Коментари - Съдия Крънчева: ”Малкия Маргин ни взе съвсем за …” | dnes.dir.bg
назад

Съдия Крънчева: ”Малкия Маргин ни взе съвсем за …”

“Свидетелят ни взе съвсем за …”, с тези думи съдията по делото за убийството на Милчо Бонев-Бай Миле Петя Крънчева възмутено се обърна към адвоката на Николай Маринов-Малкия Маргин по време на разпита му.

Обратно в новината

Коментари - Съдия Крънчева: ”Малкия Маргин ни взе съвсем за …” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бързо разпуснете полицията и прокуратурата, стига сме ги хрантутили , вече няма никаква полза от тях,те защитават интересите на бандитите .

Срам, Резил, Проклярие, Заблудена Държава, Пропита Корупция, Анархия, Безнаказаност, Смях, ...или Плач, Какво още да напиша...?

Тоя малкия Николай,много ме кефи...

Не сте прави,бе хора!Искал е да им каже,че са титани на мисълта и корифеи на провосъдието,но не е бил добре разбран.Думите му са били извадени от контекста и се е получило недоразумение, коет ще бъде изгладено с известен брой парични знаци.

То май е време вече да си сменим герба. Вместо лъв, да поставим патка или овца.

Абе те момчетата не са лоши, ами тези дето ги създадоха ....

Та за какво Ви взеха? За патки или пу...ки?

Има ли държава България?

Не ги е взел човекът за балъци, примерно, а ги има за такива, иначе щеше и той да се напъне да е от другата страна на бариерата. Имате ли представа колко тухли трябва да се назубрят, за да се завърши право? И колцина са, които искат да бъдат съдии?! Как се води дело без надлежно събрани доказателства по него и т.н...И какво излиза? Престъпниците ни лук яли, ни лук мирисали, неграмотни, но и нагли, си правят гаргара в съда със съдиите. Логично (при несъвършенствата на юриспруденцията) и много, много тъжно!!!

hahahahaha......dost tunko ;)

гнусното е че това става новина номер 5-6-7-8, и всичко пак ще потъне!!!! за сефте ще да е.... заеби, бах държавата... малко е да се казваме Абсурдистан :(

Другарко Крънчева,в американски съд/там при братовчеда Ви/,ако този бандит каже в съда под клетва,че не знае чия е била къщата в Несебър,при условие,че е знаел-на минутата 5 години на топло.Но тук номерата минават благодарение на такива като Вас.

така е за сажаление.садиите ходят да се учат как да вземат подкупи и да уцелеят отколкото да учат правосадие и бадат грамнати с доста неизвестен вече брой куршуми

Абе тия идеоти много се вързаха за това дело беее. :) Хахахаха. Готино е да си развяваш байряка в Хаваите сега. Веднъж и аз да реша да повярвам в съдебната система, а то малкия Маргин ги взима съдиите за.... :) Хайде АДИОС и със здраве. :)

Stoite v BG i glasuvaite pak za mestnite smeshnizi!

Като му минава номера, ще ви вземе. Направете така, че да не ви взема за ......

Ами като се има предвид досегашното положение на съдебната система у нас, завалията мно уважително се е държал. Ако трябва по модерния за момента жаргон да се изразя: Проектът - съдебна система у нас - не се състоя. Каквито ни са политиците, какъвто ни е жаргона, такава е реалността ни. Мафиотите ни правят на маймуни, юристите си секат паричичките, политиците си парцелират държавата. Та сега вечи и Бг им е малка, търсят европейски територии. Да ни извинят децата ни и внуците ни, че допуснахме това.

държавна сигурност продължава да управлява държавата ни! долу комунистите, които опорочиха комунистическия идеал...

Ами за канарчета ви взе! Той милия е болен затова сигурно е забравил, че брат му има общ бизнес с бай Миле. Може скоро, че и брат има да не си спомни. Е мръсна мафиотска сган ей, само за куршуми в главата си и това, никакъв честен процес за такива.

държавата ни никога не е била по-жалка и пропаднала.да благодарим на бсп и пак да ги подкрепим на изборите!

NAPALNO SI PRAV PRIATELIU. SADIITE I JURNALISTITE SA NAY- GOLEMITE VINOVNITZI ZA TOZI TZIRK V BALGARIA

всички са смешковци и са им дадени мангизи на куп по схеми иначе са лакеи до един това вече трябва да е ясно

Малкия Маргин ни взе съвсем за.................. ама вие сте си за .................... !!!!!!!!!!!!!!

ами за какви да ви вземе госпожо съдия?????? такива сте разбира се, осъзнайте се най-после, не ви ли е срам

Vzel vi e za tova, koeto ste, prodazhni luzhci, izmamnici i licemeri. Zaradi vas niama pravosudie v BG, ne zaradi Margini.

а знае ли че има брат

ГОРКИТЕ ТЕ - МУТРИ , ВСЕ БОЛНИ И ВСЕ НЕАДЕКВАТНИ !! МИ НАЛИ ЗА ТОВА ПЛАЩАТ ТЛЪСТИ ХОНОРАРИ НА АДВОКАТИТЕ СИ , ЧЕ И ИМАТ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ПО НЯКОЛКО БРОЙКИ ЗА СЪДА !!! ТАКА ГИ УЧАТ И ТАКА ГОВОРЯТ!! А КОГАТО ГРАБЕХА , УБИВАХА И СЪСИПВАХА ЖИВОТА И СЪДБАТА НА ДРУГИ ХОРА , ТОГАВА НИЩО НЕ ГИ БОЛЕШЕ И ПРАЩЯХА ОТ ЗДРАВЕ !! МАЛКО ИМ Е СЕГА ДА СА В ЗАТВОРА - ТРЯБВА ПОВЕЧЕ ДА ГИ БОЛИИИИИИИИИИИИИИ!!!

Много добре си варвят нештата.Само дето убийствата се бавят!Всеки ден по един двама от тях!!!!!!!!!!!!!

Особено дискови хернии от които се възстановяват по 5-6 месеца а обикновено от такива операции възстановяването трае 20 дни.

И какво се оплаква тая съдийка? Аз ли съм пуснал маргините навън?

отдавна е изпуснат дявола от бутилката а правосъдната ни система и за майтап не става...какво очакват да им каже-как точно се поръчват един-друг ли??сега всички са подключени или под домашен арест,обаче поръчките продължават-та дори и се изпълняват.кой сега ще поеме ролята на черната овца-не му се вижда края...стискам палци наистина да са професионалисти-да не го отнесат невинни и нищо неподозиращи случайно преминаващи хора.

не може да го обесят, първо трябва да се разбере истината

Mngoo interesno kak im vzimat pokazaniq 3 godini po-kusno.Mojeha da gi razpitat sled 10 godini i da gi pitat kude sa bili v no6ta na ubiistvoto.Tova,4 e ima medien 6um pokrai tezi dela, v nikakuv slu4ai ne ozna4ava , 4e se pravi koi znae kakvo po razkrivaneto na ubiistvata. Tupanarska istoriq...

МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ КОМЕДИЯ ОТ ТИЯ ДЕЛА.МУТРИ КОИТО ДОВЧЕРА СА ВДИГАЛИ ПО ЗАЛИТЕ ЯКИ ТЕЖЕСТИ СЕ РАЗБОЛЯВАТ ОТ НАЙ-ТЕЖКИ БОЛЕСТИ.НАЙ-ГОЛЕМИ ТАРИКАТИ И КОМБИНАТОРИ ПОЛУДЯВАТ,СТАВАТ НЕАДЕКВАТНИ,НЕ СИ СПОМНЯТ.....ХАХА..ПЪ ТАШАК.ТРЯБВА КАТО В САЩ....ЗА 1 СЕДМИЦА ДЕЛО И 50 ГОД.ЗАТВОР.БЕЗ МНОГО МНОГО ДА СЕ ОБЯСНЯВАТ,ЯСНИ СА НЕЩАТА

за ташак Ви взеха.....

Те и политиците ни взеха съвсем за... Ами като го осъждате има години ОТ... ДО.... От ли ще гледате или ДО ?!

Абе тоз няма ли кой да го гръмне бе!

За какви точно ви е взел,колежке,че нещо не разбрах?

Ama teq oshte li ne gi obesihte?

Xaxaxa! :)

takiva frazi sa prah v ochite na horata

абе мама ви мръсна бандитска, дано ви опукат по-скоро, боклуци нещастни!