Коментари - Костов предложи обединение със СДС | dnes.dir.bg
назад

Костов предложи обединение със СДС

Лидерът на ДСБ Иван Костов предложи преговори за сближаване и обединение между партията му и СДС.

Обратно в новината

Коментари - Костов предложи обединение със СДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Василе , за Муравей грешеш и то много !

Костов и Фердинант,са най-вредните политици след турското робство, и до наши дни!

Нов бардак със стари кви не се прави :)

КОСТОВ ТИ РАЗБИ СДС! Какво по-лошо (по-хубаво)?

Всички се горещите ,ама аз мисля,че е време да се пусне траурна музика.Тая държава е труп.Не виждам никаква надежда близките 20 години.Даже и да се беше преродил Апостола Левски и на него щяха да му намерят цаката да го оплюят.

Той трябва да е щастлив човек, че не изгни в затвора. Дори не му взеха част от заграбеното. Сега в щастието си да се обедини с Елена, да взема гуменките и .. право на Витоша. За там той тренираше постоянно, а палашите го следваха упорито. Да тръгват и те натам, а не да мърсят електронната среда.

Никога не е късно. Само Костов и ДСБ!

KATO go obi4ate tolkova vogda i u4itelia KOSTOV sto ne mu napravite po edna svirka sa blagodarnost sa tova 4e ni ,,opravi ,,mnogo dobre.i ne laite 4e sam komunist,teh trebvase da gi isbiem do krak i togava nemase da ni nahlusiat takiva gadove kato KOMANDIRA.

ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ОБЕДИНЕНА ДЕСНИЦА ЩЕ ИМА !!!

Изгорял ти е бушона, дал си паметта на късо, опитваш се да светнеш игоряла крушка, а любимия ти Костов ще дава вече и черно дупенце, но никой не му го иска.

БСПСДСБОКЛУЦИ

Браво Василе! много добре казано!

браво брово..ти си пич

Всички трябва да сме му благодарни на този човек до края на живота си, че съживи нашата фалирала през 97г. държава!!! За съжаление простотията на българския народ е толкова голяма, че продължава да гласува за комунисти (явни и скрити като Борисов), които доведоха нашата мила родина до национална катастрофа в мирно време. Много е късопаметен и неблагодарен този пусти мизерен народ - 5 долара пенсии и 12 долара заплати през 97г. много бързо забрави... Имало грешки по времето на Костов - Гад Зееви ще кажат някои. Ами те толкова предприятия успяха да приватизират и съживят за 4 години, че, ако нямаше грешки, трябваше да се обявят тези хора за богове. Ал. Божков бил мистър 10% ще кажат други - да ве честно и затова човека отиде да работи като радио водещ, щото се е нагушил като не знам си кво. Костов бил крал много - аз, ако бях крал много, щях да отида в чужбина на спокойствие да си харча откраднатото, а не да стоя тука в мизерната България и да се занимавам с политика и да ходя всеки ден в парламента като него. Хората, които са крали много отдавна напуснаха България и се скриха да си харчат парите (като Стоян Ганев) или пък стъпват в парламента по веднъж в годината като Доган... Муравей Маред и той се бил нагушил яко - честно и затва живеят в Тракия в панелка (в Пловдив) и пазаруват от най-евтините зеленчуци на пазара. Много прост е този народ бе, много прост, ц, ц, ц... Заблуждават го някакви (като Слави), които имат личен зъб на Костов, защото им спря просташкото предаване от националната телевизия след като още в първото предаване говориха как президентът на България по онова време Петър Стоянов обичал да свири на тромбон и тем подобни мега простотии. Що не говори сега за Първанов такива простотии да видим как ще му се отрази. Това е президент все пак бе, да не е някакъв мухльо да говориш такива простотии по националната телевизия за него. Много прост е този народ бе, много прост... Продължава да вярва на комунисти, мафиоти и луди, а не вижда, кой всъщност направи най-много за него...

Браво моето тъповато момиче!!От атака съм от съсздаването и знам как точно се финансира и защо мутрата слави бинев го взехме- нямахме един лев преди изборите-факт!!Стига с тези така наречени финансисти сте ги преписвали на нас-пишете си за др костов и другите другари и мрете в мизерия!!ПОБЕДА АТАКА!!!!

И мили хорица,казвам ви чао.Омръзнахте ми.

Рени(15.36), казва се граматически и синтактично, а не синтетично, различни неща са, щом имаш претенции за толкова интелигентност!!! А разсъжденията ти са неиздържани по всички показатели, с изключение на глупост!!!

ДО ++,За какви куршуми говориш и какъв е този песимизъм.Разочерова ме.Може би грешно те посъветвах.Може би за теб смисъла на живота е в това да имаш идол и да живееш живота на другите хора.За което те съжалявам искренно.Моля само не започвой пак с обидите.Зная,че те са средство на слабите.Дори не очаквам да ме разбереш.Но въпреки,че си злонамерен и,че пишеш името ми с малка буква,аз пак ти казвам,г-н/или г-жа/,Очарован от Костов-искренно те съжалявам.

Може би и куфарчето с пачките си му занесла Рени. Е сега разбирам защо се забавляваш чрез злосни приказки, защото не ти е дал малко мангизи и на теб за да може да си живееш още по щастливо

Е то много хубаво не е на хубаво.Гледай рени от много забавления да не си теглиш куршума в главата някой ден. Приятно забавление по всички форуми

Браво на всички привърженици на Костов. Върнахте ми вярата.Прави сте за това, че всички са срещу Костов, защото единствен пречи на престъпните им планове. Пропагандата е толкова силна, че и аз станах апатична към идеята в която вярвах и отново започнах да вярвам. Изредиха се сумати лумпени да управляват, но само Костов е корумпиран. То Царя, Комунистите и ДПС са честни. Осигуриха много придобивки за обществото. Хак да му е. Народе прост и глупав събуди се! Тези по-горе изброените плюс ББ и Волен /резервния вариант на комунистите/ са истинските престъпници. Интересно е да споделя, че шефа ми, който е червен кредитен милионер-приватизато е един от спонсорите на Атака. Защо ли?

Правилна е тезата-силна фигура министър-председател може Костов, но му трябва подкрепа. И С.Ст. и царя са слаби личности за премиер. Както и Беров и Д.Попов....Кашата е пълна, след като не гласуваме я докарахме, без малко Доган да спечели изборите - ТОВА СА ФАКТИТЕ!!!!!!

ako do 2000 godina ne si bil KOSTOVIST,si bes sarze,ako sled 2000 godina si KOSTOVIST SI BES AKAL!!!

И ДО ЕДНА.Извинявай бих искала да ти отговоря,но въпросът ти е граматически и синтетично неиздържан.Поради което е лишен от смисъл.Казано по-ясно не бих могла да ти отговоря,защото ти всъщност не казваш нищо смислено.Това твоето е само бръщолевене.Научи се да привеждаш мислите си в писмена форма,ако въобще имаш такива.Ясно/или не съвсем/?!

Хей вие плюещите Костов, мноооооого сте прости.За какви милиони и милиарди говорите?Къде ги видяхте, да не сте одитори, ревизия ли правихте или какво, че нещо не разбирам?Много за компетентни се взехте.Като гледате само Сл.Трифонов, червения Труд и слушате само чалга -такае още по-ще изпростеете.Нима не виждате банките и хотелите които изникват на всеки кръгъл час?!Сигурно не знаете на кой са- на вашите червени мафиоти,жълти юпита,фесове и др. подобни милионери.Предлагам да си отворите тъпия вестник Труд, да си пуснете тъпото шоу на онзи КРЕТЕН,да си пуснете до дупка любимата чалга и да не коментирате, че лошо ми става като ви слушам.За Костов ще кажа , че по-добър и далновиден политик от него няма да има.Поддържам мнението , че той е 1 на пук на злобните тъпанари.

ДО ВСИЧКИ КОИТО СЕ ПАЛЯТ.Зная,че извинението е второ нахалство,но аз не се интересувам от политика/от чалга също/.Само се забавлявах.И благодаря,че сте толкова забавни и сладки с вашите обръщения към г-н Костов и затова,че ми обърнахте толкова внимание.В интерес на истината на ви разбирам,а и не искам.Ще ви кажа само,че живота е много хубав,затова не го пропилявайте за глупости,а си го живейте така както на вас ви харесва.Костов,Лосто дори не знаят,че съществувате и едва ли ги интересува.Такива ще са добре и без вашата подкрапа.Така мисля аз.

късно идват оставките-много късно....лошото е, че хората с ума си не гласуват-гласуват само пенсионери, роми и под строй етнически турци. Няма кой да ни оправи държавата - гласуване и избори това е истината . И прокурори на мястото си

Незнам колко пъти трябва да си напиша мнението, за да бъде публикувано.....моде и тука ли има цензура, не бива така... Браво на Костов , това е най- сериозния и мислещ политик, единственния който настъпи много интереси, който реално се противопостави срещу мафията и комунистите и затова стана най-черния, защо малко не се замислите , защо от цялата политическа паплач, точно Костов го изкараха най-черния? Направил е някой грешки, но нима има безгрешни....кой е безграшния , та да го видиме. Ако не беше Костов щяхме да гледаме Нато и Европа през крив макарон, тогава пак всички го оплюха, когато даде коридор, а той единствен не само че излезе далноводен, но и имаше КУРАЖ да го направи! Евала, Костов, ти със сигурност ще останеш в историята като един от най-великите политици в новата ни история!

Рени, как може да си толкова интелигентна, като си слабо грамотна?

DO ,,DEVOIKATA,,SAS SINIATA IDEA.I TI KATO TE GLEDAM NE PISES OSOBENO GRAMOTNO,NO NEMA SNA4ENIE.TOVA KOETO SE VIGDA S PROSTO OKO ,E 4E KOSTOV NE GO E ENIA SA NASATA SINIA IDEA.A KAKVA VSASTNOST E IDEATA?DA GIVEEM PO DOBRE I DA SI GLEDAME SEMEISTVATA.SA TOVA SME DALE4E OT RODINATA I TI I AS.AS MOIATA IDEIA SI IA NAMERIH I VAPREKI 4E NE MI E RASVIT VTORIA ETAG NE MOGA DA SE OPLA4A.SA SMETKA NA TOVA RAS4ITAM NA PARVIA SI ETAG S KOITO SI VADIA HLIABA.A KOGATO V REDKITE SLU4AI NA NOSTALGIA PRO4ETA NOVINITE OT BG.TIA,NOSTALGIATA TUTAKSI MI MINAVA.PO -DOBRE SABLUDEN TUK OTKOLKOTO ,,SNAEST,,V BG.A TOVA 4e PRODALGAVATE DA SI SASTITAVATE KOSTOV SI E VE4E SAMO VAS PROBLEM:DO VIGDANE OTIVAM DA SPIA STOTO UTRE ME $AKA RABOTA!!!

Г-н Костов,не се предавай ,ти си силният и ти устоя вече толкова години на злобните нападки на комунисти,бивши ченгета и лумпени /почитатели на Слави Трифонов/.След като вече 6 години си в опозиция ,а не слизаш от изкривените от злоба разпенени уста на комунягите значи си силен и само от тебе ги е страх. Нито БОЙКО нито ВОЛЕН им е противник .Те са техни .Когато беше премиер обективните журналисти те изкараха много болен,а когато ти им каза че болен ще се изкачиш до Черни връх,те пак те обвиниха,че не е честно така бързо да се изкачваш, та те не успяват с колите да те пресрещат на пресечките на туристическите пътеки и шосето нагоре. Пак ти беше виновен.Та горе главата,в България все още има макар и малко мислещи хора ,а не лумпени .Казват ,че лошото на комунизма идва след като той си отиде .Нужни са хора като тебе умни,кадърни, със здрава психика и нерви.Не мога да си представя премиер на България ,представящ ни в чужбина ,да бъде БАТ БОЙКО с физиономия на ДОН КОРЛЕОНЕ или ВОЛЕН -типичен психопат.Нормалните хора са с тебе .

Господа управляващи,не разбрахте ли ,че за нищо не ставате. Срам и позор за държавата ни.Докато не се вземат радикални мерки,нищо хубаво няма да стане .Да се намали броя на депутатите в Народното Събрание,то и без това не вършат кой знае каква работа.Можем и с по малко,но да са по качествени .Ние ли сме най умните в света,че имаме толкова много партии.Нима Американците и Англичаните са толкова прости,че имат само по две партии .Как може такава гавра с измъчения ни народ.Като казах народ та се сетих,че всеки народ се управлява от хората които си е избрало.Така че не само политиците са виновни за ситуацията в която се намираме в момента.Както се казва прост народ,слаба държава.Трудно ще бъде докато се отървем от робската си психика.Свободата не става с гледане ами с действие.Нещо да е станало , да е имало масови протести ,да виждаме да има истински Профсъюзи.Само лападжии които смучат последните пари на народа.И като последно докато не се промени системата за съгласуване,не се намали броя на партиите ,и стане задължително гласуването ,нищо добро не ни очаква....

Хей, РЕНИ, много до късно си стояла в чалготеката... Не искам съвсем да се повтарям с писаното в темата за оставката на П. Стоянов, ще повторя само това - БКП си свърши много добре работата като започна снижаване на нивото на образованието - резултатът е налице... около 4% грамотни и разбиращи българи (справка - правописните грешки в писанията по форумите)

Не само,че чух,но и видях.А този дето ми пише за ум,май отдавна се е разделил не само с него,но и с разума си.Ако можехте да се видите какви нещастници сте,сигурно щяхте да се гръмнете.И не ме подпитвайте като махленски клюкарки.Направо сте страхотни,дебили такива.

Не само,че чух,но и видях.А този дето ми пише за ум,май отдавна се е разделил не само с нега,но и с разума си.Ако можехте да се видите какви нещастници сте,сигурно щяхте да се гръмнете.И не ме подпитвайте като махленски клюкарки.Направо сте страхотни,дебили такива.

do emigrant:brat4e prav si ,tamno sinite betonni glavi samo pla4at ,no nisto ne mogat da napraviat.i as sam ska4al po mitingi ,no ot tova mi ostanaha bolki v kolenata.Kostov ne ska4ase,no si opravi tototo.ste si kupia edna lodka i s pluvane nadiavam se sled5-6 meseza da stigna do bregovete na avstralia.tam pone nema 4erveni i sini komuniagi!!!!

Липсата на информираност и желание за това+ липса на интелигентност(вроде и придобита)+ нежелание за промяна в мисленето+ отсъствие на гражданско мислене и нетърпеливостта СРЕД МНОЗИНСТВОТО ОТ ХОРА СА ПРИЧИНА ЗА СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ.

Ми то Рени се иска и малко ум за да разбереш какво съм написал, а не само омраза към Костов

Ти Рени чети ли ги фактите, или може би източваше ДДС заедно с тях, или просто чу от някъде. Смях

Хубаво би било, ако можеше да прозреш, колко си далеч от истината????? Ама не можеш.....????

След 30-40 години в учебниците по икономика ще цитират като пример за измъкване от криза точно управлението през1997-2001,а като пример за затъване и икономическа съсипия Жан и Сергей

Дережето е напечена!БСП губи позиций!Марионетките пръснати из политическото пространство,за заблуда на народа се провалят !Само Доган все още се крепи,но и неговото втреме идва.Всички политически лидерчета,са били членове на БКП-БСП.А който е минал през партията, няма собствено мнение и сляпо изпълнява поръченията даже и когато са грешни! ИВАН КОСТОВ- НАЙ-ВРЕДНИЯТ ПОЛИТИК НАРАВНО С ФЕРДИНАНТ, СЛЕД 1878 год. до сега.

Ей ++,стига си се пенявил.И стига с тези ваши и наши.Хората дори не могат да разберат за какво говориш.Ти си някъде много назад във времето.А до това,че Костов и Софянски бяха дружки и съмнение няма.Кой копунясваше в Парнас?Ами и двамата.Имат дори общи приятели,на които са помогнали в много незаконни сделки и някои от тези техни приятели,затова в момента се в затвора за измами и източване на ДДС в големи размери.Не,че искам да кажа нещо ,но това са фактите,които дори не са побликувани някъде.

Ako ti si cveta na naciata, koito ni predstavliava otvud predelite na Bulgaria ste kaja, che e tujna novina! Kato gledam kak negramotno pishesh, ne mislia che i vtoria etaj ti e razvit mnogo. Inache i az jiveja izvun Bulgaria i az sm skachala po mitingite, no nikoga ne sum otstupvala ot siniata ideja.

Под споразумението за затварянето на АЕЦ Козлодуй стои подписа на Любен Беров.Бъдете точни!

късно идват оставките-много късно....лошото е, че хората с ума си не гласуват-гласуват само пенсионери, роми и под строй етнически турци. Няма кой да ни оправи държавата - гласуване и избори това е истината . И прокурори на мястото си

Ей Емигрант, ти съвсем правилно си се омел от България, тук нищо не си разбрал, дано там да има място и за такива наивници като теб!!!

КОСТООООВ КОСТОВ.......БЕГАЙ ПОЧИВАЙ...... В АДМИРАЛ

ах, народе, чета и се отчайвам все повече. отворете си очите, хора, не забелязвате ли каква цензура е надвиснала над нас...престанетет да се хвърляте на всеки новопоявил се политик и да го смятате за месия чудотворец. какво стана с царя, дойде и си уреди имотните въпроси, сина му Кирил с тълпа юпита от Лондон ни ръководеха, после се хвърлихте на Волен Сидеров.Куче, което лае, не хапе.Сега пък Бойко Борисов, кой знае и той утре накъде ще завие. Той толкова си мени мнението и се върти, че не знам как не му се завива свят. жалко за нас, Единственият палитик, с когото имахме шанс да се откачим от ДС и да заживеем като европейци, беше Иван Костов. Но това е, ВАЦовете лаят, вие им пригласяте, живейте си в кочината...

Az lichno vinagi sm glasuvala i pak ste glasuvam za Ivan Kostov!