Коментари - Като в екшън спряха крупен обир в София | dnes.dir.bg
назад

Като в екшън спряха крупен обир в София

При зрелищна акция полицията спря крупен грабеж в центъра на София.

Обратно в новината

Коментари - Като в екшън спряха крупен обир в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

OKASA SE 4E SADARGANIA E BATMAN,KOITO 4AKAL NA SPIRKATA SPAIRERMAN.HVALA NA TAKAVA POLIZIA!!!

пребият(убият) български журналист(гражданин) убият и пребият разликата е голяма, с оглед че едното от двете действия е необратимо. А пък между журналист и гражданин няма никаква прилика.

takova ne6to moje da se sly4i samo v bg.i v xolivydski scenarii niama takova ne6to!

абе крупните обирджии се возят афтомобили, а наште качулки единствения с трамвай да земат да фанат:))

specialni pozdravi na bg polizia ot usa.tuk sheriffa nastrahna kato 4u za akciata

Сигурно човекът се е гласил да се качи в трамвая без билет и докато се е ослушвал, куките го закопчали. Знаех си аз, че има внедрени слушалки сред бандитите без билет. Баси...баси.....

Не са нападнали журналист от Атака, а журналистката и операторът от СКАТ. И ги нападнаха в двора на училището в Руен, където Доган си правеше предизборния митинг. По нареждане на Доган, който с недвусмислен жест каза Разкарайте ги, охраната му ги с блъскане и ритници ги отстрани, а полицията никаква я нямаше. Когато журналистите се обадиха на полицията, оттам им казали да чакат патрулната кола. Познайте дали се появи някой полицай. Журналистите тръгнали да ги търсят и откриват трима смешници на няколко преки по-далече. Като им се оплакаха, онези гледаха тъпо и казаха, че не могат да вземат отношение. Извикаха шефа си, някакъв майор беше. Оказа се също, че този въпрос бил извън неговите правомощия. Той от своя страна извика началника на РПУ Руен. Когато потърпевшата журналистка обясни на началника за какво става въпрос оня й вика да дойде на другия ден в РПУ-то и да подаде жалба. Журналистката настоя веднага да отидат на митинга и да посочи извършителите, но оня й отговори, че на полицията й било наредено да не припарва до двора на училището, докато трае джумбарето на ДПС. Ето така българската полицията защитава живота на българските граждани. Изглежда тя служи на Доган като вярно куче. В двора на това училище можеха да пребият(убият) български журналист(гражданин) и българската полиция нямаше да го защити. Всичко това беше заснето с камерата на оператора и излъчено многократно. От телевизията са изпратили информация до всички останали медии, но да сте го видели(прочели)някъд на показните акции сме царе. Жалки подлоги.

Поредния театър, но кой ли им вярва?!? То нашата полиция освен за постановки, рекети, корупция и бой над мирни граждани, за друго не става!!! Но така ще е след като министърн а вътрешните работи е виден престъпник!!! До кога???

Задържания е откраднал кофичка кисело мляко от съседен маназин за хранителни стоки.

Каква реклама само!!! Явно на полицията не и стига онова специализирано предаване по БНТ Акция.

Поредния театър, но кой ли им вярва?!? То нашата полиция освен за постановки, рекети, корупция и бой над мирни граждани, за друго не става!!! Но така ще е след като министърн а вътрешните работи е виден престъпник!!! До кога???

Може да е политическа измислица този арест и този обир, но редовия полицай заслужава уважението ни. Гледат си работата момчетата и то с хъс. Не говоря за началници и т.н. Не е нужно да нападате тях. Защото те са на манежа когато се играе политически театър бил той добър или лош.

Ами отчетоха се хорицата. Оня ден журналист понабиха, днес пак нещо са свършили. Сега остава и едно концлагерче да спретнат....

ХАЙДЕ ПАК ТУРЦИТЕ СА ВИНОВНИ

Поредния театър, но кой ли им вярва?!? То нашата полиция освен за постановки, рекети, корупция и бой над мирни граждани, за друго не става!!! Но така ще е след като министърн а вътрешните работи е виден престъпник!!! До кога???

njakoi vuobste znae li kakvo e stanalo v kraina smetka ???? tova da mi prilicha po skoro na njakakva tupa postanovka pred oftsete s skriti tseli... - OMRUZNA NI OT TAKIVA !!!!

ou kolko ste tejki! kakyv neveroqten ek6yn - sko4ili mu dva policaq!!!! leleeee egati qkoto

какво излиза от тази публикация?-полицият прави нещо ама не е ясно какво...............

Поредния театър, но кой ли им вярва?!? То нашата полиция освен за постановки, рекети, корупция и бой над мирни граждани, за друго не става!!! Но така ще е след като министърн а вътрешните работи е виден престъпник!!! До кога???

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КАКВА ГЮРУЛТИЯ ВДИГАТ ОТ СУТРИНТА ЗА ТОЗИ СМЕШЕН ОБИР. ПОДГРЯВАТ НИ КАТО В СЕРИАЛ С ПРОДЪЛЖЕНИЕ. ЯВНО ПИКАЕЩИЯТ В ШАДРАВАНИ ПРОДЪЛЖАВА ДА СМЯТА ВЪНШНИТЕ НАБЛЮДАТЕЛИ ЗА ГЛУПАЦИ.

Как може да не се досетите кого са закопчали. Този е имал редовна карта.

На мен преди 4 години, като ми изнесоха целия апартамент никой не се задейства, ни преди, ни след. Ама сигурно от днес ги почнаха ...

Това беше курсова работа на възпитаниците на наШта академия (тази в Младост), нищо лично.

Смях в залата ! Изложиха се с бития журналист и сега пускат PR новинки. Дали има тъпанари да им се хващат ?!?!

Знам кой беше човека-той открадна ягоди от градината ми.Така му се пада...

Те са нападнали журналист от Атака.Да не са били преоблечени мутри!Или са снимали екшън от Холивуд.За утре какво ли са ни подготвили?Предизбор изнедана!

Незнаех, че крупните обири се подготвят и извършват от хора ползващи градския транспорт! Сега вече се ограмотих.

iskam da vi kaza 4e otskoro se premestih v Moskva, i razbrah kakvo zna4i red i spokoistvie. mir vam

ЗНАЧИ АЗ И АВЕРЧЕТО ИЗВЪРШИХМЕ крупен обир И ОТИДОХМЕ ДА ЧАКАМЕ ТРАМВАЙЯ АМА НАШАТА СМЕЛА ПОЛИЦИЯ НЕ СПИ и ни спипа и сега сме на топло следващият път при нов КРУПЕН ОБИРще се пробваме или с маршрутка или с влак нека излезем и тогава ще мислим

КАЙЕНЪТ МИ СПУКА ГУМА И БЯХ ТРЪГНАЛ ДА Я ЛЕПЯ СТОЯ СИ ЗНАЧИ И СИ ЧАКАМ ТРАМВАЙЯ И КАТ МА ХВАНАХА ЧЕНГЕТАТА........... ТА МОЛЯ БРАТ ЛИ ПРИБЕРИ МИ КАЙЕНЧЕТО молоумници,смешниц кой вече ви вярва на показните акции .........ВИЕ СТЕ СРАМ И ПОЗОР ЗАЕДНО С МИНИСТЪРА ВИ ЩО ЛИ СИ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ ДА ВИ ПЪЛНЯ ГУШИТЕ

naj-opasnite se vozjat v tranvaja. mogat da bijat fotografi i pytnici v gradskijat transport . PIKLJOVCI.

looool.........kolko ste veliki....loseri

Абе представленията на цирка не свършиха ли или са решили да направят шоу на промоция /както казва проф. Хулиган Кучков - гледам и не вярвам на очите си/.....хихихи :))

СМЕШНИЦИ -ЗАЩО ОХРАНАТА НА МАДЖО ВЛЕЗЕ В СЪДА С ОРЪЖИЕ ???????????????????? ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ ! А ТИЯ В ЕВРОПА САМО ГЛЕДАТ !?!?

Този беше изключително опасен престъпник. Дегизиран като чакащ трамвай. Подготвен с билетчета, но полицаите разбрали че има и карта, чат ли сте? Е-е, как да не го арестуваш с два тупаника злодея подъл. Подготвил пъкленото си дело, на пред наште юнаци не минават тия. Деба и нещастните смехурковци ПРОСТИ та дрънкат...

Вече ме е страх да чакам трамвай.Ще се залагам в близката градинка и като дойде ще тичам да го хвана.

Stiga be, hora! Na men li4no politsaite sa mi pomagali. Posle oba4e sadat puska mutrite na svoboda i stava o6te po-kofti.

АБЕ ПОЛИЦАЙТЕ ПОВАЛИЛИ ЕДИН НА ТРАМВАЙНАТА СПИРКА - ОБИРДЖИЯ ЛИ Е БИЛ ТОЗИ ИЛИ ОБИКНОВЕН ЧОВЕЧЕЦ, ЕДИН БОГ САМО ЗНАЕ, ПОСЛЕ СЕ ЧУДЯТ ЗАЩО ИМА ЗАДРЪСТВАНИЯ ПО СОФИЙСКИТЕ УЛИЦИ И ЗАЩО ВЪВ ВСЕКИ АВТОМОБИЛ ПЪТУВА САМО ШОФЬОРА. АМИ ЕТО ФАКТИТЕ СА НА ЛИЦЕ. ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДОРИ СПОКОЙНО И НА СПИРКАТА ДА СИ СТОИ, ЩЕ ДОЙДАТ ЩЕ ТЕ ПРЕБИЯТ И ОКОШАРАТ, ХА ПОСЛЕ ХОДИ И СЕ ДОКАЗВАЙ НЕ ЗНАМ НА КОГО КЪДЕ СИ БИЛ И КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО. ПЪТУВАЙТЕ СИ ДРАГИ СЪГРАЖДАНИ И СЪГРАЖДАНКИ С ЛИЧНИТЕ АВТОМОБИЛЧЕТА, ЧЕ ИНАЧЕ ПО СПИРКИТЕ СТАВА ВЕЧЕ ВСЕ ОПАСНО И ПО ОПАСНО. ШИБАНА ВЛАСТ, ПОЛИЦАЙ НЕМА ЩО..................

бях решил да напиша нещо шеговито, но доста хора преди мен са написали неща дето ми се въртят в главата и устата, така, че благодаря много на съмишлениците.

КОЙТО КРАДЕ ТРАМВАЙ ТАКА МУ СЕ ПАДА!!!!!!!ТЪКМО ОНИЯ СМЕШНИК ИМ ВДИГНА ЗАПЛАТИТЕ И ВЕДНАГА СЕ НАМЕРИ СМЕЛЧАК ДА ОТКРАДНЕ ТРАМВАЯ АМА смелите,неподкупни български полицайНЕ СПЯТ ВЕДНАГА УСУЕТИХА КРАЖБАТА СМЕШНИЦИ НЯМАТЕ НА МАЙМУНИ НИ ОБЪРНАХТЕ КОЙ ЛИ ВЕЧЕ ВИ ВЯРВА НА ЦИРКОВЕТЕ?ПРАВИЛНО ВИ СЪВЕТВА ДА БЯХТЕ СЕ ПРАВИЛИ НА РАМБОВЦИПРЕД ОХРАНАТА НА МАДЖО АМА КАКЪВТОМИНИСТЪРА ТАКИВА И ПОДЧИНЕНИТЕ ТРЕПЕРИ ЕВРОПО БЪЛГАРИ БОРИ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ СМОТАНЯ

Задържали са Р.Овч. ))))

Просто да се чуди, човек от глупостите изписани тук. Предполагам никои от вас не е губил, близик, било то от полиция или от армията. На мен ми се случи. Написиха няколко реда загинал при извършването на рутинен арест, подчъртавам рутинен.

Това ме накара да си спомня как ченгетата биха Христо Смолянов в градинката пред Кристал, а не след дълго се оказа, че това бил техния учител по карате...

вече ще спя спокоен. Всички бандити са хванати, а тези които не са, се самоизтребват.

искат да покажат колко са добри и активни, а мутрити и убийците са на свобода.

Защо винаги при подобни случаи се оказва , че е учение на полицията