Коментари - Борисов: Лъснаха фалшивите екшън герои, избори наесен | dnes.dir.bg
назад

Борисов: Лъснаха фалшивите екшън герои, избори наесен

"ГЕРБ ще работи за предсрочни парламентарни избори заедно с местния вот. Смятам, че избирателите разпознаха фалшивите екшън герои".

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Лъснаха фалшивите екшън герои, избори наесен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Abe tova pojarnikar4e e mnogo prosto. Ta toy ne moje da govori! Lele, lele koy scte ni vodi! Prostata mutra!

Изчөтох всичкитө комөнтари и мисла чө мога да обобшта.Истински былгарин го ө казал в комөнтара си.Това ви чака,былгари !Да живөөт&# като чуждөнҹи в собствөната си дыржава,да слушатө новини на турски,да слушатө турски маанөта,ходжит по джамиитө,докат Былгариа заприлича на Анадола.И това прөдстои,като глөдам как сө оплува Гөрб,кото ө өдинствө разумна алтөрнатива за таа страна.Срам и позор!За какво умраха Ботөв и Лөвски!За өдин народ,кото 150 години слөд това доброволно си слага фөса!

До До Огорчен от изборите! Пич я кажи ми какво знаеш за Слави Бинев? Явно нищо! Сигурно си бил в детската градина когато неговите мутри каратистите се биеха с другите борците за разпределяне на териториите. Слави Бинев е лице от тези години, когато се зараждаха силовите групировки, свързан е с първия обществено известен мутрински конфликт- побоя в Дескрим. Ако добавим архонтския скандал може би ще разбереш защо до огорчен от изборите е разочарован, но ти сигурно скоро си придобил право на глас, нямаш си и напредстава, че хора като него бяха иззели властта в държавата, бяха над закона и правеха всичко което си поискат. Не си наясно с някой неща и затова по добре не давай съвети.

Голям бързак си...ама нали знаеш ...бързата кучка кви ги ражда

Приказките Ви за Архонта са толкова безпочвени,колкото новината че Кадафито изпаднал в кома

Пак те ръфат кучетата. Имаш ли нужда от приятели ?

Груб, недодялан с мутренски маниери.

само при мисълта , че тази недодялана мутра бойко борисов може да застане начело на изстрадалата ни БЪЛГАРИЯ ме обзема погнуса и чувство за вина че и аз с моето бездействие съм допринесла за това. господ да ни пази!

Обикновена жено и всички необикновени жени и мъже, ББ има голям чар, голям рейтинг, голяма уста, пък може да има и голяма мъжественост-вие жените и някой мъже знаете! Но това не е достатъчно, за да управляваш България! Дори само за София не е достатъчно, както се вижда! За тази цел трябва и Акъл-поне малко, за да знаеш, че ГЕРБ не е България и ти не си Бог, въпреки инициалите ББ!

А ние все пак победихме , а ?

Бойко Борисов е резервния вариант на комунистите и турците, той е техен човек, мислете малко

незнам дали ББ е мутра ,но няма как да не е с тях - кой ще му пусне такава аванта на тоя келеметор и на който и да е

Имам усещането, че повечето от пишещите са комплексари. Какъвто и да е Бойко има излъчване и чар. И е по-малкото зло от Доган.

Няма,бай Гоце,няма ги веке воеводите,нито Тодор Александров,нито Ванче Михайлов,нито Миле Попйорданов - никой не остана,само мърша....

V NASHATA DARJAVA NISHTO NIAMA DA SE SLUCHI ZASTOTO SMEJORA KOITO OBICHAT DA BADAT IAZDENI

Абе продажници, защо се трепах преди век... Ако има още останали българи, време е да покажете на Аметчо, какво значи ВМРО!!!!!!

Абе продажници, защо се трепах преди век... Ако има още останали българи, време е да покажете на Аметчо, какво значи ВМРО!!!!!!

ГЕРБ да дават все така напред.Но аз пак ще гласувам за Атака.

Анонимен-има такава партия и такива хора!Те се наричат ! АТАКА! Но не зная защо плюете срещу нея?

новите лапачи вече са се наредили на държавната софра. ББ иска предсрочни избори , защото се притеснява, че за него ннщо няма да остане.

докато ДПС раздава безплатно дърва от горите на държавата, докато ДПС раздава пари, източени от държавните предприятия чрез обръча си от фирми, чрез фонд Земеделие Сапард, разплащателна агенция, природните бедствия и авариите и т.н., докато ДПС раздава постове на своите кадри, включително и на българи които след това ползва за своята кауза и покрай тях увлича и други българи, ще печели и ще увеличава избирателите си. ДПС разполага вече с голямо парче от баницата наречена в миналото общонародна собствености с агресивното и с арогантно поведение прилапва все повече и повече докато накрая изкупи цялата държава. Сега е ред и на енергетиката ни. Ще прилапат и нея, там има много какво да се вземе. Има ли в тази държава кой да спре това. Вече не вярвам.

Докато не се изчистите от Подкрепаняма да направите нищо смислено. Пример:НДСВ,АТАКА .Това олицетворение на МАФИЯТА(синдикат)се просмуква навсякъде и разрушава отвътре -ВНИМАВАЙТЕ !!!

Тези в президиума на ГЕРБ са или изгонени от тяхните партии, или нагаждвачи.Просто ако не са с по-големите няма парламент.

Бойко е едно голямо политическо разстройство.

Абе аман от кибици дето само коментират,а като дойде време за избори не гласували.ЗАЩО?Защот народопсихологията на българите ни е такава: Ако се провали Бойко -Аз нали ви казах,ако успее пак ще му намерят косур.Ако не на него на жена му.Абе изобщо сме си гадно племе и това е. Ако има победа заслугата е МОЯ,а ако е загуба другите са НИ виновни.

Приятели като ви чета темата и писанията, явно се наакни не ви ли писна от грабежи и мизерия, я да ги сменяме всите, не оправдавам ниокй нито бойко нито останалите псета. НО ЕДНО ЗНАМ КРАЙНО ВРЕМЕ Е да се вземеме у ръце и са си стегаме бакийте щото ми писна... най ме е яд че никой не гласува, много се радвам че бойко спечели, ако ще не мутра да е а Мутрагениум, защото в момента с тая тройна коалиция ми смърди на лайна, тая атака ми смърди на говна аре кажете ми алтернатива - света се мени време е и ние да се меним - писна ми от застой. на следващите избори пак ще гласувам на ГЕРБ, защото не герб не е само бойко пиленца и тепърва ще ни очакват промени и динамика ареее....

Кво сте залаяли срещу Бат Бойко ? Той е много готин! А вие сте лизачи - на комунистите и турците ! По - добре той , отколкото онези смешници Станишев и Доган! Ясно!

Момче, такива като теб, които наричат родината си Бърлогатария по-добре е да не гласуват. Ти си плюл на тази страна и не ми трябва твоя глас да решава съдбата ми. Тези, които не живеят в България нямат право на глас, независимо българи ли са или турци. Друг е въпроса, че нямаше за кой да се гласува и затова 70% (включително и аз) се отказаха от правото си на глас. И трябваше да оставим единствено електората на Доган да гласува, за да се опомним накрая и на следващите избори да се обединим около нова партия, която да измете цялата тази измет, която 17 години си разиграва безнаказано коня. Второ- не съм против българските турци, а срещу ДПС, която ги отделя от нацията, настройва ги срещу българите и ги използва за задоволяване личните амбиции на шепа хора. А един от най-великите български граждани е... турчина Вежди Рашидов. Що се отнася до ББ, то тази информация, която jokdogan изнася тук за него, стои от 2001г. на сайта на oshte.info, но бас държа, че голяма част от тези, които са гласували за него са я чели. Обзалагам се, че и тези, които я прочетат тук, при евентуални избори пак ще гласуват за него. Защото обичаме да ни лъжат. И сме мазохисти!

Някой от гласувалите мухобойци познава ли тези за които е гласувал? Или просто овците дето ни натресоха царя сега ни натрисат нови царедворци.Интересно с кого ще се коалира мухобойко ако не С БСП,макар да се прави на опозиция сега.Той вече се кланя ня Гоце утре и на Доган. НАРОДЕЕЕ ????

Какво,прави в ГЕРБ този мазен льже патриот Каракачанов.Така на времето прецака Гергиовден,много силен коалиционен партньор.Тази баба Анастасия ШМАИЗЕР-мозер изобщо не искам да я коментирам земеделкабила.Сь е положението и с онези сини лекенца.Един приятелски сьвет кьм ВВ.Всички тези бивши подлоги и сателити на Костов може да са донесли 2-3%,но са прогонили 20-30%.Лошото и тревожно е,че вече и по места е пьлно с хамелеони!И все пак честито и успех! Бойко, оттърви се от Костовите отрепки дето те ползват за спасителен кораб и на другите избори си 50%. Само ГЕРБ и АТАКА! Да го духа червено-турската мафия!

Вие не разбрахте ли, че зад Бат Бойко стоят същите онези, които преди време едва ли не застанаха зад празните обещания за 800 дни и царя?! Същите хора сега си намериха нов идол при Б. Б. и пак идолопоклоннически чакат да се доредят до валстта и да хванат каквото могат, защото е явно, че Б.Б. е поредното явление за 15 седмици и толкова! А ДПС просто си хвана колкото можа, а останалите партии не успяха да мотивират своите избиратели с Азис и Николина Чакърдъкова! Това е, просто Сокола си играе много добре и си кара кефа! А инак доведеният син на Болен Лидеров пак ще ни насади на пачи яйца, само дето не знам кой ще мие петното - Калфин или онзи плужек Цветанов!

Бедните и прости хора гласуват за ДПС и ще си останат бедни и прости. Аз гласувам по европейски и взимам европейска заплата на БГ стандарт

Iskam nai-posle da ima iziskvane izbiratelite da imat pone sredno obrazovanie!Ei togava Dogan shte potune v zabrava, a i gkomunistite shte zabraviat za vlast i kradene! Kak moje negramotni hora, koito imenata si ne pishat pravilno na bulgarski da opredeliat budeshteto na durjavata?!

Кажете НЕ на фалшивите герои и ДА на истинската МУТРА !

О, беден български народ. не можа да запомниш до къде те доведе опиянението по Костовите барикади, по Симеоновите обещания, сега чакаш от Бойко. Поучи се от турците на дисциплина и солидарност, виж ги как си слушат умните хора. какво чакаш от Бойко???? Бойко охраняваше изнасянето на българските капитали от Живковите хора и от там натрупа парици за банки и капитали в швейцарски банки. Колкото се справи с боклука, толкова и сдруго ще се справи, а ти нариоде след някоя и друга година щше се чукнеш по тиквата ше си изпуснал еврошанса. От простак, само простотии ще излязат. Той неможе да говори, само плаши, умира да гос нимат- комплексара с конплексар. напоравете си го и президент- цигански барон, та да ви е по мера.

Аз също не гласувах.Това беше проверка на измисления вот за някйкво си европейско мероприятие. ББ изгърмя патроните си.Преброихме ги. Сега се надигна ега ти нарциса.На другите избори местните познайте дали ще гласувам ? Мисля и още 20 % ще се явят. Познайте тогава Доган, ББ и другите пребоядисани къде ще бъдат натикани?

NE VI LI E SRAM DA PLUETE B.B ...OSTAVETE SE TOGAVA GADNIAT DOGAN DA VI KOMANDVA ...BSP+ DPS I DEZATA NI 6TE RABOTIAT V 4UJBINA A DOGAN 6TE PE4ELI PO 1000000 NA SDELKA S NA6ATA DARJAVA

Как не разбра, бе НАРОДЕ, че докато не започнете да гласувате за БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ, дисциплинираният турски етнос ще вкарва отново и отново, на всички предстоящи избори, все по-голям брой свои депутати. Не видяхте ли какво стана вчера??? Защо продължавате тъпо и упорито да настоявате, че не трябва да се гласува!?!!! Този бил такъв, онзи онакъв - продажни, корумпирани, крадци, маскари - да, ТАКИВА СА !!! Но нека да изберем по-малкото зло пред ЗАПЛАХАТА ДПС !!! ХОРА, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!! Вчерашният ден трябваше да ви просветли мозъците!!!

Ами защо не се празнува по улиците тази победа на мутрата? Защо хората, които гласуваха за него не празнуват? Защото ги е срам и знаят, че няма да направи нищо, защото е прост и мутра.

Абе хора,

Помним как дойде на власт /Моше/ пардон Симо т.е. Кобурга с песента 800 дни!Сега бодигарда му ни пее песента избори на есен,той май си вярва,че може да направи нещо,негово право е!Но само вижте,тези около него всичките ренегати и отпадаци спасяващи драгоценната си кожица!С предатели никой никъде по света не прави нещо сериозно,те се използват само за определени цели,Народе опомни се,само улицата е тази ,която ги изпълва със страх,затова един е пътя,помитане на корумпираните политици с силата на тълпата!

Искам да видя физиономията поне на един дето е гласувал за Софиянски.Май го беше казал Божидар Димитров

Няма ли някой от щастливците, които се радваха за избирателния супер закон? И какво стана, забраниха на 1 000 000 български граждани измъкнали се от Бърлогатария да гласуват, защото нямаме право да решаваме съдбата им. Евалла и ашкулсун, те турците най-много спечелиха от това безумие. Ех да можеше Бърлогатария да получи един еврошут и да си командва кочината САМА

Драги българи, спомнете си 2001 г. когато гласувахте за царя. А сега гласувайте за Бойко Разбойко. Побързайте, защото и малките динки ще свършат за него и няма да има какво да лапка. Страхотна държава ще бъдем ако попадне в лапите на Бойко. Но хак ни, такъв грандоман до сега в България не сме имали. Ще опитаме и с него. Жалко!!!!!

Новите поговорки: Бързата кучка, планина повдига. Мутрите Зговорн дружина, слепи ги ражда. Народното събрание Мутрите и Народното събрание - Мафията в България

Абе вие сте уникални кретени!!! Доган ли искахте бе или Станишев?! До вчера ревахте като говеда за това че мафиота Доган печели и ставаме турска република. Сега Бойко бил такъв или онакъв. За това сме на тоя хал ,народ от олигофрени