Реки преляха в София, свлачища затвориха пътища

Обстановката в София и областта остава тежка и днес след проливните дъждове. В най-засегнатите райони на столицата работят съвместно екипи на Гражданска защита, Пожарната и ВиК. Вече е поискана помощ и от армията.

Обратно в новината

Коментари - Реки преляха в София, свлачища затвориха пътища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами дпс като окради бг вклучително и фонд бедствия така ще е.като б чекията е кмет и нищо не направи а вие гласувахте за нега.явно и оня горе неможе вече да търпи коалицията плус герб.не напоследно място аман в село софия от селяни.ако всеки селтак неиска и нестава шопландец нама да има и толкова проблеми със село софия.

Стига с тази тъпа и проста държава да и помагаме цял живот честен и почетен човек и накрая ти се исмиват!!!Няма милост за тази нация продажна и боклучива като народ заслужава още хиляда години османско присъствие:)!!!!

Не може да се очаква нещо другс докато продължаваме да използваме реките и каналите на София вместо боклуджийски кофи!Тая селендурия дето съществувуа тука никъде по света я няма!Да сте видяли накои парижанин да си изхвърли стария юрган в Сена----А канала в кв.Бъкстон беше пълен с подобни боклуци.А и като се има предвид какъв градоначалник имаме,който вместо да си върши работа показва угоена фигура направо се чудя защо ми трябваше да се правя на патриот и да се връщам в BG...

Народе, време ти е да се събудиш!

Миналия път имаше наводнение след пировата победа на червените. сега май излиза, че и ГЕРБ са от същата боя... и пак наводнения. Ей, и Господ вече не може да го трае тия!!!

Всички НИЕ СМЕ ВИНОВНИ. Цялата държава е заприличала на бунище.

Като се молихте на 3 икони за дъжд така е! Дори с молбите човек не трябва да прекалява, нито с вярятя, нито с доброто, нито с любовта! Нито с доверието в американските учени, които прогнозираха суша, поради Глобално затопляне! Нито с вярата в ГЕРБ и ББ дори!

Кажи ми какво става ако три дена вали, за да ти кажа каква е държавата.

ИВАН КОСТОВ Е ВИНОВЕН! Първаноглу е най-изтъкнатия народен борец против сушата, наводненията и земетресенията!

Аз живея точно до Владайската река от дете и смея да твърдя, че никога не съм видял тази коритото на реката да бъде чистена, напротив, всичко живо хвръля вътре и се надява тя да отмие поредната му свинщина. Снощи към 23 ч., защото не бях в София през деня се разходих да видя мостчето от снимката горе и това, което видях беше купища шишета, туби, дамаджани и друг непотъващ боклук, сума паднали дървета... е как да се оттече тая вода?! Моста просто трепереше от водата и дънерите, които се лашкаха в него. Типично за БГ, някой взима пари за нещо, не върши нещото, после някой страда (но и заради собствената си простотия!), а въпросния, който е прибрал парите се хили по ТВ и обяснява какъв победител е и т.н. На това май му се вика пир по време на бедствие, а? Тая държава не е готова за нищо или е суша, или е наводнение! Нормално положение няма. Само ще помоля тези дето непрекъснато се извяват като много вярващи да си намерят някое тихо местенце и да си мърморят там или просто да престанат да ме плашат с Господ и разни дълбокомислени цитати, дразнещо е. Айде със здраве...

Все многознайковци сте се събрали.Големи разбирачи сте всички.От професор нагоре сте.Като гледам колко сте умни,май за нищо не ставате.

Много жалко, че водите не се събраха снощи в НДК и да го бяха отнесли...заедно с хорските боклуци....

Ами Емел е изяла парите, направила си е някоя къщичка с тях, а хората нека се давят и къщите им да потъват. Не за първи път се получава така, че да няма пари да се оправят реките, но за друго има. Тя не трябва ли да си хвърли оставката?!

Ех, antibg ! Държавата ни затова е на тоя хал - щото има такива типове като тебе ! И те никак не са малко за съжаление ! Няма на кого да се сърдим ! Сами сме си виновни, когато толерираме подобни паразити !

След като не вярвате в МЕН, след като не вярвате и на себе си какво очаквате да стане? ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ? Ами тогава как ще се отравяте деца мои?

Уважаеми tetovae мисля нямаш право да плюваш по бат Бойко. Беше човека навсякъде при проблемите по-добре питай за кака ти Емел Етем... И няма нищо лошо и обидно в това чеовек да е пожарникар

Къде сега е Бате Бройко!!!??? Омръзна ми вече от ИЗМИСЛЕНИ ГЕРОИ. Поне пожарната да беше докарал, все пак си е пожарникар човечеца.

Подкрепям мнението на всички, за които виновните са не министрите, ами хората, които живеят там. Не може вадата да ти е кофа за боклук - да маташ щяло и нещяло там, и да чакаш някой друг да го почисти. Докато сами не започнем да чистим - или по-скоро - пазим, няма да се оправим. Истината е много проста - но на никой не мо отърва да я разбере - 'щото требе да се работи - а това не го можем.

Хора, покайте се, защото Господ ни наказва! Ама всички имат нужда от покаяние! не само Топлото и Доган, СДС и БСП. Няма безгрешен човек, само Исус Христос е без грях, но ако се обърнем към Бога и се покаем, Той ще ни прости и благослови. Вярвайте, че ако Исус е с вас, Той ще ви пази, вас и вашите семейства и вашите имоти. Това е обещанието за тези, които вярват в Исус. Но освен да се молим и да вярваме, трябва и да ЖИВЕЕМ живота си така, както Исус го изисква от нас. По делата им ще ги познаете -казва Господ. Така че, хора, принасяйте плодове в живота си, съответсващи на покаяние и праведен живот. А ако не знаете какво толкова сте грешни - идете в една църква и попитайте, купете си Библия и четете и ще видите, че всеки човек, па макар и порядъчен има грехове, от които трябва да се покае. Няма безгрешен човек. Само Бог е безгрешен. Поради греховете идва наказание от Бога.

Гледах снощи как на един мост на Владайска река САМО!! един човек с голи ръце се опитваше да издърпа запречилите се клони на моста а от съседните къщи жителите висяха на гроздове!!! Защо не излязохте и вие, бе да изчистите клоните, докато бяха малко???? Все друг ли да чакаме да ни помогне!!?? Кой хвърля боклуците по реката, да не би някой да е дошъл нарочно да ви ги хвърля. Цапат,трошат а като се случи нещо пищят : Помощ, държавата не е на мястото си!!!

След като не вярвате в МЕН, след като не вярвате и на себе си какво очаквате да стане? ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ? Ами тогава как ще се отравяте деца мои?

Нищо ново - след като сме си дали министерството под управлението на една неграмотна туркиня

Цитат: Вече е поискана помощ и от армията. - на коя държава?

След като не вярвате в МЕН, след като не вярвате и на себе си какво очаквате да стане? ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ? Ами тогава как ще се отравяте деца мои?

Men takuv grad me pra onq den v Bani6ora, pribrah se vse edno sym stolq s drehi pod du6a a imah 4adar! maratonkite mi o6te ne mozat da izsahnat deba vlagata deba. Da ni odavi dano se zatrie taq izmet deto se sybra v Sofia, da se izdavat Ov4arov,Toploto Volen Sergei grum da gi ubie dano

ами следващия път пак вместо да класувате стойте и си плюйте собствените избранници по форумите, не ми се мисли ако верно едно земетресение удари София с това качествено строителство...

Къде си борисов??? Защо столицата е неподготвена за тази ситуация?Защо не си отпушил каналите?

След като не вярвате в МЕН, след като не вярвате и на себе си какво очаквате да стане? ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ? Ами тогава как ще се отравяте деца мои?

Неприятно време...

Чухте ли че гражданска отбрана нямала кран за отводвяване на една малка рекица!!! и го правели с ръце!!! Емел Етемке къде си, джанъм!!Какво се киприш пред телевизора????Виж Бат Бойкооооооо!!!!

Оп извинявам се!Държавата почети се е затрила след като ДПС спечели толкова гласове!!!Истината , е че трябва да крадеш, пиеш и ядеш!!!!!!!

podkrepiam antibg-da ia otnese vodata tasi smesna ,,dargava ,,barabar s vsi4kite balgari.palia4ovzi nestastni!!!a kadanata kato si otprasnuva moge da slogi botuschite i da ,,nagasi ,, v problemite

Ами явно се вижда че туркинята не я е грижа з аБългария иза българите. Остава да й го каже някой който трябва. Щом не се справя и е некадърна. . .пътя е само вън. А на обикновените хора мога д акажа само едно - да си помогнеме едни на други ако има природно бедствие, да не затваряме умовете си и сърцата си за пострадалите, ако ги има.

Къде са сега снимките на Бате Геройко до придошлите реки и запушени канали??? Май го викат за снимки само когато има запълнена дупка някъде и то в центъра естествено. Омръзна ми вече от ИЗМИСЛЕНИ ГЕРОИ. Поне пожарната да беше докарал, все пак си е пожарникар човечеца.

Само Атака и Архонт Славчо Пенчев ще оправят нещата!!

Много сте вулгарни, бе хора! Като ругаете така, проблемите няма да се оправят. И нищо добро не ни чака за напред, ако всички като този веселяк пожелават държавата да се затрие. А защо след като не му харесва не напусне палячовската държава ? Ами иди да живееш на друго място, по-добро и благодатно!

Пак ни удари сушата

Народът гласува за ГЕРБ и ДПС. Къде са Емел Етем и Бойко Борисов? Преди две години потоп, а действия има ли? Етем да бъде изхвърлена като мръсно коте. Не ме интересува политическия мир - човек или си гледа работата или не. Защо в частния бизнес няма дебати, 'щото фирма не се управлява с демокрация. Тя или работи или фалира. Но не може да допуснем България да се дави. А antibg госпидина да е доволен, че е анонимен и далече... Аман от безродници.

Бойко , че е мутра, мутра е... Ама какво ви е виновен за дъждовете.

Кадьната Крадем Едем пак ще си намаже дебело филията, а за нас ще останат само щетите и нервите.

dobre doshlo za nqkoi hora.dosta pari pak 6te usvoqt ot pomo6tite koito uj 6te davat:)

Като кажат комунистите суша - ще се издавиме...

Много съм доволен!!Дано се затрие тази палячовска държава!!Дано не спира да вали!!

Така е когато столичния кмет се занимава само с евроизбори

Спкойно, бате ви Бойко вече е на място и ще изпие водата.

Голямата вода идва

Така е Етемката до като прави свирки на Доган и източват нашите пари, ще има наводнения.След последните наводнения какво е свършено?Изчистиха ли речните корита, укрепиха ли се пътища, възтановиха ли се диги? Нищо само крадна селяндурката Етем и си смени сградата на министерството, нрави бесни ремонти, напъли министерството с рода и източва държавния резерв.