Коментари - 3 пъти по-малко пшеница тази година | dnes.dir.bg
назад

3 пъти по-малко пшеница тази година

Не повече от 1,5-1,7 млн. тона ще бъде добивът от пшеница тази година. Това ще е резултатът от сушата тази година, смятат от Националната асоциация на зърнопроизводителите. Нормалният добив е около 3,5 млн. т годишно.

Обратно в новината

Коментари - 3 пъти по-малко пшеница тази година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой да ви е карал да сеете жито?На мен може да ми скимне да отглеждам портокали.Като измръзнат какво,стачка ли да правя?От поне пет години се казва че климата се променя и всичко е едно тото,така че си седнете на задниците и си затворете устите,не сте центъра на вселената я.

Нито един застраховател не застрахова срещу суша

тирове изнасят жито от резерва от образцов чифлик в момента,а в петък вдигнаха цената на хляба в Русе заради дефицита на зърно,който се задавал.

Тук , при нас не вали! Няма такава застраховка- срещу засушаване! Добивит се крият заради рентите, но тази година няма да е така, поради простата причина, че няма добиви.

Това е пропаганда са да плащат смешна рента.

Аз хляб не ям,само пасти ;))))

Пшеницата и у нас и навън е на една цена. Жалко за пострадалите прозводители. Дано да им помогнат.

в силистренско това не е дъжд

Е ама сме отворени по данни на кой чак в пъти по малко? Все проблеми има с пшеницата и зърното. Едно врабче ми каза че така се криели реалните добиви! Срщу малко парици всичко ще кажете...

Защо няма жени на този молебен за дъжд? Аз мислех че този ритуал се изпълнява предимно от жени.

Ако тези стисльовци не са си застраховали реколтата, естествено е че ще фалират.

V momenta prodavat rezerva na bezcenica - iznasqt 100 000 tona. V sashtoto vreme - rekoltata shte e 3 pati po-malka. E tolkova li nemogat da se zapazqt tiq 100 000 tona oshte nqkolko meseca ili sega shte gi prodadem na bezcenica (nqkoi shte si napalni gushata), posle sashtite shte gi vnesem na 3 pati po - visoki ceni. Taka shte stane - nqma kak.

Тогава кабил защо изнася от резерва?!!! За да го внася на петорна цена ли?!

Хе хе, егати молебена сте снимали ! Аз пък си мислех, че на това му се вика оруч ...

За сметка на това 5 пъти повече хотели по морето. Ще ядем камъни накрая няма страшно. И без това вече всички плодове и зеленчуци се внасят

Не ви се отвори парашута за стачка мръсници.Сега ще видите какво се казва дъжд.

Като няма да има пшеница защо се изнася .Или РАХАТ КАБИЛ пак ще казва че няма да има обвързан зърнен баланс и ще се внася зърно .

Моля, моля, това на снимката не е молебен! Аман от невежи!!!