нация на света. Егоизмът, алчността и зависта са нашите слаби звена. Затова сме слаби и разединени. Един Сидеров се закле в народа си, другите събират пачки за банковите си сметки. Е, за тези избори вдигнаха мизата, за да има мегдан да си ги върнат харизаните на цигани и турци пари.

Ми то и Алкайда е много дейна, сащо ги подхващат от малки

Turshite imat useshane za solidarnost i se podkrepiat! Dokazaha go i sega na na izborite.

TYA PASE KRAVİTE TYA PASE OVTSETE TYA RABOTİ B GRADİNATA TYA SIBİRA ZIRNOTO TYA Nİ MESİ HLYABA TYA ŞTE BIDE TAM KIDETO TRYABVA!!!

От тези избори пролича че бьлгарите разбраха какво им трябва-нови лица в политиката, за да имат по добьр живот за себе си и децата си.Затова и удариха шамар на олигархията, като отказаха да гласуват.За голямо сьжаление от това се вьзползваха неопределящи се като бьлгари хора,неграмотни,бедн и нещастни,но щастливо благоденстващи в кравешката тор.Ако Бойко Борисов успее да прокара закон за задьлжително гласуване,от подобни пародии няма да остане и помен.

Това се казва обхващане на електората. Нищо че е по Тошовски, но работи. Накрая се броят бюлетини, а не идеи. Както във футбола, накрая су броят головете, а не кой как играл. Догана отдавна е осъзнал това и си е създал стройна организация, която заслужава адмирации. Истината е, че ако него го няма теа тъпи фесове ще се самозатрият одма. И Калчев, лека му пръст, го каза ама тези дето ще го пушнат се мотаят още. Да ги питаш защо. Няма ли го него България е спасена от проказата която сее.

ЕВАЛА!!!!!СТРАШНА РАБОТА СА ТОВА ДПС! КАТО БЪЛХИТЕ.............

Движение за ПАРИ и Свободи много добро...

Бат Бояне ти какво парички ли искаш за всяко гласуване, е ако е така то това не е гласува , а търговия, заработка или какво там искаш го наречи. Що пък трябва някой да ни тика до секциите , акъл нямаме ли или само неграмотни, чакащи 10 левчета за глас или бягство от як кютук ,ако останеш да си пасеш кравичките. Бай Тоша навремето по списък ни изкарваше да гласуваме , е какво се чудя на почините на агент Сава, същият този Сава, който даваше информация за турците нежелаещи да си сменят имената. Със страх, сила и заплахи всичко се постига, при Тошо избирателната активност по списък с отметки беше 99.99 %, е какво ми хвалиш същия принодителн почин на тоталитаризма, нали сме съветска демокрация, псевдо и путинова и естествено да се уважават почините на КГБ.

Ще има още дълго време да си пасе кравите, а Доган щи си развява турския байряк в десетките си сараи и фирмички, а гласуващите за него щи си живеят в мизерията и в неграмотността.

Айде бе няма ли вече да се върнем към Турско владичество.. писна ми от тези Руснаци, каква трагедия само.

Турците пасат крави, а българите ходят за гъби като са идиоти.

HORATA RABOTYAT. TOVA E TYAHNATA GORDOST. PEÇELYAT ZAŞTOTO SA PO SMELİ OT OSTANALİTE.

към:Геле - парите идват от Бюджетния излишък който откраднаха НДСВ и ДПС (над милиард) и за който никой нищо не говори и не пише !!! ТОВА СА НАШИТЕ ПАРИ, КОИТО И СЕГА ИЗПОЛЗВАТ СРЕЩУ НАС !

Няма да се учудя ако някой умен българин,който е решил да не гласува за наказание е заместил пастира,докато той е гласувал за ДПС.

Кай е виновен? Апатичният български избирател. При активност от порядъка 60-65% /което не е никак много/ няма да им помогнат нито активисти, пасящи крави и овце, нито купени от цв. кънчев /гнус ме е да пиша името му с главни букви/ по 5 лв. цигани, нито мутрите на Ковачки, купуващи миньорски гласове за 20 лв.

ako beha svini dali stese da gi popase? bati organisaziata,tesi sa po strasni i ot ,,sivite valzi,,

kakvoto i da govorim turzite sa po hora ot nas.ne obi4am dogan no deistvitelno e politik.osven,4e krade mu ostava vreme i da pomisli sa horata.nasite taka sa se konzentrirali v kradene,4e sami ste se isbiiat pomegdu si!!!galko ,4e nie balgarite nemame takav voda4.sega po forumite voi sa dr.KOSTOV koito polu4i parvia dps.RITNIK.ta u4enika sadmina u4itelia.bravo KOSTOV DOBRE ISU4I DOGANA!!!

Сокола да направи едно българско ДПС за да ни мотивира най- после да гласуваме всички .Между впрочем младежката им организация е наистина много дейна и нещата се подхващат още от там .Аз лично не мога да си представя някой от другите партии да пасе крави за да отиде един човек да гласува .Хората се борят за всеки глас и дано най-после някой си вземе поука как се прави политика .

Евала, машала, ашколсум, аферим!

To PROSTAK MIRIZLIFF,drugo ne moje da raboti!!!!! Osven da agitira na turski i da pase dobitaki!!!

а що не ги разследват откъде идват парите за тези 'активисти'... или те на добра воля сигурно...

Пасъл кравите, не просто за да гласува,а за да гласува за дпс. От дпс агитират незаконно и нечестно(в деня на изборите), използват пари и заплахи към своите избиратели и ги лъжат, плашейки че Волен е новият Хитлер и казал какво ли не. И накрая, но не на последно място, какво са свършили те за избирателите си. От дпс ламтят само за пари, права и свободи.

Отговорника има за задача да накара всеки избирател /турчин и циганин/ да отида да гласува по три начина: 1.со кротец 2.со благо 3.со кютек Обикновено,малко от хората чакат да влезе в действие 3 точка,знаят ,че от обрача няма измъкване

e tova e organizasia evala na dps

Това би трябвало да прочетат нашите политици ,вместо да се занимават с глупости! Колкото и да съм противник на тази партия,не мога да не призная ,че добре работи с евентуалните си избиратели!!! Човек се учи докато е жив! За съжаление нашите политици май ще си умрат не научени!!

Чорапи раздавали! Абе потури искам брее, и фес......!